Meizu M6s 32 GB 5.7 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Yorumları

Meizu M6s 32 GB 5.7 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(109 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2020
    yeterli

    genel olarak iyi ve yeterli..zaten bütün telefonlar aşağı yukarı aynıdır...gerisi angarya ve fasaryadır..aldığın şeyi seversen en iyisi o dur..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2019
    F/P ürünü

    Telefon denemeyi severim , farklı bir şey arıyordum. Zaten çok fazla bir miktar ayıramayacaktım telefon için karşıma meizu çıktı. Telefondan memnunun herhangi bir hız sorunu vs yaşamadım f/p ürünü tamamen. Hızı gayet yerinde tabi üst seviyelerde değil ama sorun yaşatmıyor. Telefonda oyun oynayan birisi değilim o yüzden oyun kısmına bişey diyemeyeceğim. Sarjı biraz hızlı gidiyor ama uzun süredir kullanıyorum ondan olabilir tabi artık. Kamerasıda üst seviye değil idare eder çok fotoğraf çeken biride değilim gerçi üst seviye olsa belki çekerdim bilmiyorum :) Çift uygulama özelliği var kendisinden ses kaydetme var. Parmak izi hassas hemen algılıyor ve yanda olması gerçekten iyi arkada olanlarda ben parmak izi okuyucusu olduğunu bile unutuyordum bazen. Tamamen F/P ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2019
    Ortalama bir cihaz tasarım mükemmel

    ürün boyutları ve hatlarıyla çok iyi yakışıklı bir telefon saf android değil haliyle bazı eksiklikler göze çarpıyor. Tabiyki bu flymi arayüzü ile alakalı.Parmak izi güzel çalışıyor kamara odaklamayı iyi yaparsanız yeterli seviyede bu fiyata bu telefon fazla bile. Dahili hafiza 64 GB olmalıydı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2019
    Şarj Sıkıntısı

    Şarjında problem oldu. 1 gün boyunca şarja taksan bile %20 anca doluyor çok sinir bozucu ve birden bire oldu. Almanızı önermem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2019
    Beş Yıldız

    herseyiyle harika fiyat uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2019
    Fiyat Performans Telefonu

    Altı ay önce aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım özellikle bekledim ki doğru ve faydalı yorum olsun diye. Bence fiyat performans olarak mükemmel bir telefonla herkese tavsiye ederim. Meizu türkiye garantili olması cabası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2019
    Meizu M6S

    Aldığıma hiç pişman olmadım ekran çok tedirgin etmişti ama gayet iyi oyun oynayan biri olmadığım için oyun performansını falan bilmem ama günlük kullanımda ihtiyaçlarımı fazlası ile karşılıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2019
    FPS ürünü...

    Bu markayı almadan tereddüt etmiştim yorumlar çok faydalı bu konularda almam için artısı oldu benim için eşim için aldım başka markalarda vardı ama çoğunun içeriğini artık bildiğim için bu sefer farklı bir şey denemek istedim en fazla geri gönderirim,elimde olsa bir tanede oğluma alırdım gerçekten fiyatına göre iyi özellikler sunuyor ve sağlam bir ürün sanal tuşlar başta biraz zor akışına kadar,güç tusunun ve ses tuşlarıinin yeri biraz yabancılık hissettiriyor ama sonra keyif veriyor son güncelleme ile de yüz tanıma eklendi daha ne denir alacaklar için umarım fikir vermiştir bir deneyin derim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2019
    kesinlikle alınır İYİKİ VARSIN HEPSİBURADA

    ürünü 23kasım da aldım. gerek özellikleri gerek tasarımı çok iyi. kaliteli malzeme ve işçilik söz konusu. donanım olarak işlemci stabil çalışıyor. aramalarda ses net gidip geliyor. fiyatına göre çok iyi kamera çekimleri iyi. şarj olması hızlı ve kullanım süresi 1gün tam yetiyor. kasa metal elde güzel duruyor ısınma yok. parmak izi sensörü harika yerde ve yüz tanıma ters ışık olmadığı sürece arkanızda harika çalışıyor. kesinlikle alınır tavsiye ederim çok memnunum. teşekkürler hb hızlı kargo ve süper uygun fiyat için. inanın 1ay araştırıp aldım şimdi herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2019
    Beş Yıldız

    beklentimin üzerinde bir ürün çok memnun kaldım markaya tededdüt ettim aldım ama iyiki almışım tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2019
    parmak izi herkesin parmağını okuyor

    parmak izi sıkıntılı herkesin parmağını okuyor açıyor onun dışında güzel telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2019
    başarılı

    ürün fiyatına göre çok iyi. Uzun Yıllardır Meizu Kullanıyorum çok memnunum. Parmakizi yeri çok kullanışlı dokununca hemen açılıyor. sağ ya da sol elde hangi parmağa denk geliyorsa o parmakları okuttum. böylece zahmet çekmeden kilidi açabiliyorsunuz. güç düğmesi yukarda olduğu için biraz sıkıntılı. ürünü aldıktan sonra flyme güncelleştirmesi yaptım yüz okuma özelliği geldi. kasa metal. meizu nun daha önce kullandığı tek tuş bunda da var. yalnız tuş yerine imge var. mback özelliğini açtığınız zaman dokununca geri geliyor sert basınca ekrana ana sayfaya geliyor. bu haliyle çok kullanışlı. marka ile alakalı endişe etmeyin meizu gerçekten mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2019
    Meizu yu sevdim

    yaklasık 3 aydır kullanıyorum, şık duruşu ve performansı fiyata göre gerçekten iyi. şunu diyebilirim PUBG MOBİLE oyun performansı alışılagelmiş markaların yaklaşık 2000 tl fiyatlı modelleriyle aynı. Dokunmatik hissiyatı ve parmak izi okuyucunun yanda olması kullanımı daha iyi hale getirmiş, kamera performansı da fena değil. Aldığıma hiç pişman değilim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2018
    Fiyatının üzerinde...

    Tek eksik HD+ olması.Ama eksikliğini hissetmedim. Geriye kalan herşey çok iyi.Batarya, performans,kamera vs... Telefon şık ve ince. Cuma indiriminden faydalandım. Şuan ki fiyat bile iyi.Almayı düşünenler kaçırmasın.(Hepsiburada hizmet olarak rakipsiz, ancak aras kargodan vazgeçmesi lazım)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2018
    GÖZÜNÜZ KAPALI ALIN DERİM

    Telefon tam bir fiyat performans ürünü. Ekranın 5,7 inç olması sizi büyüklük konusunda korkutmasın ince bir tasarım yapmışlar ele çok rahat oturuyor. 5,5 inç.lik eski huawei telefonumla birebir aynı boya.Telefon fiziksel olarak ince ve şık olarak güzel tasarlanmış. Arama ekranı, sms ekranı, flyme klayvesi, ağır çekim video çekme özelliği iphone tasarımı olarak programlanmış. Bunlar çok hoşuma gitti. Hoparlör sesi çok kaliteli. Parmak okuyucunun yanda olması hem tasarım hem kullanım açısından çok güzel ve hızlı. Çift hat telefon arayanlar için çok ideal bir telefon. Kameraya gelirsek gayet güzel mükemmel değil ama kesinlikle sınıfı geçiyor. Şarj tüketimi yoğun kullanan birisi olarak tam 1 gün yetiyor. Şarj aletinin hızlı şarj etmesi mükemmel 1 saat 15 dk.gibi sürede cihaz şarjını full yapıyor. Kısaca ben çok beğendim iyi ki çok para verip samsung almamışım. Bu fiyata gözünüz kapalı alın derim. Bundan sonrada MEİZU ürünlerinin takipçisi olacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2018
    Tavsiye Edilir.

    Meizu markası ile bir yıl önce tanıştım,ilk tanistigimda klasik çin malı telefonu diye pek ilgi gostermedim,ama Çin'de meizu,oppo,Huawei ülkenin en iyi telefonları hatta iPhone kalitesinde olduğu yönünde bilgi elde edince meizu m5s note aldim,eşim halen kullaniyor,sorun yok,bende bu telefonun yani m6s note modelini almak istedim,ama pek satan bir yer bulamadım,bu telefonu almakta karar kıldım,Hepsiburada da bu telefonu aldım ve şu an bu telefonla yazıyorum,diyeceğim şudur,fiyat araligina göre daha iyilerinin yanında en iyisi bu telefon,alıp rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2018
    Detaylı İnceleme

    >Boyut: Ekran boyutu 5,7 inç ama telefon boyu 15cm yani orta boyda ve ince bir telefon Siyah olanın şık bir görüntüsü var. >Ekran Renk tonları ekran AMOLED olmamasına rağmen çok iyi. >Performans: Daha önce S9 kullanmamış, benim gibi S6 , xperia falan kullandıysanız bu telefonu açtığınız andan itibaren içinizden android bu kadar hızlımıymış dersiniz. Çok ağır uygulamaları kapatıp açarken bile pürüzsüz bir şekilde gerçekleşiyor. PUBG de orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabiliyorsunuz çok uzaktaki adamları görebiliyorsunuz. Aşağıda birisi Red Mi S2 önermiş iki telefonu yan yana alıp oyunu açın RedMi S2'de yerden zırh aldığınızda veya silah aldığınızda 0,5 saniyelik takılmalar oluyor bu telefonda öyle bişey yok. Maç başlamadan önceki o serbest koşulan ekranda oyuna birileri bağlandığında öyle bir takılma evet bu telefonda da oluyor ama maç esnasında öyle bir şey henüz olmadı. >Oyun oynarken önerim üstte çıkan Panda simgesine basıp Game Acceleration harici diğer ayarları kapatın. Yoksa oyunda minicik klavyeyle falan karşılaşırsınız >Batarya: Telefonda wifi'yi bir gün boyunca açık unutup uyumuşum 90 civarında olan şarj telefonu elime aldığımda 82'ydi. Yarım saatte 0-50% arası doluyor. 75-100% arası da yarım saat gibi bir sürede doluyor. Oyunlarda oyun hızlandırıcı seçeneği açık olmasına rağmen çok şarj gitmiyor yarım saat oynadığınızda maksimum %15 şarj gidiyor. >Kamera: Arka kamerasının daha iyi olmasını bekliyordum ama ön kamerası daha iyi çıktı. Ön kamera 8mp olduğu için resimler kare ve resmi çekerken kare şeklinde alt ve üst kısımlarda siyahlıklardan dolayı nasıl çıktığınızı tam ekran göremiyorsunuz ancak resmi çektikten sonra galeriye girip büyütüp bakıp seçebilirsiniz.Ya da Kamerayı ayarlardan 6mp 'e alıp dikdörtgen şeklinde yani tam ekran görebilirsiniz. Arka kamerası iyi ancak yeni çıkan çift arka kameralılara göre kötü. Kamera karanlıkta flashsız çekimlerde nesneleri çok iyi gösteremiyor. >Kargo Ctesi günü verdiğim sipariş Ptesi geldi. İyi paketlenmişti

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2018
    iyede

    iyade konusunda sorun çıkarmadılar.Emeği geçenlere teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2018
    Mutlaka alın

    Çok iyi telefon kesinlikle her ihtiyacı karşılıyor. Sadece kamera harika değil ama o bile iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2018
    guzel telefon

    Telefon çok güzel fiyatı özelliklerine göre çok uygun telefonu oğluma alalı 1ay oldu.Oda çok memnun hepsi burada indirime girince esimede aldım.oğlaninki 200 TL fazla oldu ama on numara telefon ısrarla tavsiye ederim.Herkesede söylüyorum baska markalara o kadar çok paralar vermeye değmez.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Meizu M6s 32 GB 5.7 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Meizu M6s 32 GB 5.7 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat