Asus DSL-X11 Ethernet Modem Yorumları

Asus DSL-X11 Ethernet Modem yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2018

    TTNET'in modeminin ADSL bağlantısı elektrik kesintilerinden dolayı bozulduğu için aldım. Bunu ADSL modem olarak kullanıyorum, TTNET'in wifi modemini wifi router olarak kullanıyorum. 35 TL'ye süper işimi gördü. Bağlantı hızım da sanki eskiye göre daha iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2018
    basarili

    urun basarili sikintisiz isinizi gorur

  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2018
    Router icin

    Benim gibi ust seviye bir router kullaniyorsaniz bridge yapmak icin uygun bir urun.

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2018
    süper

    Bu fiyata işimi görecek en iyi seçimdi sanırım. adsl bağlantımı bununla yapıp kablo ile iyi bir router a bağladım gayet stabil bir bağlantım oldu. Hem modem hem kablosuz router olan ürünler iyi özellikli arıyorsanız gerçekten çok pahalı.

  • NI1 aracılığıyla, 23.09.2018
    harika

    Bu fiyata süper. Orijinal sıfır ürün. Bu ürünü köprüleme yöntemiyle güçlü bir router'a bağladım. Harika çalışıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 25.10.2017

    Berbat bir satıcı berbat bir satış paran ile rezil olmak bu herhalde...

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2017
    teşekkürler

    teşekkürler hızlı kargo

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2017
    Beş Yıldız

    Gayet başarılı bir ürün. kablolu interneti kablosuza çevirebilecek aparatı olanların başka bir modeme daha fazla ödemelerine gerek yok. 24 mbit internet hızına kadar destekliyor ki bu benim gibi 3-4 mbit ile internete bağlanabilen birisine rahatlıkla yetiyor. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2016
    Beş Yıldız

    Fiyat performans açısından değerlendirilecek olursa çok olumlu not vermek lazım.Evde kullandığım modem arızalandığı için geçici olarak düşünerek aldım.Günü kurtarmak gibi düşünebiliriz.16Mbit internet kullanan birisi olarak işimi fazlasıyla görüyor.Kutu içinden çıkan kılavuzdan kurulum kolayca yapılıyor. Sisteme bir tane accespoint bağlayarak kablosuz internet oluşturabilirsiniz.Elimde accespoint olduğu için modem işimi gördü.Fiyatı çok uygun olduğu için tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2016
    Beş Yıldız

    her şey çok güzeldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2016
    Çok çok iyi!

    Ucuz olması bonus. Pahalı bir modem için de çok iyi. Güvenlik duvarı, IP dağıtma, her şeyi var. Henüz 1 gündür kullanıyorum ama bağlantımın hız limitinde çalıştı devamlı ve asla kopmadı. Tek eksiği wireless özelliği olmaması ama sanırım ucuz olmasının sebebi de bu. Kutudan bir de splitter çıkıyor, ki cihazın fiyatı nerdeyse splitter kadar zaten. Bir tane daha alıp yedek diye kenara koymayı düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2016
    Çok iyi.

    Yedek olarak aldım, ürün 2 günde elime ulaştı. Kurulumu yaptım, beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2016
    Kaliteli bir Internet baglantisi kurmak icin en ideal modem

    Modemlere birsuru para dokup dusuk performans almak yerine Asus gibi kaliteli bir markanin modem, ama bu urundeki gibi "sadece kaliteli bir modem, ne eksigi ne fazlasi" olan urununu tercih edip bridge modunda kullanip yaninda guzel bir wifi router almanin cok buyuk avantajlari var. Cogu ADSL modemin uzerindeki RAM miktari dusuk oldugu icin yogun Internet kullanimlarinda paketleriniz drop edilir yani paket kaybi yasarsiniz. Eger ADSL modemi bridge modunda kullanip PPPOE baglantisini router uzerinden ayarlarsaniz baglantiniz router uzerinde handle edilecegi icin ve NAT islemleri de tamamen routerda yapilacagi icin routeriniz kaliteli bir routersa ve RAM miktari yeterince yuksekse hicbir zaman paket kaybi yasamazsiniz. Pahali bir modem yerine bu modemi almak ve yaninda guzel bir WiFi router almak cok daha mantikli ve fiyati cok yuksek bir modeme gore cok daha guzel sonuc verecektir, dolayisiyla bu modemi kesinlikle tercih edebilirsiniz, fiyatinin dusuk olmasi sizi kesinlikle aldatmasin. Kesinlikle 10 numara bir modem, 5 yildizi isaretliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2015
    Harika

    Aylardır yaşadığım internet kesintisine ilaç gibi geldi. Bu fiyata böyle bir ürünü sakın kaçırmayın. Daha önce yine buradan aldığım router ile çok uyumlu çalışıyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2015
    Fiyatına Göre Güzel Ürün

    Bedava gibi birşey. Markasıda Asus kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2015
    Fiyat Performans 10/10

    Uygun fiyat, süper performans, küçük boyut, asus kalitesi. Sadece modem ihtiyacı olanlar için gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2015
    Urunun Kurulum Kilavuzu Yok

    Urun zaten basit bir urun, sadece modem fonksyonu oldugu icin ama kurulum ayarlari icin internetten arastirmaniz lazim. Icindeki cdde farkli asus urunlerinin kilavuzu var ama bu moidem eksik. Onun disinda normal olarak calisiyor. Yaklasik bir aydir kullaniyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2015
    Harika

    Hepsi buradadan çeşitli ürünler aldım.hazır olan ürünleri hemen gönderiyor.bekletmiyor.mükemmel bir e-ticaret sitesi.Üründe on numara.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2015
    bedava

    bu fiyata süperrr ürün tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2015
    :D:D:D

    ben bu ürünü süper indirimden aldım. iki çay iki simit parasına :D wi-fi yok. 3 yıl garantili ve arıza durumunda kargo evden alıp eve getiriyor. niye aldıma gelince 1. resmen bedavaya aldım 2- ikincil bir modem olarak aldım. ASUS yani pişman olacağımı sanmıyorum...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus DSL-X11 Ethernet Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus DSL-X11 Ethernet Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat