Leitz L-7001 Barkod Yazıcı Yorumları

Leitz L-7001 Barkod Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2019
    Kendi Etiketlerini Bile Tanımıyor

    Özellikleri güzel fakat cihaz sıkıntılı. Aldığınız etiketleri tanımıyor. Onlarca defa takıp çıkarmanız gerekiyor. Etiket ruloları çipli olduğu için orjinal Leitz etiketlerini dahi tanımıyor. Size ciddi bir zaman kaybı yaşatıyor. Servisine ise ulaşabilirseniz büyük bir başarı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2015
    İyi bir etiket yazıcısı

    Resim ekleme seçeneğinde resimleri simsiyah basıyor. Sorunsuz bastığı resimler sadece ikonlar ve clipartlar. Hızlı, kaliteli çıktı veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2015
    Her türlü etiket için mükemmel.

    Ürünü alalı 1 hafta oldu. Kurulumu , kullanımı çok kolay internetten anlatım videoları var zaten fiyat etiketi , adresi etiketi , kargo etiketi her derde deva. Etiketlere barkod , fotoğraf , sembol herşeyi ekleyebiliyorsunuz hazır şablonları da var zaten. Ama en güzel yanı mac , windows , iphone , android , ipad her cihaz da uygulaması var ve dropbox üzerinden senkronize oluyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Leitz L-7001 Barkod Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Leitz L-7001 Barkod Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat