Dark DK-NT-WDN300HP2A Kablosuz Adaptör Yorumları

Dark DK-NT-WDN300HP2A Kablosuz Adaptör yorum ve tavsiyeleri

(135 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2017
    Gayet başarili !

    bir ust kat carpraz odada masaustu bilgisayarda kullanmaya basladim 4 diş internet cekiyor ve gayet hizli isim gordu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2016
    pahalı olan ürünlerden güzel...

    Kurdum çalıştırdım ve en büyük özelliği altında vida yada çivi yuvası olması, istediğiniz yere asabilirsiniz. sadece ışığı yanmıyor ama iade etmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2016
    Verimi Düşük

    Bu üründe x10 yazmasına rağmen aynı markanın 5 db tek antenli ürünüyle daha fazla çekim gücü elde ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2016
    Dört Yıldız

    Ürünü yeni kullanmaya başladım sinyal kalitesi normal fiyat performans ürünü...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2016
    Hakkını veriyor

    hakikaten güzel bir cihaz herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2016
    Güzel

    Tavsiye ediyorum süper bence herkes alsın. :D mutluyum

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2016
    Fiyat Performans ürünü....

    Satın alma amacım windows 10 a yükseltme sebebi ile artık stabil çalışmayan wifi kartımın yerine en az onun kadar iyi çekim gücü olan bir alternatif olduğuna kanaat getirmemdi.Ürün kolay kullanıma sahip windows 10 da direk usb den tanımlama yaparak çalışmaya başlıyor.İlla driver yüklemek isterseniz ben cd yi çalıştıramadım bu yüzden sitesinden driver yüklemesi gerçekleştirdim.Kolay kullanıma sahip profesyonel kullanımdan ziyade ev için standart kullanıma uygun olduğuna düşünüyorum.Parasına göre oldukça iyi sonuç veriyor.Teşekkürler hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2016
    Kullanım amacı

    Belli bir hız kattığı ve interneti güçlendirdiği söyleyebilirim. Kullanım amacınıza göre hitap etmesi önemli. Yani, sadece internette takılacam, gezeceğim diyorsanız düşünmeden alın ama online oyun oynamak için almayı düşünüyorsanız pek tavsiye etmem. Takılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2016
    Masaüstü Bilgisayarda kullacaklar için yorum

    Ürünün 1 bir metreye yakın kablosu var. Ürün govdesinin boyutu bulasik süngerinin çapı kadar. icinden cikan Cd ile kurulumu yapmam gerekti. evimin içindeki modemi 3 diş görüyor. arada da 2 duvar var.mesafe olarak dokuz on metre falan var. açıkçası beklentim daha yuksekti. çok övülmüş ama bu övgüyü hakedip etmediğini alıp kendiniz takdir ediniz. iş görür ama 3 dişlik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2016
    Dark Rangemax pro

    alet çok güzel ve fonksiyonel, ancak içinden çıkan mini sürücü her bilgisayara uygun değil çünkü küçük boy.ben satıcı ili iletişim kurarak ancak apple bilgisayarıma kurabildim.tüm açıklamalar malesef windovs a göre. satıcı çok ilgili

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2016
    İyi okuyun

    Merhabalar ürünü 2 gündür deniyorum telefonumdan bağlanıyorum ürüne evimde net olmadığı için arkadaşlar ürün kesinlikle iyi ne düşme kopma ne zayıf asla yok internet şip şak çekim süper apartmanda be kadar kişi varsa görüyo ben oyun oynuyorum bağlantı kurarak point asla hata yok başarılı kaliteli düşünmeyin kesinlikle ve şunu diyeyim ucuz diye tereddüt etmeyin boş yere 4.5 g bağlantım var süper ötesi cihaz teşekkürler h.b

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2016
    Yararlı, ama ne kadar ?

    Kalite, zamanında sevkiyat ve fiyatı çok iyi. Bilgisayara bağladığınızda çok yararlı olduğunu söylemek ise maalesef mümkün değil, çünkü bağlantıda önem arz edecek büyük bir fark yaratmıyor. Yararsız olduğu ise hiç söylenemez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2016
    Güzel Ürün

    Fiyatı çok uygun, güzel bir ürün.. Aldığım gün HB kargoya verdi, tebrik ederim. Dublex evde, modemin olduğu odanın üst çaprazındaki odada 3 diş çekiyor. Kurulum yapmadan win10 otomatik tanıdı. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2016
    Başarılı

    Güzel bir ürün fazlasıyla işinizi görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2016
    gayet başarılı

    Ürünü yurtda kullanmak için aldım bilgisayarım zaten iyi sinyal alıyodu ama bu ürünün veri hızını etkileyeceğini düşündüm vede öyle oldu normalde 30 kb yi geçmeyen download hızım şuan 500 kb den aşşağı düşmüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2016
    beklentilerimi karşılamadı

    Dark markasına ait trek antenli bir ürünü kullandım ve memnun kaldığım için çift antenli bu ürünü aldım ne ürün açıklamalarında yazdığı gibi nede yorumlarda övüldüğü gibi verimli bir ürün değil.Laptopumun çektiğinden hiçbir farkı yok hatta bilgisayarım dahada iyi çekiyor bile diyebilirim.Ben aldım pişman oldum sizinde pişman olmanızı istemem karar sizin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2016
    başarılı

    iyi bir ürün tasarımı estetik olmasada, sıradan gibi görünsede çekim gücü iyi diyebileceğimiz seviyede. ben memnun kaldım tavsiye ederim. hepsiburada.com a teşekkürler hızlı kargo ve iyi bir satıcı olduğu için..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2016
    İYİ

    5 DUVAR ÖTESİNDEN 1 DİŞ ÇEKEN BİLGİSAYARIM ( Dark RangeMax ) TAKINCA 3 DİŞ ÇEKİYOR KOPMA YOK HIZ İYİ

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2016
    Başarılı

    Ürün beklentilerimi karşıladı.Normal ev kullanıcıları için ideal. Rahatlıkla alınabilecek bir ürün.Tak çalıştır olması da en güzeli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2016
    Cok iyi

    Aldim kullaniyorum cok memnunum zamaninda geldi.malzemesi ilk basta cakma gibi duruyor ama kullanmaya baslayinca orjinal oldugunu gordum gonul rahatligiylw alabilirsiniz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark DK-NT-WDN300HP2A Kablosuz Adaptör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark DK-NT-WDN300HP2A Kablosuz Adaptör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat