HTC One M8 16GB 5 inç 4 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

HTC One M8 16GB 5 inç 4 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(338 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.02.2021

    Ilk çıktığında aldım. Yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum. Hiç arıza vermedi. Defalarca düştü hiçbir şey olmadı. Batarya bile değişmedi.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.04.2019

    Gerçekekten. Harika bir telefon cokk sağlam kaç kere durusurdum. Başka telefon kar olsaydı anında kırılırdi 2 yıldır kullaniyorum. Hiç. Bozulmadi

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2019
    Htc one m8

    Abi dört yıldır kulanıyorum kala kasmıyo ama ısınma sorunu veya yüzde 60 'dayken kapanıyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2018
    En iyisi

    HTC nin en iyisi 2 bucuk yil oldu , hala ruzgar gibi , belki 100 defa dusurdum banamisin demedi. Tasarim muthis , sarji iyi , tek sikintisi isinma olabilir. Ses kalitesi apayri zaten .. Sirf kulakligi icin bile tercih sebebiydi . Bu telefondan sonra Htc bu telefonun yanindan bile gecemedi her yil yeni telefonlarini takip ettim eger bu telefonu gunumuze adapte edebilirlerse yeni telefonum yine htc olur ama suan zor gozukuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2018
    1 seneden sonra yoruyor

    sürekli ısınma problemi,şarj %30larda iken kapanması,fotoğraf çekerken şarj gene %50lerde ise kapanması gerçekten insanı bunaltıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2018
    Kalite

    Üç buçuk yıl oldu garantilemek birdefa bataryası değişti zaten telefonta tek sıkıntı bataryası düşük olması kalan her yönüyle süper telefon sahada uzun dönem kullanırım yeni telefonlar çok uyduruk m8 ile devam

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2018
    dayanıklı telefon

    Telefon çok dayanıklı (4senedir kullanıyorum), tasarımı güzel, kullanımı kolay fakat!.. Son sistem güncellemelerini kullanmamanızı tavsiye ederim aşırı derecede yavaşlatıyor, fabrika çıkışı gelen yazılımla (android) çok kullanışlı. Bataryası bittiği için kvk ya teslim ettim, verirkende sistemini güncellemeyin dememe rağmen yeni android güncellemesi yapmışlar, itirazda etsem faydası olmadı, geri döndüremiyorum, telefondan soğursunuz benim gibi.. bilginize.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2018
    htc

    Htc adamdır htc alın a

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2018
    HTC One m8' im benim

    yeni telefon arayışında olduğum için sayfada gezerken kendi telefonuma bir bakayım dedim, fiyat düşmemiş hatta artmış bile, dördüncü yılımızı doldurduk çok severek kullandım, en büyük sıkıntım bataryası ve aşırı ısınması oldu, birde telefonun şarjı yüzde otuzlarda uyarı vermeden bitip de kendiliğinden kapanınca uygulamayı sıfırlaması ama yeni alacağım telefonda bu telefonun rahatlığını arıyorum halen bulamadım, oldukça ergonomik, ses, görüntü mükemmel, çekimden yana hiç sıkıntı yaşamadım, yaşadığım sıkıntıları giderdikleri bir modeli bulsam hiç başka telefona bakmaz yine htc alırdım

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2018
    Telefon şahane, fiyatı akıllara ziyan

    Telefona diyecek sözüm yok, her yönüyle 10 numara 5 yıldız. Ama bu fiyat nedir arkadaşlar? Tamam telefon bir HTC klasiği ama şu an HTC'nin üst düzey pek çok telefonu bu fiyata alınabiliyor. Fiyat 1000 tl civarına çekilse telefon kapış kapış edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2018
    HTC One M8

    4 yıldır kullandığım telefonum şarjı bitme aşamasında kullanımdaysam ve pat diye kapandıktan sonra Htc Sense durduruldu hatası aldığım için 3 defa format attım.Hızlı şarj ile şarj ettiğim için pil şişti değiştirdim. Bunlara rağmen kullanımından çok keyif aldım. Şimdi yeni tel bakarken fiyatını görünce inanamadım. Htc den devam etmek isterdim ama yeni modellerde geride kaldı. Hoşçakal M8

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2018
    Beş Yıldız

    iki yıl önce kamerada sorun oldu garanti kapsamında yapıldı şu an 44 aydır bende başka hiç sorun yaşamadım yenilesem bile htc düşünüyorum. yavaşlama yok düşünce kırılmıyor arıza vermiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2017
    Htc m8 ????

    2 Buçuk yıldır bu telefonu kullanıyorum ve çok memnunum çok sert bir şekilde defalarca düşürmeme hatta su dolu bir kovaya bile düşürmeme rağmen (ÇOK CİDDİYİM) hiçbir şeyini görmedim elimden düşürmem ama kasma donma gibi bir şikayetlede hiç karşılasmadim şimdiye kadar . Tek sıkıntım htc dendiğinde direk kamera ve çözünürlük akla gelen bir markanin daha uzun dayanan bir kamera üretmesi :) 2 buçuk yılın sonunda kameramda odaklanma sorunu ve titreme yaşıyorum ama asla vazgeçmeyecegim bir marka. Ozamanlar 2500 tl ye aldığım ve bu kadar kullanışlı bir telefonu şuan bu rakamlar da görmekde şaşırtmadi diyemem doğrusu :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2017
    Htc m8 ????

    2 Buçuk yıldır bu telefonu kullanıyorum ve çok memnunum çok sert bir şekilde defalarca düşürmeme hatta su dolu bir kovaya bile düşürmeme rağmen (ÇOK CİDDİYİM) hiçbir şeyini görmedim elimden düşürmem ama kasma donma gibi bir şikayetlede hiç karşılasmadim şimdiye kadar . Tek sıkıntım htc dendiğinde direk kamera ve çözünürlük akla gelen bir markanin daha uzun dayanan bir kamera üretmesi :) 2 buçuk yılın sonunda kameramda odaklanma sorunu ve titreme yaşıyorum ama asla vazgeçmeyecegim bir marka. Ozamanlar 2500 tl ye aldığım ve bu kadar kullanışlı bir telefonu şuan bu rakamlar da görmekde şaşırtmadi diyemem doğrusu :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2017
    beş yıldız

    Kendi telefonum da HTC kullanıyorum eşime aldım çok güzel herkese tavsiye ederim paketleme ve kargo eve ulaşım sorunsuz oldu hepsiburada ya teşekürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2017
    htc one m8

    Nerdeyse 2 yıl oldu elimden düşürmememe rağmen sarji ortalama bir günü buluyor kasma donma falan bu telefona kasma donma yok demek bile hakaret bir kere bile kasmadi tek şikayetim g-sensörü kalibrasyonu bazen sıkıntı çıkarıyor hiç düşünmeden alın derim

  • NI1 aracılığıyla, 14.03.2017
    İthalatçı garantili ürün almayın

    Ürün M8 Eye çıktı. Yani çinde yenilenmiş bir ürün. Sıfır ama en azından bu belirtilebilirdi. Biraz daha para verip ithalatçı garantili olmayan bir telefon alsam iyiydi. İade edemedim çünkü telefonda itiraz ürün orjinal kutusunda gelmedi dememe rağmen firma sahibi bana ürününden emin olduğunu belirtip açmamı istedi. Geri iade edemedim. Ürün kullanıyorum şu anda sıkıntısı yok ama sistemi tekrar kurdum dokunmatiği arada saçmalıyordu. Bu paraya anca bu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    Ram ve Kamera Yetersiz.

    Telefon kasa yapısı ve ekran kalitesi güzel. Android 4.4'de kalsa da arayüzü güncel versiyonunu koruyor. Ram yetersiz kalıyor ama bir bayan kullanacaksa ya da çok uygulama kullanmayacaksanız alınabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2017
    bir yıldızı bile hak etmiyor bu ürün

    ürünün beğenilecek bir tarafı yok ki..ikinci eli sıfır diye satıyorlar..muhatap olacak kimsede yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2017
    MasterOfAndroid

    Bende de Gold u var telefonu 7-8 aydır kullanıyorum daha hiçvir sorun sıkıntı çıkmadı gayet stabil ki bunu ben söylüyorum normalde bir telefonu maximum 5 ay kullanırdım, ama dediğim gibi gerçekten sağlam telefon. Ayriyeten BoomSound ses kalitesi apayrı birşey denemeden anlayamazsınız kulaklık ve ses kalitesi de baya bir iyi kişiselleştirme adına sınırsız seçeneğiniz var telefonun kendi uygulaması olarakdan themes uygulaması var herşeyi bulabilirsiniz içerisinde. Kamerasını herkes kötüler genelde ama arkadaşlar öyle birşey söz konusu değil her açıdan tatmin edici bir telefon şunuda anlayalım kamerası 4 mp değil 4 ultrapixeldir 13 megapixel kameralardan %300 daha fazla ışık alabiliyor ki bu da karanlık ortamlarda daha iyi bir çekim kalitesi sağlıyor. Herneyse alın abi telefonu kaçırmayın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HTC One M8 16GB 5 inç 4 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HTC One M8 16GB 5 inç 4 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat