HTC Desire 828 16 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Yorumları

HTC Desire 828 16 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(57 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Herkese Şiddetle Tavsiye Ediyorum.HTC Markasıda bana göre IPHONE gibi diğer markalarla mukayese edilmemeli.Her telefonda aynı olan orta tuş saçmalığının olmaması ve yana kaydırmak yerine dikey kaydırma seçeneğinin olması çok çok güzel.Farklı olmak açısından üstten açma kapamayı kaldırmasalardı keşke.İlk dokunmatik telefonum Samsung'du.O zamanlar en iyisiydi 5 yıl kullandım.İkinci dokunmatik telefonumu tavsiye üzerine HTC ONE V oldu.telefonu kullanmaya başladığım anda çok farklı geldi.Ve bu hissi gittiğim her yerde başkalarının telefonunu gördükçe arttı.Görünümü,ekran kalitesi,ses kalitesi,video çekim kalitesi,uygulamalarının farklılığı hoşuma gidiyordu.Özellikle herkeste olanı değil farklı olanı arayan kişiler için çok idealdi.Tabii ki;teknolojinin ve çalışma hayatının gelişmesiyle artık yeterli gelmedi.3,5 yıl aktif kullandım. Yeni telefon arayışı içinde acaba bu sefer de başka markamı alsam diye araştırdım.Fakat hiçbir telefon markasını beğenmedim.Yine HTC Desire 828 beyaz renkliyi aldım.İlk bir gün tereddüt ettim.Acaba doğru telefonumu aldım diye.Kullandıkça daha çok sevmeye başladım.Özellikle ince zarif görünümü,renginin kırık beyaz oluşu,hafifliği,hızı,görüntü ses kalitesi,herşeyiyle çok güzel.Şimdi iyi ki almışım diyorum.Belki teknolojiyle içiçe olanlar Android 6 yoksa neye yarar diyebilir.Şahsi fikrim telefonu alırken kullanmayacağımız özellikleride mecburen verdikleri için gereksiz fazla para ödediğimizdir.Bu sebepten şu özellik de olsun bu da olsun diyerek çok paraya az kullandığımız telefonlar yerine bütün özelliklerini kullanabildiğimiz hem gönlümüze hem cebimize uygun telefonlar almak çok daha akıllıca.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata HTC kalitesi

    düşünmeden alınabilecek bir telefon. Ses sistemi ve kamerası one çıkan yönleri

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Bu fiyata ram foto kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Telefon son derece hızlı, kamerası çok iyi, ses kalitesi m8 i aratmıyor, tasarım olarak hoş ve sağlam bu fiyata göre ucuz..

  • HepsiB. aracılığıyla
    sesli arama sorunu

    sesli komut ile rehberimdeki kişilerin isimlerini yaptığım sistem güncellemesine rağmen anlamıyor veya farklı isimler açıyor, bunun dışında telefon güzel fakat ben menüsüne alışık olmadığım için kullanmakta zorluk çekiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 Numara 5 yıldız

    Ekranı diğer telefonlara göre sağlam. Kaliteli, hızlı, kamera şık, kullanışlı. Fazla söze gerek yok. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    TEK EKSIK

    Tek eksigi sarjin cok gitmesi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Özelliklerine göre oldukca ekonomik

    Ekran büyük ama alıştım. Telefon ince ve hafif. Kamera ve ses sistemine bayıldım. Şarjı normal gidiyor. Fazla ısınma yok şimdilik. Bir haftadır kulanıyorum memnunum. Fiyatı da uygun tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    6.0 marşmelow

    kutusunda 6.0 warşmelow yazılımı ile birlikte gelen yazıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    güncellemesi yok!!!

    benim gibi hataya düşmeyin bu cihaz 6.0 marshmallow guncellemesini almayacakmis. 2 yıllık telefon bu yahu. HTC üzdü resmen.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HTC

    Sıkıntı yok...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata bu tel. süper

    Bu fiyata bu tel. süper.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HTC Kalitesi...

    Ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Öncelikle telefon çok sağlam. 2 kere sert darbeler yemesine rağmen telefonda çizik yok. Teknik özellikleri akranlarına göre güzel. İşlemcisi 8 çekirdekli ve gayet güçlü. Ekran kartıda keza gayet iyi. Yüksek grafikte bir çok oyunu oynayabiliyorsun. Uzun süre oyun oynayınca ufak bir ısınma sorunu oluyor ama tahmini 5 dakikada düzeliyor. Kamerası gayet kaliteli. Güzel pozisyonlarda kaliteli fotoğraflar çıkarabiliyorsunuz. Panoramik çekim gibi bir çok modu bulunuyor. Ön kamerası'da gayet hoş. Güzel selfieler çekilebilir ama ışık altında görüntü bozulabiliyor. Ekranı 5,5 İnç. Büyük sayılabilir bir telefon. IPS LCD ekran kullanılmış. RAM 2 GB. 3 GB olsaymış daha hoş olabilirmiş. Dahili hafızası 16 GB olarak geliyor ama SD kartla 200 GB'a kadar çıkarabiliyorsunuz. Arayüzü kaliteli ve çok stabil. 1 sene boyunca ciddi kasma sorunları yaşamadım. HTC Sense ve BlinkFeed uygulamaları ise arayüzü daha da kaliteli hale getirmiş. Şarjı %50ye kadar gayet dayanıklı ama %50'den sonra şarj su gibi akıp gidiyor. Sorun bende mi bilemiyorum. Hızlı Şarj özelliği yok ama 2-2.5 saatte şarj doluyor. Telefonun çıkış tarihi üzerinden 2 sene geçti, güncel sayılan bir telefon fakat Android 6.0 veya 6.1 Marshmallow güncellemeleri almadı. ve Şarj dayanıklığı ve Güncelleme konusu dışında pek bir sıkıntı yaşamadım. HTC yine iyi iş çıkarmış.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    fiyat/ürün olarak harika cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2018
    Htc kalitesi

    2 senedir kullanıyorum çok güzel bir telefon kusursuz çalışıyor herşeyide herkeze tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 10.08.2018
    Pozitif

    SamsungA3 le aynı özellik ve boylarda, dizayn olarak çok güzel pil ömrü az daha uzun olabilirdi, yaklaşık bir gün gidiyor, kaliteli bir görünüme sahip, tavsiye edebilirm

  • NI1 aracılığıyla, 08.08.2018

    kulaklık yoktu içinde sıfır kutulu ürünün onun haricinde sıkıntı yok

  • NI1 aracılığıyla, 06.08.2018
    guzel

    Urunun fiyatına gore performansi gayet basarili. Cok memnun kaldik dusunmeden alabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 24.07.2018
    Fiyat/performans

    Tam bir fiyat performans canavarı.

  • NI1 aracılığıyla, 06.06.2018
    Comfort plus

    Kargo geç geldi onun dışında ürün beklentilerimi karşıladı.tavsiye ederim herkese.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HTC Desire 828 16 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HTC Desire 828 16 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat