TP-Link TL-PA4010KIT Router Yorumları

TP-Link TL-PA4010KIT Router yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.04.2020

    Cihaz 2 gün önce geldi. İçinden kabloları hazır çıktı.(1.5. metre x 2 adet).. Salondan uzak odaya kurdum. Bir de arada büyük aynalar var ki Superonline yetkilisi aynaların wi-fi sinyalini kestiğini söylemişti. Zaten bu nedenle 220 tesisata başvurdum. salon ve odadaki elektrik devresi önce farklı prize takınca 40 mbps bağlantıdan max.10 mbps alabildim. Sonra odada aynı devreye bağlı priz olduğunu farkedince hız 35-37 ye çıktı.. Saçlarınızı yolmaktan kurtulun. Tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2017
    .

    Üründe sorun yok aras kargo 1 hafta sonra getirdi

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2016
    Güzel

    IPTV ile rahat kullanılıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2016
    Sigorta

    Uzun zamandır kullandığım bir cihaz. Dikkat edilmesi gereken husus şu. Evdeki prizler (oturma odası, salon, çalışma odası vb) bunlar aynı sigortadan çıkarsa hiç bir hız düşmesi olmuyor. Farklı sigortadan olursa hat üzerinde sinyal kalitesi düşebiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2016
    Fena değil

    Kablosuz ağın çekmediği yerlerde kablolu çalışan PC, IP kamera vb. cihazınız varsa kullanabilirsiniz fakat kopmalar yaşanabiliyor, bazen de cihazın birini çıkartıp takmanız gerekebiliyor. Online oyun vb. oynuyorsanız tepki süresi wi-fi'dan iyi olmakla birlikte kopmalar sizi rahatsız edecektir. Eğer illa kablolu kullanacağım diye bir derdiniz yoksa access pointli olan kiti tavsiye ederim. Performansı orta mesafede 250-300mbps üzerine çıkmadı. Eğer evde çok enerji çeken bir cihaz çalışırsa (çamaşır makinesi vb.) performans etkilenebiliyor, bunlardan mümkün olduğunca uzağa konulmalı. Çok ısınmıyor ve az enerji tüketiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2016
    Başarılı

    BU cihaza bir Access Point takarak evdeki Wifi sorunumdan sonunda kurtuldum. Denemediğim repeater ve yöntem kalmamıştı. Hız konusunda da bir sorun yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2016
    İdare Eder

    Ethernet kablosu ile bağlanacaksanız, evin ortasından veya duvar delerek kablo geçirmek istemiyorsanız çok pratik ama wifi ile bağlanamadım.

  • Webden Al aracılığıyla, 29.06.2016
    Tam istedigim urun

    Istedigimiz urun beklenen zamandan once elimizde oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2016
    25 Mbit için gayet yeterli

    Evde 25 Mbps fiber internet kullanıyorum. 2 yan odaya hız ve kalite kaybı olmadan, kablo derdi olmadan interneti taşıdım. Ufak ve başarılı bir cihaz. Tavsiye ediyorum.

  • Webden Al aracılığıyla, 30.04.2016
    Gayet iyi

    Oldukça kompakt, küçük. Veri akışı olmadığında, uyku moduna geçiyor. Kutu içinden iki adet ethernet kablosu çıkıyor ve gayet kaliteli kablolar. uzunlukları da yeterli. Hızlı ve sorunsuz gönderi için webdenal ekibine teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2016
    Müthiş

    Ürün cidden çok iyi wifi sıkıntısı olan arkadaşlar routerla bağlananların sıkıntısına çare buluyor hızlı ve kullanılı tak çalıştır keyfini çıkar :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2016
    Ethernet in yanına yaklasamaz

    100 mbit internet hattim var. Aynı oda icerisinde denedim verdigi hız 35 mbit. Ethernet teknolojisinden cok uzak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2016
    Elektrik hattı üzerinden internet

    Evimdeki wifi modem ve öbür odaya access point ile çok güçlü sinyal ile interneti veriyordum. wifi ağlarının vereceği zararları minimize etmek için evdeki interneti tamamen kablolu internete çevirdim. öbür odadaki ağ yazıcısına elektrik hattı üzerinden interneti verdim. Böylece evdeki tüm kablosuz ağları iptal ettim. Cihazın kurulumu çok basit. modemden ethernet kablosunu cihaza bağla fişe tak. öbür odadaki cihaza interneti elektrik hattı üzerinden ilet. kurulum gerçekten çok kolay. Hepsiburada bir gün içinde kargoya verdi , çabucak elime ulaştı. Kesinlikle çok işe yarar bir cihaz..

  • Webden Al aracılığıyla, 14.01.2016
    Harika hizmet

    Harika hizmet, harika ürün.. Hızlı kargo ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler. Artık favori elektronik alışveriş noktalarımdan birisiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2016
    Sonunda Sorunum Çözüldü

    Ev büyük olduğu için kablosuz sinyalini bir türlü sağlıklı biçimde odalara dağıtamıyordum. Menzil arttırıcı vs her türlü çözümü denedim olmadı.Sonunda bu ürünü çekinerek aldım ama iyi ki almışım.Birini modemin yanına taktım diğerini de içeride az çeken odalardan birine.Onun ucuna da kablosuz access point takınca bütün evde full kablosuz kullanıyorum.Kurulumu ve kullanımı kolay tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2015
    İki katlı ev için süper sorun çözdü

    USB antenlerle uzun süre çile çektikten sonra bu cihaz ilaç gibi geldi. 11 megabit interneti kayıpsız üst kata getirdi ethernet kablosu sayesinde. Hem de iki ucunu da üçlü prize takmama rağmen. Özetle; tavsiye ederim benzer sıkıntı yaşayanlara.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2015
    Sorunsuz, hızlı

    Tak çalıştır bir cihaz. Eşleştirmesi çok kolay. Ethernet kabloları yeterince uzun. Fazla yer kaplamıyor ve fazla ısınmıyor. Sessiz çalışıyor. Uzatma kablosu üzerinden bağladım yine de veri kaybı yok. 720p videolar kayıpsız, kesintisiz izleniyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2015
    sorunsuz ve şık

    ürün şık ve küçük. tak ve kullan olduğu için prizlere takmak yeterli oldu. hız konusunda direk modeme bağlanmaktan farklı değil. çoklayıcı prizler üzerinde de sorun çıkmadı. her yönüyle iyi. ancak evde bulunan sigorta sistemindeki faz farklarına göre bazı prizler birbiriyle iletişim kuramayabilir. genelde sorun olmuyor ama öncesinde sigorta durumunu biraz araştırmakta fayda var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2015
    Çok iyi

    110 metrekare evin öbür ucundaki prize taktım,hiç veri kaybı olmadı. Yalnız kaynak adaptörü direk üçlü prize taktım.Araya bir kaç tane üçlü koyunca veri kaybı oluyor. Tak ve çalıştır olması iyi. Prize takınca anında bağlanıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 28.02.2015
    ürün orjinal

    ürünü test edemedim edince yorum ekleyeceğim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TP-Link TL-PA4010KIT Router kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TP-Link TL-PA4010KIT Router yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat