Samsung AR7000 AR09HSSDCWKNSK Klima Yorumları

Samsung AR7000 AR09HSSDCWKNSK Klima yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2016
    Gayet başarılı

    2 hafta önce aldım ürünü.İzmirde çatı katında oturuyoruz.Dış ünite de kendi balkonumuzun içinde.Sessiz moda aldığınızda iç üniteden zaten ses gelmiyor dış ünitede gayet sessiz. Ürün kalitesi güzel.Virüs doctor ve kendini temizleme özelliği de var.Görüntüsü de iyi.Genel olarak ürünü tavsiye ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2016
    mükemmel

    Klima için öncelikle malzeme kalitesi 1.sınıf ve görselliği çok güzel.oulet(sessiz) modunda klimanın sesini duymak imkansız.Isıtması nı kullandım çok başarılı.Mitsubishi-daikin ile eşdeğer kalitede.malzeme kalitesi olarak ise bu ürünlerden de başarılı.Dış ünite sesi çok düşük.Samsung servisi çok ilgili ve titiz çalışıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung AR7000 AR09HSSDCWKNSK Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung AR7000 AR09HSSDCWKNSK Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat