Clinique Anti Blemish Solutions Powder Makeup - 02 Fondöten  Yorumları

Clinique Anti Blemish Solutions Powder Makeup - 02 Fondöten yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    hepsiburada ailesine teşekkürler

    satıcı hızlı kargo ile zamanında doğru ürünü ulaştırdı. İşin en önemli kısmı hepsiburada ailesi ile problemleri çözmek çok kolay. satıcının kim olduğundan ziyade arkasından işlerin nasıl takip edildiği. Buna en güzel örnek hepsiburada.com sitesi. Yıllardır gerekeni en iyi yapan alışveriş sitesi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok başarılı kesin tavsiye

    Açık buğday tenliyim 3 numara tam.2 numarada olabilir ama 3 numara daha canlı gösteriyor.Ürün yüzümü düzeltti.Var olan sivilceleri geçirdi yenilerini oluşturmadı kullandığım sürece gayet keyifliyim.38 yaşındayım gözenek görünümünü azaltıyor çok doğal gözüküyor şiddetle tavsiye ederim.En popüler ve en pahalı olmak üzere çok marka fondöten kullandım kararım budur.Hepsiburada.com a çok teşekkürler avantajları için

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün çok iyi sivilcelerii kurutuyor...

    öncelikle aldığım ürün 1 haftadır teslim edilmedi tedarik sürecinde bekliyor bu açıdan pek memnun değilim.bunun haricinde ürünü daha öncede kullanmıştım kapatıcılığı çok fazla değil ama sivilceleri kuruttuğu bir gerçek tabi orta düzeyde ve küçük sivilceler için geçerli.irinli sivilceleri olanlara zaten bu ürünü bırakın makyaj malzemesi kullanmasını tavsiye etmem. clinique anti blemish likit fondotenin dokusu çok güzel,daha önce kullandığım süre içerisinde yeni sivilce oluşumlarına neden olmadı.tavsiye ederim iyi günler

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2018
    Tesekkur ederim

    Siparişim hızlı bir şekilde elime ulaştı. Teşekkür ediyorum. Aynı üründen bir tane daha sipariş ettim, bu sefer mümkünse Clinique nin deneme boy ürünlerinden de gönderebilirseniz çok sevinirim. Sevgiler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Clinique Anti Blemish Solutions Powder Makeup - 02 Fondöten kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Clinique Anti Blemish Solutions Powder Makeup - 02 Fondöten yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat