Netmaster CBW-700V 4 Ethernet Port Voip Kablosuz (802.11n) Router Kablo (Uydunet) Modem Yorumları

Netmaster CBW-700V 4 Ethernet Port Voip Kablosuz (802.11n) Router Kablo (Uydunet) Modem yorum ve tavsiyeleri

(98 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.08.2017
    Süper fiyat

    Ürün hemen kargoya verildi Antalya'dan Bursa'ya yurtiçi ile 1günde geldi.fiyatıda çok uygun uydunet kullananlara tavsiye edilir

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2017
    Teşekkürler

    Ürün açıklamada yazdığı gibi .

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2013
    Kaliteli ürün.

    Daha evvelde kullandığım bir üründü.Başka bir modelini aldım.Çok memnunum.Zaten uydunet kullanıcıların fazla seçme hakkı yok.Ürün alınır.Kaliteli.Benim şimdiye kadar bir sorunum olmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2013
    Gayet Stabil ve İyi

    Ürünü almadan önce elbette bende sizler gibi pek çok yer dolandım gerek forumlarda gerek ise arkadaşalardan tavsiyeler aldım. Modem Hakkında Duyduğum Pek Çok yorum ve hikaye ilkbaşlarda beni korkuttu hatta almamak için bir süre direndim fakat piyasada muadili bir ürün bulamayınca en sonunda Hepsiburada.comdan 1 tane almaya karar verdim. Modemim Oturma Odasında. Salon ile arasında tamına tamına 1 koca koridor ve 5 adet 40 - 45 cm kanlınlığında beton duvarlar var fakat salondan dahi modemden maksimum verim alabiliyorum. Sadece balkonda arada bir kopukluk yaşıyorum. Modem ile ilgili wireless sorunu yaşayanlar ayarlardan bunu kolayca bertaraf edebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2012
    Süperhızlı ötesi gönderi

    Öncelikle teşekkürler, 27 aralık saat: 14:43 de sipariş verdim, 28 aralık saat 11:30 da elime ulaştı. başka bir teknoloji firmasında verdiğim sipariş hem yanlış gelmiş hemde 11 gün boyunca ürünün akıbeti konusunde peşine düşmek zorunda kalıp en sonunda siparişi iptal etmek zorunda kalmıştır. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2012
    Hızlı Gönderi, Kolay kurulum

    Hepsiburadadan çarşamba verdiğim sipariş Cuma sabah elimdeydi. Süper hızlı gönderiyle çabuk ulaşan ürünün kurulumu ve ayarları da kolay. Kablomodemlerin güzel özelliği olan bütün portların açık olması sayesinde torrent vs. gibi programlarda, port yönlendirme yapmaya gerek kalmadan tak çalıştır olarak kullanılacak neredeyse. İndirimli fiyatıyla taahhüt vermeden de rahatlıkla alınabilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2012
    ürün güzel

    ürünle ilgili bir problem yok , wi-fi bağlantıda bir problem yaşamadım , kopmalarım olmadı , sadece tek kotu yön hepsiburadanın bana bu ürün elime geç ulaştırması , pazartesi sabahı siparişi verdim cuma akşamı elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2012
    çok iyi

    ürün gayet iyi uzak mesafelerden çekim kapasitesi çok iyi.Ben laptop,tablet ve telefonumla aynı anda sorunsuzca bağlanıp ,bağlantı gücü düşmeden her türlü veri aktarımını yapabiliyorum.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2011
    Kullanım kolaylığı, performansı

    1 senedir kullanıyorum. Hızda herhangi bir sapma yok. Dalgalanma yok. Aşırı ısınma yok. 4 ethernet portu olması avantaj. MAC Filitreleme ile çok daha güvenli hale getirebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2011
    ben daha ucuza almıştım

    Birçok özelliği var.yalnız yanında görüntü aktarıcı da birlikte ikisi kampanyadaydı onu kaçırdığıma üzülüyorum.Tavsiye ederim.Gücü iyi hatta karşı kattakiler istemesin diye anteni başka yöne çeviriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2011
    Ayarlarını değiştirirseniz mükemmel hale geliyor

    Olumsuz yorumlardan çekinerek aldıysam da 4-5 gündür kablolu olarak iki bilgisayar arasında sorunsuzca kullanıyoruz. Üzerinde düğme yok diyenlere de aldırmayın, sonuçta modem çok nadiren kapatılan bir şey, kapatmak gerektiğinde de fişini çıkarmak çok zor bir şey değil. Muadili ürünler için fiyatı oldukça yüksek kalıyor, buna sebep nedir henüz fikrim yok. Kablosuz WiFi özelliğini de kapatmak isteyenler Kablosuz / Temel menüsünden Arayüzü devre dışı bırakarak yapabilir. Bir de ping sorununu aşmak için Güvenlik Duvarından IP flood tespitinin yanındaki tiki kaldırın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2011
    F/p oranı oldukça iyi

    Benim gibi uydu net kullanıcısı iseniz gayet iyi bir modem olduğunu söyleyebilirim. İyi bir f/p oranı var ve servis ağı çok geniş bir marka.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2011
    Aldığı Parayı Hak Ediyor

    Merhaba... İnternetten İlk Siparişimi Hepsiburada.com dan Vermiştim Bu modemi Alarak.. Şu anda Bu Modemi Hala Kullanmaktayım Ve Çok Memnunum Verdiğim Parayı HakEdiyor...Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2011
    güzel bir ürün

    Ürün tak kullan herhangibir kurulum gerektirmiyor kopma ve bağlantı sorunlarını fazla yaşamıyorum uydunetin hediyesi normalde, ben kampanya olmadığı bir dönemde kablo ne aldığım için bu siteden aldım,hepsi burada comdan çok memnunun ihtiyaçlarımı hep burdan karşılıyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2011
    Fiyat kalite optimizasyonu

    Alalı 2 sene oldu. Hepsiburadadan almıştım gayet memnunum. Bağlantı hızı ve çekim kalitesi de gayet iyi. Hem Netmaster iyi marka, hemde hepsiburada fiyatı iyi. Kalite fiyat dengesine bakıldığında en iyi ürünlerden biri.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2011
    henüz kurmadım

    netmaster cwb300 den sonra aldım.İlk gördüğümde şok oldum..Cihaz kullanılmış ve bana gönderilmişti.Tıpkı cwb 300 de olduğu gibi...d market e hiç yakıştıramadım .bir daha kolay kolay sipariş vermem sanırım 2 üründe kullanılmış ilki bozuk akşama bakalım bu nasıl...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2011
    CBW-700V netmaster uydu modem hk.

    Uydu bağlantısı için modem aramaya başlayınca çevremde ve bulabileceğim yerlerde modem araştırdım ,uydunet de modem vermiyordu efendim neymiş kampanya bitmiş kendimiz almalıymışız hiçbir yerde yoktu,en son googleye girip araştırmaya başladım.hepsiburada.com a girip ürünleri inceledim yapılan yorumları okudum hem kablolu hem kablosuz kullanılan ve herkesin methettiği CBW-700V almaya karar verdim.Müşteri hizmetlerinden Arzu hanımla görüşüp uydu bağlamak için geleceklerini ürünün hemen elimde olması gerektiğini söyledim not aldı modem ertesi günü elimdeydi 1 saat sonra uydu bağlamaya geldiler.Teşekkürler hepsiburada com,teşekkürler Arzu hanım.BU sözleri hiçbir yere bağlı olmadan sadece müşteri olarak yazdım.Modem mi çook memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2011
    Kaliteli Modem.

    ürünü yeni aldım hiçbir sorunu yok görünüşü falan güzel. uydunet kullanıcılarına bende tavsiye ederim. önceden kullandığım adsl modem arada wirelessı kapatıyordu ama bu modemde öyle şeyler olmadı ayrıca çekim gücüde çok iyi ev kullanıcıları için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2011
    Internette Uçmak için...

    Ürün çok başarılı bir ürün hızı mükemmel herkese tavsiye ederim.Hepsi burada herzaman olduğu gibi yine çok kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2011
    urun fena degil AMA........

    urunu alali 2 gun oldu. ilk soku urunun kutusunu elime aldigimda yasadim cunku urun ozelliklerinde(internet sayfasinda) 54 mbps erisim hizi yazmasina ragmen kutusunda 48 mbps yazmasidir evet bu ilk soktu ve tambir aldatmaca ikincisi ise usb kablosu olmamasi usb portu var kablo yok ne anlami var bunlari dusunerek alin derim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Netmaster CBW-700V 4 Ethernet Port Voip Kablosuz (802.11n) Router Kablo (Uydunet) Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Netmaster CBW-700V 4 Ethernet Port Voip Kablosuz (802.11n) Router Kablo (Uydunet) Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat