AIRTIES RT-103 ADSL2+ Combo Modem Router Firewall Yorumları

AIRTIES RT-103 ADSL2+ Combo Modem Router Firewall yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Üzerinde hem USB hem de ağ bağlantısı yer alıyor. Böylece basitliği sevenler ağ bağlantısını kullanarak sürücü kurmaktan kaçınabilir. Diğer yandan ağ kartı olmayanlar USB bağlantısına yönelebilir. Dahili donanımsal router ve güvenlik duvarı özellikleri olan cihaz saldırılara set çekme görevini üstleniyor ve internet bağlantısını ağ üzerinde dağıtabiliyor.

    Bunun için ağ bağlantısı çıkışına ek bir switch takmak yeterli olacaktır. Üstelik cihazdaki USB ve ağ bağlantıları aynı anda kullanılabiliyor. Türkçe kullanma kılavuzu ve yazılımı da büyük fayda sağlıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    bazen telefonla konuşurken internet bağlantısı gidiyor ama onun dışında sorunsuz çalışıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Üzerinde hem USB hem de ağ bağlantısı yer alıyor. Böylece basitliği sevenler ağ bağlantısını kullanarak sürücü kurmaktan kaçınabilir. Diğer yandan ağ kartı olmayanlar USB bağlantısına yönelebilir. Dahili donanımsal router ve güvenlik duvarı özellikleri olan cihaz saldırılara set çekme görevini üstleniyor ve internet bağlantısını ağ üzerinde dağıtabiliyor. Bunun için ağ bağlantısı çıkışına ek bir switch takmak yeterli olacaktır. Üstelik cihazdaki USB ve ağ bağlantıları aynı anda kullanılabiliyor. Türkçe kullanma kılavuzu ve yazılımı da büyük fayda sağlıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AIRTIES RT-103 ADSL2+ Combo Modem Router Firewall kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AIRTIES RT-103 ADSL2+ Combo Modem Router Firewall yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat