Zyxel P-1302-T10D-V4 Kablosuz Modem Yorumları

Zyxel P-1302-T10D-V4 Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2018
    ÇEKİM ALANI YÜKSEK

    Eve yeni aldığım 140 Ekran tvin kablosuz yayınında problem oldu. Servis elemanı bu modemi önerdi. Bu modemi böylece almış oldum. Modemi tek başına kurabildim. Evin her tarafında wifi yayını güçlü şekilde var şu anda. TV 'in Smart özelliğini de kullanabiliyorum. İnternetimde kopma sorunu da ortadan kalktı.Çok pahalı modem aramanıza gerçekten gerek yok. Bu modemi tek geçerim. Almak isteyenlere tavsiye ederim.Satıcı ALTUNEXTRA 'ya ve Hepsiburada.com' a hızlı gönderiminden dolayı da teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2017
    Kaliteli Modem

    Anten olmamasına rağmen çekim gücü iyi bir modem. İnternetimi kesintisiz kullanıyorum almak isteyenlere tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmış bir cihaz

    Bu ürünü fiyatı uygun olduğu için tercih ettim Ürün gayet başarılı elimdeki yüksek fiyat ödediğim modeme göre kat kat iyi. Gerek ürünün wifi çekim alanı, gerek internet hızı hepsi üst seviyede. Yüksek fiyatlar ödeyip havalı modemler almaktansa bu ürünü tercih etmenizi öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    Teşekkürler Zyxel

    Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim. Daha önce kullandığım modemimde internetimi aşırı derece yavaş kullanıyordum Zyxel P1302-T10D aldım kurulum için Zyxel teknik destek hattını aradım karşıma çıkan teknik destek elemanı teknik açıdan detaylı ve anlaşılır bir şekilde anlatarak kurulumu yaptırdı. Şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım internetimi hızlı bir şekilde kullanabiliyorum :) teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2016
    en çekmeyen yerde bile çekiyor ve hızlı,müthiş..

    ne kesinti,ne kopma, ne donma,ne de çekim sıkıntısı yaşamıyorum sonunda.üründen son derece memnunum..ders videolarımız artık kesilmiyor,netimizde muhteşem hızlılık oldu.hiç düşünmeden sipariş verilebilecek bir ürün..hem fiyatı hem markası nedeniyle beklentinin üzerinde performans.teşekkür ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2016
    teşekkürederim güzel mağaza

    teşekkürederim güzel mağaza

  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2016
    harika tes. ederim

    harika tes. ederim

  • NI1 aracılığıyla, 20.10.2016

    Ürünün boyu küçük işlevi büyük 😀 çekim gücü çok güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 07.10.2016
    Güzel cihaz

    Fiyata göre çok iyi kargo çok hızlı önceki gün akşam verdim siparişi bugün öğlen elimde

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2016
    Mükemmel ürün, Hızlı Kargolama, Mükemmel Satıcı

    Satıcı gerçekten çok ilgili çıktı. Hızlı bir şekilde kargoladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2016
    Bravo Zyxel

    Size bu yorumu hiç Wi-Fi götüremediğim salonumuzdan yazıyorum :) O "marka" denilen, devasa antenleri olan, bu ürünün yaklaşık 2 katı fiyatına satılan ürünlerle bile beceremedim salonuma internet getirmeyi. Ha zar-zor giriyordu googlea diğerleri, o kadar. Bununla full HD video izliyorum, hem de hiç takılmadan. Bu kadar küçük bir modemin, böyle güçlü olacağını hiç düşünmezdim. Yıllarca o sözde markalarla boşuna uğraşmışım. Bundan sonra ZYXEL var, gerisi boş. Tavsiye ederim. Zyxel in, diğerleri out. :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Zyxel P-1302-T10D-V4 Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Zyxel P-1302-T10D-V4 Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat