Samsung AR5000 AR09HSFSCWKNSK Klima Yorumları

Samsung AR5000 AR09HSFSCWKNSK Klima yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2015
    Mukemmel

    24 m2 de kullanıyorum yaz kış harika. Hem com az yakıyor hem inanılmaz sessiz. Misafirler çalışıldığına şaşırıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.ben mersindeyim siz bu kadar büyük m2 için almayın kendi bölgemize gore degerlendirin

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2015
    HARİKA

    Ürün 2 gün önce servis tarafından sorunsuz bir şekilde kuruldu.Servis gelmeden topraklı fiş ya da sigorta temin edin,yoksa servis elektrik bağlantısını yapmıyor.Ürüne gelince,çok sessiz çalışıyor ve odayı bir anda soğutuyor,motoru ise üründen daha sessiz :) Bu fiyata kesinlikle kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2015
    Güzel Ürün.

    Bir üst modelinden kendi evime almıştım. Çok memnun kaldık. Özellikle elektrik sarfiyatından çok memnunuz. Bunu da eşimin annesine aldık. İnşallah o da memnun kalır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2015
    fiyata göre en iyi klima

    bu fiyata alınacak en iyi klima. sessiz çalışıyor. ürünün görselliği pek iyi değil. ucuz ve basit bir klima gibi gözüküyor. ama sonuçta samsung ve A++ enerji sarfiyatı var. bu fiyata daha iyisi olamazdı. hepsiburada ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2015
    Horoz Lojistik

    Ürün bugün elime ulaştı.Ulaşımda emeği geçen tüm Horoz Lojistij ailesine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.Çok ilgili ve çözüme odaklı çalışıyorlar.Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.Ürüne gelince kurulum yapıldıktan sonra yazacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2015
    mükemmel performans

    10 aydır kullanıyorum çok memnunum herkese her keseye de uygun,tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2015
    MÜKEMMEL BİR CİHAZ

    2014 YILININ HAZİRAN AYINDA ALMIŞ OLDUĞUM 12000 BTULUK KLİMAMI GEREK PERFORMANSIYLA VE ELEKTRİK TÜKETİMİYLE MÜKEMMEL BİR CİHAZ.ŞÖYLE BİR PİYASADAKİ CİHAZLARLA KARŞILAŞTIRDIĞIMIZ ZAMAN HİÇ BİR ÜRÜN VE BUNA DÜNYA DEVİ MARKALARIDA DAHİL DIŞ ÜNİTE (MOTOR) 10 YIL GARANTİ VEREN VE PASLANMAYA KARŞIDA İÇİNDE HİÇ BİR CİHAZ YOK.BU YÜZDEN BU CİHAZIN 9000 BTULUK SİPARİŞİNİ VERDİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2015
    12000 BTU ile ilgili

    Ben bu klimanın 12000 BTU olanını aldım ancak 17 m2lik oturma odamda uğultu ve gürültüden duramıyoruz, öyle ki oturma odasının kapı kolunda bir titreşim oluşturuyor, dış ünitenin devreye girmesiyle oturma odamdaki uçak sesi başlıyor :) 7 gün oldu bayiden aldım fakat uğultusu beni bitirdi, kapattığımdaki kulak çınlaması paha biçilemez. Isıtması falan güzel ama sanırım servis çağıracağım bu şekilde kullanılmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2015
    iç ünite biraz sesli gibi

    ısıtması çok iyi, soğutmasını henüz denemedim. fanı hiç yavaşlamıyor gibi ama, bu da haliyle sese neden oluyor. elektrik faturasına yansımasını daha sonra göreceğiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2015
    Fiyat Performans Açısından En İyisi

    Ürün zamanında geldi. Kargo da ücretsizde fakat montaj da ücretsiz diyolar ama inanmayın. Elektrik montajını biz yapmıyoruz diyip çekiliyorlar. Bu konuda biraz hayal kırıklığı oldu. Fakat makina gerçekten güzel ısıtıyor. Soğutmasını henüz kullanamadım fakat denedim, doğal bir serinlik veriyor ve çok sessiz çalışıyor. Bu yazın popüle kliması olacak gibi duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2015
    Mükemmel indirim, Hızlı gönderi

    Gerek kalitesi, gerek marka desteği, gerek teknik servis desteği ve gerekse fiyat avantajı ile mükemmel bir alışveriş oldu. Hepsi buradaya teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2015
    Çok sessiz ve hızlı ısıtıyor

    Merhaba , fiyatı diğer mağazalara göre çok uygun , siparişimi cuma verdim antalyaya pazartesi günü teslimatı yapıldı. Kurulum için servisi aradım kurulumunu yaptılar, servis çalışanları konusunda uzman son derece profesyonel insanlardı ilgi ve alakaları için buradan teşekkür ediyorum. Havaların soguk olmasından dolayı şu an ısıtma modunu kullanıyorum ve çook sessiz çalışıyor , elektrik tüketimini ise ilk elektrik faturam geldiğinde yine buradan bildirceğim . Düşünmeden alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2015
    Beklediğim ısıyı alamadım

    Arkadaşlar 20 m kare odayı 5 dakikada ısıtıyor diyor. sanırım evde kaloriferde var. işin açıkcası ısıtmasından pek memnum kalmadım 2 saat falan çalışınca yatak odamı zor ısıtıyor.(11 12 metre falan) soğutmasınıda yazın göreceğiz. Bu arada Antalya şartlarına göre anlattıklarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2015
    iyi bir cihaz

    klima digital ekran wife özellikleri yok ama kullanım için iyi cogu özellikler bunun üst modelinde var bu biraz düz boş bir cihaz ama genelde Samsung ötesi yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2015
    mükemmel cihaz

    c.tesi sipariş verdim pazartesi geldi antalyaya.ilk önce çok hızlı kargo oldu. ürün ise çok güzel sessiz ve 20 m2 lik alan için yeterli.ayrıca çok sezsiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2014
    çook harika

    arkadaşlar ben teknik personelim. Çok detaylı araştırdım. En ucuz en iyisi. Tasarımı çok değişik ama güzel. 9000 btu aldım,2 ci gün geldi Antalya merkeze, horoz lojistik çalışanları çok kibardı, montaj için servis geldi güler yüzlü profesyonellerdi. Çok memnunum herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 01.12.2014
    On Numara Teşekkürler

    On numara on numara aklımı seveyim, neden dükkan dükkan gezeyim,Teşekkürler İstanbul Bilişim,teşekkürler Samsung servisi gerekeni yaptılar taktılar gittiler.:)))) Beyin bedava...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2014
    Bu fiyata inverter A++ klima başka yok

    Klima Samsun a bir günde geldi. Serviste bir gün sonra kurulumunu yaptı. Kasım ayında ısıtma amaçlı denedik 5 dakikada oda hemen sıcacık oldu. Ürünün kalitesi kabloların kalınlığından belli oluyor. Çok sessiz. İç ünitede kablo görünmüyor. 20 m2 lik bir oda için 9000 btu kesinlikle yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2014
    Sessiz ve rahatsız etmeden çalışmakta, servis personeli de gayet nazik çalışanlardı

    Sessiz ve rahatsız etmeden çalışmakta, servis personeli de gayet nazik çalışanlardı

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 29.08.2014
    ar 5000 serisi inverter klima

    adanada klimamı yok. yok işte bu fiyata alınabilecek dijital inverter klimayı 22 tl kargo karşılığı istanbuldan adanaya getirttim servis 2 saatte kurdu. süper sessiz klima teşekkürler ist bilişim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung AR5000 AR09HSFSCWKNSK Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung AR5000 AR09HSFSCWKNSK Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat