HTC Desire 828 32 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

HTC Desire 828 32 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Bu telefon bir harika. Bundan önce de, htc desire eye'yi 4 yıldır hiç arıza yapmadan kullandım, halen de devam ediyor. Başka hattım olduğundan bunu aldım, Hiç bir problemi olmadan saat gibi çalışıyor ve çok da hızlı. Bu fiyata bu kadar kaliteli ve üstün özellikli telefon başka yok. Teşekkürler htc ! 4-5 bin lira verilerek alınan telefonları hiç aratmıyor. Ancak alan arkadaşlar yurtiçi kargoyu seçmeyiniz, hem geç geliyor, hem de çalışanları çok nezaketsiz !

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    arkadaşlar almayın pişman olursunuz bu telefonu alacagınıza 2 kuruş daha fazla koyun ama kalıteli telefon alın şarj kendi kendine bitiyor şebeke sıkıntısı var

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2018
    yeterli performans

    Ürünü 1 senedir kullanıyorum. Fiyatının hakkını veriyor. Ekranı 1080p , dahili hoparlörlerinin ses seviyesi yetersiz ama gürültü olmayan ortamlarda üst modellerine fark atabilecek düzeyde temiz ses ve bass verdiğini duyabilirsiniz. Aradığınız net görüntüler ve güzel ses ise tercih edebilirsiniz fakat oyun performansı yetersiz. (boomsound özelliğini kaliteli kulaklıkla kullanırsanız sonuca inanamazsınız.)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HTC Desire 828 32 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HTC Desire 828 32 GB 5.5 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat