TP-Link M5350 Kablosuz Router Yorumları

TP-Link M5350 Kablosuz Router yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2017
    çok kullanışlı

    şirket için aldım ekranda herşeyi görüyorsun

  • NI1 aracılığıyla, 21.05.2016
    Süper

    harika çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2016
    Taşınabilir

    Uluslararasi tasinabilir mini modem, mukemmel bir cihaz. mac adresi ve güvenlik şifre korumasi arti bir özellik. Fiyatı normal.

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2016
    Başarılı..

    Gayet hızlı ve kullanımı kolay bir ürün. Tcell in verdiği modeme 4 basar....

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2016
    mükemmel

    Vınn almak yerine bu ürünü tercih ettim ve hiç pişman degilim. Tavsiye edebileceğim güzel ve kullanışlı bir ürün. çekimi zayıf olsa bile telefondan wifi açtığımda full cekiyor. Gayet hızlı bir şekilde internette gezebiliyorum

  • Webden Al aracılığıyla, 17.04.2014
    Basarili bir urun

    Fiyati yuksek olmasina ragmen hakkini veriyor. Sarji yogun kullanimda bile bir gunu tamamliyor

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 04.04.2014
    Harika bir cihaz

    3G'li bir tablet, ipod vb. cihaz aldığınızda 3G'siz olandan yaklaşık 300-400 tl fazla fiyat veriyorsunuz. Oysa bu gibi bir cihaz alarak 10 adet mobil cihaz bağlayabiliyor ve 6-7 saat hiç şarj etmeden interneti paylaştırabiliyorsunuz. Bence mutlaka sahip olunması gereken bir cihaz özellikle, tablet, ipod vb kullanıyorsanız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2014
    10 numara bir cihaz

    Kurulumu ve kullanımı çok kolay. Kesinti yaşatmıyor. Çekim mesafesi ise beklentimin çok çok ötesinde. 2000 mah lik pil yoğun kullanımda 1 gün rahat rahat yetti.

  • Webden Al aracılığıyla, 19.03.2014
    güzel ürün

    Şarj süresi, kompakt ve kibar yapısı ile çok güzel bir ürün. Bu siteden aldığım ilk üründü. Hiç bir sıkıntı yaşamadan ürünü zamanında teslimettiler. Ürünü ve siteyi tavsiye ederim.

  • Webden Al aracılığıyla, 03.03.2014
    rahatlıkla güvenebilirsiniz

    beklediğim ürün sorunsuz ve hızlı şekilde elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2014
    Çok pratik

    Uzun araştırmalarım neticesinde satın almaya karar verdiğim TP-LINK M5350 modeli elime ulaştı ve kullanmaya başladım. Wınn modemler ile uğraşmak yerine sim card ile 3g router kullanabilmek müthiş bir yenilik.Kurulumu oldukça basit, Ürün performansı fiyatını hakkediyor. Çok gezen birisi olarak gerçekten çok işime yaradı her yerde internete rahatlıkla bağlanabiliyorum. 2-3 farkılı cihaz aynanda bağlandığımızda da hiçbir yavaşlama/sinyal kesintisi sorunu yaşamıyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim oldukça başarılı bir ürün TP-LINKden.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2014
    Hayatımı kolaylaştırdı.

    İşim gereği pek ofiste durmayan biriyim daha önce wın kullanıyordum fakat laptop harici cihazlarımdan internete bağlanamıyordum. Bu ürün sayesinde istediğim her yerde tek bir data hattı üzerinden hem tabletim hem telefonum hemde laptopum ile aynı anda internete bağlanabiliorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2014
    Çözümü Buldum

    Ürünü yaklaşık 2 ay önce almıştım. Öncelikle tak-çalıştır olması çok büyük bir avantaj. Sim kartımı taktım ve direk olarak dağıtıma başladı. Şifresi kapakta yazıyordu. Web arayüzüde oldukça kolay hazırlanmış. Ben ilerleyen zmanlarda şifre ve isimi değiştirdim. Kısacası Kesinlikle öneririm. Fiyat olarka çok avantajlı diye düşünüyorum.. Tüm operatörlerle çalışması da cabası ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2014
    Eşi bulunmaz

    Artık çubuk modemlerin yerini wifi modemler alıyor. Baştan çok araştırdım ve karşılaştırdım sonunda TP-LİNK wifi modemini almaya karar verdim.Zaten evde ve dışarda devamlı mobil internet kullanmaktayız.Mobil kullanıcılar için ideal bir üründür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2014
    M5350

    Ürün gerçekten güzel begendim. Diğer 3g cihazlarına göre wınn kullanmadan direk olarak sim kartımı takıp kullanabiliyorum öteki türlü wınn al 3g router tak biraz abez duruyo güzel bir tasarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2013
    Uyum sorunu yok

    diğer 3g routerlardan farklı olarak 3g modeminizin uygun olup olmadığı önemli değil, direkt sim kartınızı takıyorsunuz. 5 dakikalık bir kurulumu var, çok zor değil. Çekim gücü oda içi mükemmel, bir yan odalara geçtiğinizde sinyal gücü zayıflıyor, internet yavaşlıyor . batarya süresi 6 saat. şık bir ürün, portatif. tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TP-Link M5350 Kablosuz Router kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TP-Link M5350 Kablosuz Router yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat