BlackBerry Torch 9800 4 GB 4.2 İnç 5 MP Cep Telefonu Siyah Yorumları

BlackBerry Torch 9800 4 GB 4.2 İnç 5 MP Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(63 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İPHONE 4 ALANA KADAR...

    Mrb arkadaşlar bende cihazı alalı 3 gün oldu ve gayaet oldukça başarılı bir cihaz...kamerası çok iyi kullanımmı rahat ve basit...ama biraz kaba ama yinede herşeye rağmen iphoneden daha iyi olduğu kesin.bana göre tek eksiği HD video kaydı olmaması...şarj süresi ise olduknça tatminkar.kullanıma bağlı olarak ortalama 2-3 gü gidiyor...iphoneye bir yığın para vermektense blackberry 8900 almanızı tavsiye ederim....

  • HepsiB. aracılığıyla
    fevkelade...!!!

    Çok güzel bir telefon ve arayışta olan biriyim. Samsung Chat 3353 var ve bu telefonu istiyorum beyaz Renk lisini takas yada 2.ci el olarak satanlar beni bulabilirse sevinirim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    KESİNLİKLE MÜKEMMEL

    Cihazı alalı bir ay olacak ve gerçekten çok memnunum beklentilerimden iyi çıkan bir telefon. Hem eğlence hem iş telefonu bence. e-postalarınızı hemen görebiliyorsunuz, ofis dosyalarını çalıştırabiliyorsunuz, sosyal ağlarda her an çevrimiçi olabiliyorsunuz. Dokunmatik ekranı gerçekten çok hassas ve BB TORCH 9800 gerçekten kullanışlı. Daha sayamadığım bir çok özelliği kullandıkça keşfedeceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika tek kelime ile.

    Bu telefon gerçekten süper bişey. dokunmatik,klavyeli... O paraya değer. Blackberry almayı düşünen varsa,durumda uygunsa, bu telefon düşünülmeli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    o benim dünyam

    türkiyeye ilk geldiğinde sahip olduğum için yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok başarılı bir cihaz .kamera klavye özellikleri çok iyi dokunmatik ekranı storm gibi basmatik değil bu cihazda düzeltmişler.bis servisine gelince operatörlerde bis paketleri avantajlı zaten ıphone 4 yada farklı bir cihazda alsanız internet paketi alınmal aksi halde çok fazla fatura Geliyor zaten cihazın tabanında tarayıcı yüklü olmadığı için paket almam şansınız yok .son olarak tavsiyem cihazı aldığınız taktirde mutlaka deri kılıf kullanmanız yoksa düştğünde kurtarılamayabilir..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Cihaz güzel ama..

    3 gün önce v.... bilgisayardan aldım. Israrla v...fone hattım var çalışırmı ? diye sormama rağmen T...cell e ait hat olmadan çalıştıramadık 3 gün sonra ağ MEP KVK dan alınarak açabildim. Daha önce blackberry 9000 bold kullanıyordum. Bence ona göre kıyaslanmaz bir cihaz çok üstün , hem dokunmatik hemde klavyeli olması kullanımı mı hızlandırdı. Ekran özellikleri 9000 e göre çok iyi...

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu fiyata kaçırmayın

    muhtesem bir telefon ve hepsiburada da fiyat cok iyi. güvenilir bir site sürekli alışveriş yapıyorum tavsiye ederim. teslimat cok hızlı iphone 4 ve blackberry aynı anda kullanıyorum tercih blackberry tabiki

  • HepsiB. aracılığıyla
    2 in 1

    telefon özellik bakımından olsun tasarım bakımından olsun çok güzel klavye & dokunmatik ekranın bir arada olmasıda hoş bişe ben bold9000 kullanıcısıyım telefonum cok güzel ve çok kullanışlı bu telefonu kullanmadım ama çok daha iyi olduquna inanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fonksiyonel ama hantal bir cihaz olmuş

    hızı iyi, mosuse özellikli tuşu çok kullanışlı bunun yanında blackberrynin dokunmatik ekranlı bu telefonunda klavyeden vazgeçmemesi iyi olmuş ama görüntüsü malesef çok hantal olmuş,

  • Trendyol aracılığıyla, 06.05.2020

    Ürün arzalı çıktı görünüş olarak güzel ama düşünün yeni bir telefon geliyor kutusuyla açıp bakıyorsun arızalı

  • NI1 aracılığıyla, 02.05.2020
    blackberry 9800

    Ürünün şarj kablosu sorunlu çıktı. Telefonu şarj etmiyor. Arama düğmesine 1 kaç kez üst üste basmak gerekiyor. Onun dışında bir problem göremedim. Sıfır bir cihaz için beklemediğim bir durum. Tavsiye etmiyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.04.2020

    Blackberry kalitesi eskilerin kokusunu geri getirdi ayrıca Trendyol ,moonstar teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.01.2020
    "IMEI NO KAYDI YOK"

    Olumsuz yönleri: Alınan cihaz 1 hafta sonra kapandı. Bununla ilgili kutu içeriğinde satıcısına ait hiçbir belge bulunmamakta. Satıcının tarafıma ulaşmaması durumunda yasal haklarımı kullanacağım.

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2020
    Ürün muhteşem

    Ürün süper ve muhteşem

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2019
    Akılsız telefon kullanın, aklınızı koruyun.

    evet çok güzel. tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bu telefonu daha önce şirket telefonu olarak kullandım. Blackberry zaten iş dünyası kurumsal kullanıcılar tarafından tercih edilen bir telefondu. Bu modeli kullandım. Fakat iş değişikliği sebebiyle artık kullanmıyorum. Ama mükemmel bir telefondu. Kullanmak isteyenlere ben kesinlikle tavsiye ederim bu teklefonu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: ah ne güzeldi. Hala durur evde ama kullanmıyorum tabii. Zamanının en güzel telefonuydu bence çok memnundum. 4 gb depolama 512 mb ran vardı 1 çekirdekli :D çok güzeldi yaa ama artık nostalji yapmak için bulunuyor evde..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2019
    "şebeke çekmiyor. whatsapp facebook gibi uygulamala kullanılamıyor. "

    Olumlu yönleri: wifiye bağlanıyor ama internet hiçbir şekilde çalışmıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2019
    "buyuk bir hayal kirikligi"

    Olumsuz yönleri: Imei sorunu cikti. Telefon kullanilamiyor. Bu nedenle cok magdur olduk. Annem.icin hediye almistim. Saticiya ulasamiyoruz. Sakin bu saticidan telefon almayin

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bu telefonu 4 yıl önce kullanmıştım ben. Ev de boşta duruyordu. Geçenler de telefonum kırılınca tekrar bunu kullanmaya başladım. Yıllar geçse de blackberry kalitesi diye de bir şey var gerçekten. Çok şık tasarımı falan gayet güzel. Eğer orta sınıf bir telefona ihtiyacınız varsa bence kesinlikle tercih edebileceğiniz bir telefon.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BlackBerry Torch 9800 4 GB 4.2 İnç 5 MP Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BlackBerry Torch 9800 4 GB 4.2 İnç 5 MP Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat