HTC 10 Evo 32 GB 5.5 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Gümüş Yorumları

HTC 10 Evo 32 GB 5.5 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Gümüş yorum ve tavsiyeleri

(37 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ama düşünmek lazım

    Telefonu yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum. Alırken size yardımcı olsun diye artılarıyla eksileriyle fikirlerimi yazıyorum, telefonu ilk aldığımda çok ısınırdı şimdi ise ısınma problemi azaldı ama yinede oyun oynandığında ve ortam sıcaklığı hafif yüksek bir ortamda cayır cayır yanıyor, bazende video çekerken ısınıyor htc ye birşey diyemem ama bu modelinde ısınma problemi gerçekten de var, ayrıca kulaklığın şarz girişiyle aynı girişle kullanılması iyi mi kötü mü tartışılır benim kulaklığım çok çabuk bozuldu ve bu girişte kulaklık bulmak daha zor alırken bunu bir düşünün ,ayrıca fotograf çekim kalitesi çok iyi değil beklediğimden daha düşük alacaksanız bunu göze almalısınız(tabi fiyatına göre iyi de denilebilir ama daha iyi muadiller de bulunabilir) , içinde kendinden bazı programları eksik ithal olduğu için sizin indirmeniz gerekli iyi özellikleri telefon gayet hızlı tasarımı iyi ve kullanışlı, parmak okuyucusu çok hızlı, ses sistemi çok iyi ara yüzü kullanışlı,ekran piksel kalitesi gayet iyi ,şarzı iyi gider ve sorun yaşatmaz kısaca siz neye bakıyorsunuz o önemli ama gayet sağlam telefon olduğuna inanıyorum ben ısınma ve fotograf çekimini saymazsak memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2018
    HTC candır ...

    3 yıldır M8 kullanıyorum bisiklet ile giderken düştü tık yok.esime de evo 10 aldık .HTC beni şaşırtmaya devam ediyor.Başka markalara on basar .tavsiye ederim hiç düşünmeyin.paranızın tam karşılığı

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2018
    Çok oyun oynamıyorsanız sizin için ideal.

    Ürünü annem için aldım. Snapdragon 810 kullanıyor 3 sene öncesinin en iyi işlemcisi. Ancak bu işlemcide ısınma sorunu var... Bunu bilerek alın. Sık sık oyun oynayan biriyseniz cihaz size uygun değil. Fakat uygun fiyata, iyi performans veren bir telefon almak istiyor ve çok oyun oynamıyorsanız size uygun bir ürün. Doların bu seviyede yüksek olduğu bir dönemde fiyatı makul seviyede. Xiaomi ve Meizu gibi firmaların özellikle sar değerlerine dikkat... Yüksek olması ilerde sağlığınızı etkileyebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2018
    süper

    Isınma falan hikaye süper ötesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2018
    Beş Yıldız

    Sadece şarja taktığınız ilk bir iki dakikada hafifçe ısınıyor. Sonrasında hiç bir ısı artışı olmuyor. Yani gerek çalışırken gerek şarjda, diğer telefonlar ne kadar ısınıyorsa, o da o kadar ısınıyor. Bu paraya; optik imaj sabitleyicisi olan kamera,suya toza dayanıklılık, 1440 x 2560 piksel ekran, 4k video çekimi, dayanıklı pil (3200 mAh), metal kasa, snapdragon 810 işlemci, yüksek çıkışlı ses ve hoparlör (dahili dac ve amplifikatör) hızlı şarj özelliği, 5.5 inç ekran,105000 Antutu puanı... Daha ne olsun !

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2018
    Beş Yıldız

    Arkadaşlar telefon ısınıyor diyenler genelde kullanmayanlar kafadan sallayanlar, htc dersini çalışmış günlük kullanımda ısınmıyor cihaz, oyun oynarken hepsi ısınıyor zaten oyunla işim yok. Beni hayal kırıklığına uğratan mono hoparlör çıkışı oldu açıkçası, htc 10 gibi sanmıştım iade edecektim sonra vaz geçtim kulaklık sesi şahane, hoparlör sesi idare eder. Performans ekran kamera güzel gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2018
    Başarılı.

    Bir aydan beri Htc 10 Evo kullanıyorum. HTC markasını sevdiğim için aldım ama genel olarak memnunum telefondan.Isınma fazla olmuyor.Menu ve program geçişleri gayet hızlı.Görüntü kalitesi tatmin edici.Fiyat performans telefonu olarak gayet makul.Beğenmediğim yanı ise fazla büyük olması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2018
    kullanıcı

    mükemel bir telefon .pazar günü aldım pazartesi geldi süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2018
    Dört Yıldız

    Samsung kullanıcısı olarak HTC 10 EVO aldım (IP waterproof standardından dolayı). Daha önce samsung un bilumum su geçirmez dediği telefonları kullandım hepsi de ilk yağmurda kaput oldu. Htc nin kaltesi samsung a göre kıyaslanamayacak kadar iyi. Samsung daha popüler olduğu için çok tutuluyor ama htc nin kalitesi su götürmez. Tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2018
    Beklentimi karşılamadı

    40 gün oldu kullanalı, telefon genel olarak iyi fakat ekranı birden bozuldu. ara ara gidip geliyor. Bu kadar çabuk sorun yaşadığım için önermiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2018
    arıza

    2 ay oldu hemen arıza verdi ekran yukarıdan aşağıya ikiye bölünüyor..sağ taraf siyah kalıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2018
    HTC mukemmel tavsiye ederim

    hepsiburada tesekkurler HTC 10 evo by fiata bu Kalite super is isinma cok az dusunmeden alin

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2018
    Beş Yıldız

    Kargo Çok hızlı geldi tebrikler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2018
    aldım 4. gün dokunmatiği bozuldu ürünü iade edeceğim

    almayın. tek yıldızdan daha azı yoktu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2018
    titreşimde cızırtı sorunu

    Merhabalar,özelliklerini ve fiyatını görünce heyecanla satın aldım.ancak 2 gün sonra telefon ulaştığında,titreme esnasında hoparlörden cızırtı sesi geldiğini fark ettim.birkaç kez denedim,kalıcı bir kusur olduğunu fark ettim.satıcı ile irtibata geçtim ve iade etmek istediğimi bildirdim.bir de telefonun biraz fazla ısındığını fark ettim.öyle idare edilebilecek türden değil baya baya ısındığını fark ettim.bana gizli ayıplı olarak geldiği için,hepsi burada nın verdği kodla ürünü geri yolladım.paramın yatmasını bekliyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2018
    Başarılı

    1 haftadır kullanıyorum şuandaki izlenimim F/p bakımından çok iyi bir ürün olduğu. Öncelikle kargo sorunsuz ve hızlı bir şekilde geldi 16:00'da aldığım ürün bir sonraki gün 16:00'da elimdeydi. Ürüne gelirsek; öncelikle metal kasa olduğu için biraz ağır ama sağlamlık hissini kuvvetli bir şekilde veriyor. Ses olayı mükemmel. Özellikle yanında gelen kulaklıklarla müzik dinlemek inanılmaz keyifli. Kullanımı kolay, menü geçişleri hızlı. Kamerası oldukça başarılı.Şarj tüketimi daha iyi olabilirdi, çok yoğun olmayan kullanımda bile akşam etmek zor. Ve ünlü ısınma olayı. Yoğun kullanımda bir ısınma olayı mevcut. Şarja ilk takıldığında da telefonda ısınma oluyor ama zamanla azalıyor. Açıkçası ben çok yoğun bir kullanıcı olmadığımdan bu riski bilerek satın almıştım ve kendi normal günlük kullanımımda beni rahatsız edecek bir ısınma sorunu yaşamadım. Kısacası şuan için beni tatmin etti telefon ve çok büyük bir problemle karşılaşmadım. Özellikle f/p bakımından oldukça memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2018
    kaliteli ürün ısınma problemi dışında sıkıntı yok

    fiyat/performans ürünü yüz üzerinden 85 verilebilir. Isınma problemi dışında bir sıkıntısı yok. (şarjda, wifiyi yoğun kullanırsan, oyun oynarken ısınıyor) cihaza kılıf ve kırılmaz cam bulması Türkiye'de zor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2018
    MİKEMMEELL, ANLATMAYA GEREK YOK.

    Bu fiyata böyle bir telefon asla bulamazsınız. Telefon çok güzel. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yalnız telefonun bir tek hoparlör sesinden memnun değilim. Hoparlör sesi gerçekten kötü ama kulakiçi kulaklık sesi de acayip güzel. Bunun dışında telefonun bir kusurunu ben bulamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2018
    Iyı

    Paketleme guzel performans normal

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2018
    Telefon güzel

    kargo çok hızlı teşekkürler. Telefon çok güzel müzik dinlemek çok keyifli .kılıf ve kırılmaz cam bulamadım bu fiyata bu telefon çok satar yakında oda bulunur.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HTC 10 Evo 32 GB 5.5 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Gümüş kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HTC 10 Evo 32 GB 5.5 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Gümüş yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat