Netmaster TTR-101 Combo Modem Router Yorumları

Netmaster TTR-101 Combo Modem Router yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2016
    Güzel

    Küçük kibar güzel bir ürün fakat modem arayüzü biraz daha iyi olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2011
    Gerçekten de küçük devmiş

    Ürün kargodan gelince inanamadım. küçük ve şeker gibi renkli bir kutu çıktı :) kurulumu kolay, görüntüsü çok şirin, bağlantıda hiçbir sorun yaşamadım. fiyatına gelince bu kalitede bulabileceğiniz en ekonomik modem bu. kaçırmayın...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2011
    pahalı modemlere gerek yok

    ürünü bir buçuk senedir kullanıyorum sorun yaşamadım pahalı modemlerden tek farkı fiyatı. aldığıma pişman olmadım ısınması ve bağlantı hızı normal tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2010
    Kötünün ötesi

    Bu modemin kablosuzun aldım. Çok fazla kopma ve ısınma sorunu var. On/Off düğmesi bile adam gibi çalışmıyor. Kısacası kimseye tavsiye etmem. Şu an yeni bir modem bakıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2010
    Gayet güzel

    Alalı neredeyse bir yıl oldu sorunsuz kullanıyorum. Biraz ısınıyor ama bu olumsuzluk yaratmıyor. Kullandığım başka bir modeme göre (pikatel) oldukça hızlı bağlanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2010
    Servis hizemeti iyi

    10 ay önce bu siteden aldım, cihaz yere düşüp arızalandı tabi kullanıcı hatası olduğunu düşünüp tamiri için servisine gönderdim, üç gün içinde bana garatiden yeni bir cihaz gönderdiler, 7 aydan beri sürekli kesintisiz çalışıyor ısınma ve bağlantı sorunu yaşamadım, bağlantı sorunu yaşayan arkaşlar servis sağlayıcıdan kaynaklanmış olabilir bir iki defa bende de oldu tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2009
    goruntusu guzel ama ya ıslevı ??

    urunu yaklasık 5 ay once aldım. ne kadar kullandın dersenız toplasak 5 gun :( .. Herkes cok guzel yorum yapmıs dıye aldım keske almasaydım. kendım kurmaya calıstım beceremedım. cok ıyı bır bılgıssayarcı getırdım allahtan kuruldu. fakata belırlı bı zaman sonunda tekrar baglantı koptu. uzun ugraslar sonucundan tekrar kurdum. 1 veya 2 gunun sonunda tekrar baglantı koptu. Gıttım yenı modem aldım. suan yenısını kullanıyorum. ben tavsıye etmıyorum arkadaslar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2009
    Küçük dev :)

    Ürünü elinize aldığınızda şaşıracağınıza eminim. Küçük bir cihaz. Ama performansı çok iyi. Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Hiç kapatmadım ve en ufak bir sorunla da karşılaşmadım. Küçük olduğu için de yer kaplamıyor ve rennkleri şahane. Kaçırmayın, beğeneceğinize eminim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2009
    Harika

    Bu modemi alalı 3 ay oldu. çok kaliteli hiç bi sorunum yok kesinlikle öneririm. Alacaklara kesinlikle tavsiye edilir. Daha pahalısına gerek yok!

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2009
    çok iyi

    ben aslında ucuz diye almıştım şansa ne çıkarsa dedim pekde araştırmadım kurulumu zor gibi görünüyordu hiç modem de kurmamıştım ama adım adım nasıl kurulacağı anlatılmış . yaklaşık üç aydır kullanıyorum ısınma sorunu yada benzeri bir sorun yaşamadım . ayrıca resimde göründüğünden çok daha şirin ve küçük tavsiye ederim . Hızlı gönderi için de hapsi burada ya teşekkür ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2009
    beklentiniz büyük değilse ideal...

    ev için vede interneti sadece derslerinde kullanacak çocuğunuz varsa ideal.. kesinti yok,hızı iyi ve bu fiyata daha ne beklenebilrki.. teşekkürler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2009
    Akşamları bağlanamıyorum

    Cihazdamı sorun var hatlarda mı bilmiyorum,Alalı 3 gün oldu gündüz internete bağlanabiliyorum Akşam 18den sonra bağlanamıyorum hatlar kontrol edilecek hatlarda sıkıntı yoksa cihazı iade edeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2009
    bağlantı kopuyor.

    diğer yorumlara baktım herkes memnum ama ben değilim bağlantım kopup kopup duruyor.Artık sinir bozucu bir şey olmaya başladı internet benim için bu modemden sonra.hatta bu yorumu yazarken bile koptu 3-5 dk bekledim geldi öyle devam ediyorum.umarım sadece benim elimdeki modeme özeldir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2009
    FİYATINA GÖRE BİR ÜRÜN

    Arkadaşlar bu ürünü yorumlara bakarak aldım.Fiyatına göre iyi olduğunu söyleyebilirim fakat benim gibi çok fazla Download yapıyorsanız başka alternatifler üzerinde durmanızı öneririm.Çok kullandığınızda arada bi kendi kendine bağlantı kopuyor geri geliyor ama tam download ın ortasında olduğu için bu olay sizi sinir ediyor.Diğer özellikleriyle gayet başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2009
    Çok Şık Bir Modem

    Bir kaç Haftadır Kullanıyorum şuanda hiçbir sorunumuz yok umarım bu böyle devam eder, Hem Özellikleri Hem Performansı Hemde Fiyatı Piyasaya göre çok iyi Tavsiye Ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2009
    şimdilik gayet başarılı

    KULLANMAYA BAŞLAYALI BİRKAÇGÜN OLDU ŞİMDİLİK GAYET BAŞARILI.BULUNDUĞUM BÖLGEDE ELEKTRİK VOLTAJ SORUNU OLAMASINA RAĞMEN ŞİMDİLİK BİR ARIZA VERMEDİ....DİĞER 2 MODEMİM VOLTAJ FARKINDAN YANMIŞTI DA.....

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2009
    normal kullanıcılara tavsiye edilir.

    ürünü fiyatı ucuz diye sipariş ettim. bu kadar iyi bi sonuç beklemiyordum. kullanımı basit, veri hızı gayet iyi . pahalı ürün almaya gerek yok fazlasıyla işinizi görür. tesekkurler hepsıburada.com.a

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2009
    çok hızlılar

    arkadaslar modemi spariş verdim 24 saat olmadan izmire geldi hesuradaya çok teşşekkür ederim ilk defa bu kadar hızlı bir kargo aldım .

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2009
    çok iyi

    siparişimi müteakip 24 saat içinde elime ulaştı. ürün rengi ve tasarımıyla harika, fiyatı da uygun almak isteyenlere tavsiye ederim hepsiburadaya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2009
    çok iyi

    yaklaşık 2 ay dır kullanıyorum. hiç bir sorun yaşamadım. 2 kat para ödemeye ne gerek var aynı işi yapmakta. rengi çok güzel modem alacak olanlar hiç düşünmeden alabilir...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Netmaster TTR-101 Combo Modem Router kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Netmaster TTR-101 Combo Modem Router yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat