Airties Air 5443 Kablosuz Modem Yorumları

Airties Air 5443 Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(43 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2018
    Kaliteli ürün

    5 gündür kullanıyorum modemi gayet başarılı çekim alanı yüksek ve kaliteli. Modem 2 duvar arkada çalışıyor ve kopma olmuyor. Eski kullandığım modemde devamlı kopmalar oluyordu bunda yok. Kargo sürecine gelirsek 2 günde geldi bana ve bu süre gayet doğal çünkü önce dağıtım merkezine sonra bulunduğum şehre geliyor. Kutu içeriği standart bir modem ile aynı ekstra bişey yok. Ev için ideal alınabilir bir DLS modem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2016
    Kaliteli ürün

    arkadaşımın tavsiyesi ve ürün yorumlarına dayanarak aldım kesinlikle doğru karar vermişim. Bir haftadır kullanıyorum. Evimin her odasında ful çekiyor kopma yok herkese tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2016
    mükemmel

    Modemi yeni aldım, kurulumu çok kolay, kablosuz bağlantı üzerinden modeme bağlanıp kullanıcı adını ve şifresini girerek kolayca kurulumu tamamlıyorsunuz. WPS özelliği ile isterseniz ağ genişletici ile kapsamı daha da genişletiyorsunuz. Eski modemim yine airties ti ancak 150 Mbps idi. 8 yıl boyunca sorunsuz kullandım. Bu nedenle yine airtiesı tercih ettim. Şunu da söylemeliyim ki internetin hızı da arttı. Düşünmeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2016
    İDARE EDER

    2 SENE ÖNCE HEPSİBURADA.COMDAN ALMIŞTIM SORUNSUZ KULLANIYORDUM FAKAT SON ZAMANLARDA WİFİ DE SORUN OLMAYA BAŞLADI

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2016
    ÇOK İYİ

    Mükemmel bir cihaz tüm odalardan faydalanabiliyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2016
    KOLAY KURULUM,

    Bilgisayardan, modemden çok anlamamama rağmen çok kolay kurulum sağladım. gayet memnunum. alacak herkese tavsiye ederim. çok iyi çekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2016
    Gayet iyi

    Çekme alanı geniş beklediğimden daha iyi. Kopma sorunu hiç yaşamadım. .Modem ısınması çok az zaten yeterince havalandırma kanalları mevcut. Kolayca kurulumu yaptım ve arayüz kullanımı kolay. Hızlı internetim bu modem sayesinde daha da hızlandı. İlk defa bu markayı kullandım ve çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2016
    İYİ

    Ürünü 1 aydır kullanıyorum: Eski modemime göre biraz büyük ama kaliteli bir modem ısınma yapmıyor. Çekim gücü iyi, kopma hiç yaşamadım. Airtouch özelliğinin olması ve arayüzü tatminkar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2016
    yani

    1haftadır kullanıyorum.özelliklerine göre normal.çekim gücüde normal.zaten modemlerde çekimgücü pek farketmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2015
    ihtiyaç modemse işte bu

    bu modemden 3 tane sipariş verdim ayrı ayrı. kime aldıysam herkes memnun kaldı. stabil çalışması çekim gücü falan gayet yerinde. zaten modem alacaksan airties den şaşmayacaksın.herkese tavsiye edrim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2015
    iyi

    Mükemmel diyemem ama iyi ile çok iyi arasında bir yerde, önceki modem sürekli DNS hatası veriyordu , net çok kopuyordu, ama bir haftadır kullanıyorum öyle bir sorunum yok ... Tavsiye edilir...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2015
    kaliteli ürün

    Hızlı Kargo kaliteli ürün. Çekim gücü de gayet iyi. Ben Memnun kaldım gözünüz kapalı alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2015
    Nede Olsa Airties

    Siparişi Verdikten 1 gün sonra hemen elime geçti,Teşekkürler Hepsiburada. Evimde koridorun hemen ortasına koydum,diğer bütün oda,salon ve mutfakta tamamen full çekiyo.Bu fiyat aralığında bulabileceğiniz en güzel modem bence.Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2015
    GERÇEKTEN MÜKEMMEL AYRICA MİSAFİR MODU VAR

    Arkadaşlar gözünüz kapalı alabilirsiniz.Casper bir notebookum var wifi sorunu yaşıyordum odamda çekmiyordu artık çekiyor.Üstelik hızlıda.Ve size 4 tane wifi ağı açma imkanı veriyor.(Misafir Ağı)Her bir wifi de bir şifre belirleyebilirsiniz.Bunun yapılması için Airties Arayüze girmeniz gerekmekte.Kurulumu yaptıktan sonra adres çubuğuna 192.168.2.1 Yazarak girin ve şifreyi boş bırakın TAMAMa basın ve girin. Sekmelerdeki KABLOSUZa basın ardından Kablosuz Ağ Ayarlarına basın.Orada sıralı görüceksiniz.Kutucuğa tik koyarsanız etkin olacaktır. Ürün gerçekten güzel.Kullanışlıda.Bütceye göre alınabilecek en iyi modemlerden birisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2015
    Doğru Seçim

    Önceki modemim de Airties tı ama sürekli kopmalar yaşıyordum ve kablosuz hızım kabloludan düşüktü.1aydan fazladır bu modemi kullanıyorum 1 kere kopma olmadı , kablosuz hızım da bariz şekilde arttı.Kurulum da zor değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2015
    ÜCRETİNİN HAKKINI VERİYOR

    MODEMİM ARIZALANDIĞI İÇİN YORUMLARI OKUYARAK ALDIM VE GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR MODEM SAHİBİ OLDUM 3. KATTA DAHİ NEREDEYSE FULL ÇEKİYOR İNTERNETİ ORTAK KULLANIYORSANIZ KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2015
    güzel

    ürünü tavsiye ederim...çekim gücü falan iyi...1 haftadır kullanıyorum kopma falan yaşamadım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2015
    fiyat performan olarak çok iyi

    Cihazı 1 haftadır kullanıyoru. Eski modemime 8 kişiden fazla bağlanamıyorduk ve sürekli kopmalar yaşıyorduk. bu cihaz da 1 haftatır herhangi kopma vs birşey olmadı çekim gücü oldukça iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2014
    VPN için ideal

    VPN kullanımı için ideal bir ürün gerçekten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2014
    Kullanışlı

    Bulunduğum katta sorunsuz çalışıyor, kurulumu ve çalışması çok kolay, öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Airties Air 5443 Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Airties Air 5443 Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat