Logitech K380 Gri Bluetoothlu Klavye Yorumları

Logitech K380 Gri Bluetoothlu Klavye yorum ve tavsiyeleri

(91 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Urun cok hizli geldi. Bayagidir kullaniyorum. Ilk baslarda garip gelse de yuvarlak tuslar, bir sure sonra tuslara alisiyorsunuz ve kod yazanlar icin guzel bir klavye haline geliyor. Fakat space tusunda garip bir ses cikmaya basladi bunun icin de degisim talep edemedim. Space tusunun bir yerindeki bu sesten dolayi 2 puan kirdim. Onun disinda gayet guzel klavye, sistemler arasi gecis hizli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Urun genel olarak bakildiginda iyi fakat bana gelen urundeki "space" tusu 2hafta sonra basildiginda vida sesine benzer bir ses cikarmaya basladi. 14 gun iade suresi gectigi icin iade edemedim. Bu sorundan dolayi 2 puan kiriyorum. Onun disinda kolaylikla bilgisayarlar arasi gecis yapabilirsiniz. Sadece gecislerde 2 sn gibi kisa bir sure beklemeniz gerekmekte.Klavye ile 2-3 gecirdikten sonra yuvarlak tus duzenine alisiyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İngilizce klavye arıyorsanız bu klavyeyi almalısınız. Türkçe klavye arayanlar için çok daha uygun fiyata Türkçe versiyonu da bulunabilir. Ürün beklediğimden 9 gün önce geldi, bu harika. Hem iPad Profesyonelleri hem de MacBook Profesyonelleri ile çalışır. Şekil ve renk resimdekiyle aynıydı ve ağırlık bir güç bankasınınkine benzer.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel sorunsuz geldi teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Urun ingilizce klavyeye sahip, benim icin problem olmadi ancak almadan once dusunun. Ama urune bayildim. Boyut olarak da cok kullanisli

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bayildim tek kelimeyle. Bu rengi her yerde bulunmuyor o yuzden buradan aldim. Tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli, kompakt ve şık. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok iyi ama fiyatı çok fazla. Siyahının Türkiye’de olması ama beyazının olmaması çok garip.

  • NI1 aracılığıyla, 11.11.2022
    Kullanımı çok güzel

    Hem mac os hemde windows ile kullanılabilen harika bir klavye. 3 cihaza kadar eşleştirilebiliyor. Ağırlığı masada kaymaması için çok iyi. Tuşlarının basma hisside güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2022
    Sessiz, sorunsuz ve görselliği ile Harika bir ürün.

    Sessiz, sorunsuz ve görselliği ile Harika bir ürün. Rahatsız edici tuş sesi yok. Bağlantı kopukluğu yok. Mause da Logi nin benzer bir ürününü aldım çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2022

    Ürün güzel. Kullanışlı.

  • NI1 aracılığıyla, 02.11.2022
    Fiyatına göre çok iyi

    Macbook için aldım. Elinize aldığınızda o tok dolu hissini alıyorsunuz. Parasının fazlasıyla karşılığını hak ediyor. Ayrıca hızlı akıllı bağlantı tuşları ile aynı anda 3 farklı cihaza bağlanabiliyor. Her seferinde tekrar tanımlamanıza gerek yok. Pil ömrünü test etmedim ama eğer anlatıldığı gibiyse enerji konusunda da çok iyi kutusunda iki adet pil ile2 yıl kullanışabileceği yazıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 28.10.2022
    logitech kalite

    ÇOK ŞIK KULLANIŞLI KOMPAKT VE HERHANGİ TAKILMA OLMUYOR BLUETOOTH BAGLANTISI ÇOK HIZLI TEŞEKKÜRLER

  • NI1 aracılığıyla, 28.10.2022
    Guzel

    Tuşlar biraz sert ama hissiyatı güzel. Aynı anda 3 cihaz ile esleyebiliyor olmak baya iyi bir avantaj. Özellikle macOS ve windows aynı anda kullanıyorsanız, arada kolayca geçiş yapabiliyorsunuz. Laptop klavyesi gibi kompakt ama oturaklı bir ağırlığı var. Masada sag sola gidip gelmiyor. Olsaydı güzel olurdu dediğim şeylerden ilki pil durum göstergesi. Üzerinde bir gösterge yok, bağlı oldugu cihaza da pil durumunu raporlamıyor. İkincisi de tuşlarda arka aydınlatma.

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2022
    süper

    ürün süper ve kullanışlı iyikide almışım

  • NI1 aracılığıyla, 27.08.2022

    Çok tatlı şık güzel ürün tavsiye ederim teşşekür ederim 🙂

  • NI1 aracılığıyla, 25.08.2022

    kullanımı çok rahat ve sessiz

  • NI1 aracılığıyla, 24.08.2022
    Anlatıldığı gibi

    Hiç bir sorun yaşamadım 1 gün sonra elime geçti. Üründen gayet memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 17.08.2022
    TÜRKÇE Q KLAVYE

    Ürünle ilgili tek kaygım Türkçe klavye olup olmadığı idi. Kutuyu açana kadar da emin olamadım. ÜRÜN TÜRKÇE Q KLAVYE. Klavyede tuşlar Türkçe. Tuşa basıldığında ekranda bir gecikme yok. Aynı anda 3 gerece bağlanabiliyor. 9. nesil İpad e sorunsuz bağlandı .

  • NI1 aracılığıyla, 11.08.2022
    Logitech K380

    ürün gerçekten çok iyi farklı cihazlara geçiş hızı ve uyumu çok iyi parasını hak eden bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Logitech K380 Gri Bluetoothlu Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Logitech K380 Gri Bluetoothlu Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat