Samsung AR9500 AR12HSSFCWKNSK A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Samsung AR9500 AR12HSSFCWKNSK A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    Çok başarılı

    Evet arkadaşlar ürünü 1 seneden fazla kullanıyorum.Hem ısıtma hem sogutma için.Sogutma performansı bence 9/10 ısıtma ise 8/10. Almadan önce çok araştırdım.Wi-fi özelliği için aynı wi-fi hattına mı bağlı olmak gerekiyor yoksa uzaktan da kontrol edilebiliyor mu diye fakat Samsung müşteri temsilcisi dahil hiç kimse bilmiyordu.Evet arkadaşlar sistem şöyle çalışıyor.1 sefere mahsus wi-fi klima kurulumu yapılıyor.Telefonunuza aplikasyonu indiriyorsunuz.Dilerseniz evin içinde farklı odadan dilerseniz dunyanın obur ucundan klimayı kontrol edebiliyorsunuz.Çok çok kullanışlı bir ozellikEve gelmeden 20 dakka önce açıyorum klimayı. eve geliyorum Mis buz gibi.Yanı ozetle wi-fi sistemi laf oldun dıye degıl gercekten kullanıslı. Telefona indirdiğiniz aplikasyon da çok kullanışlı.Klimanın kumandasını hıc kullanmadım diyebilirim.SUreklı telefonla mudahele edıyorum. Bende hepsiburada dan aldım urunu.Sorunsuz ve hızlı teslımat.Yanı sonuc olarak urunu kesınlıkle onerırım.Teknik verilerini muadilleri ile kıyaslarsanız zaten başarılı oldugu goreceksınız ama wi-fi ıozelliği ile kesınlıkle fark atıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2017
    mükemmel

    ar9500 12000 btu mükemmel bir cihaz.kesinlikle memnun ulursunuz.ben aldım kullanıyorum.çok güzel.iç ve dış ünitler sessiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2016
    Sessiz ve teknik özellikleri yüksek bir ürün

    2 günde elime ulaştı. Samsung bayilerinin elinde olmayan bir ürün. Wifi özelliği başka markalarda olmadığı için aldım. Beklentilerimin tamamını karşıladı. Ürün geldikten bir gün sonra yetkili İzmir Aymet İklimlendirme tarafından ücretsiz motaj yapıldı. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2016
    doğru tercih

    doğru tercih yapmışım çok güzel bir ürün sessiz güzel soğutuyor 2 +1 evde kullanıyorum 75 metre kare çok memnun kaldim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung AR9500 AR12HSSFCWKNSK A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung AR9500 AR12HSSFCWKNSK A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat