Arçelik 10605A B Enerji Sınıfı 48000 BTU Kaset Tipi Klima Yorumları

Arçelik 10605A B Enerji Sınıfı 48000 BTU Kaset Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: bu ürünü alırken pek fazla araştırma yapmaya fırsatım olmadığı için mecburen almak zorunda kaldım bulabildiğim en güzel ürün buydu diyebilirim çok memnun kaldım şansıma ama herkese tavsiye ediyorum araştırma yapmadan almanızı hiç önermem böyle şeyler şansa bırakılma malı çünki

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bu klimayı çalıştığım ofise taktırdılar. Kaset tipi klima ama performansı çok iyi. Ofisin havası değişti resmen :)) Çok ta sessiz çalışıyor. Nem alma özelliği de var. biz gayet memnunuz. Hatta eşimin de kendi ofisi var ona da tavsiye ettim. Salon tipi alacaktı ama bunu inceledi şimdi bu klimaya karar verdi. İhtiyacı olanlara da tavsiye edebileceğim bir klima.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 10605A B Enerji Sınıfı 48000 BTU Kaset Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 10605A B Enerji Sınıfı 48000 BTU Kaset Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat