Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42 23 Natural Beige 50 ml Fondöten Yorumları

Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42 23 Natural Beige 50 ml Fondöten yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Zaten kullandığım üründü temiz gönderim ve numuneler için de ayrıca teşekkürler•••Şimdi de onları deneyeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2019
    gri maske gibisin sen

    hiç ama hiç tavsiye etmiyorum 23 nosunu sipariş verdim ama hayal kırıklığı ve 21 nosunu daha önceden aldım hepside grimsi tonu var yüzüme sürdügümde bariz şekilde grilik belli oluyor verdiğim paraya acıdım kullanamadığım için iade sansımda yok :/

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2018
    Mükemmel kapatıcılık

    Severek hatta bayılarak kullandığım yıllardır vazgeçmediğim bir bb krem bütün arkadaşlarım artık bu bb kremi kullanıyor ciltteki lekeleri mükemmel kapatıyor ve güneş koruyuculu olması en büyük artı benim için.Gün boyu cildimde kalıyor tekrar tazelemek zorunda kalmıyorum makyajımı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2018
    Beş Yıldız

    Ürünün kalıcılığı, matlığı ve kapatıcılığı çok güzel. Bej tonlarında ciltler için ideal. Hızlı teslimat için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2018
    Grimsi ton

    Ürünün kapatıcılığına denecek birşey yok ama grimsi bir tonu var kirli gibi ben pek sevmedim. Buğday tenli olmama rağmen sanki no:21 olsa daha mı iyi olurdu bilemedim. En iyisi 20ml lik sipariş verip denemek. Hızlı kargo içinde teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42 23 Natural Beige 50 ml Fondöten kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42 23 Natural Beige 50 ml Fondöten yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat