Mitsubishi SRK71ZR-S A+ Sınıf 24000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima Yorumları

Mitsubishi SRK71ZR-S A+ Sınıf 24000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Evladiyelik mükemmel bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Otomatik fan hızı ayarı olması güvenilir bir kullanım sağlıyor. Bu ayara aldığımda klima kendi kendine yavaş bir şekilde ısıyı kontrol altına alıyor. Fan hızını ve hava akışını kontrol altına alan bu kaliteli ürünü gönül rahatlığı ile kullanabiliyorum. Çocuklarım için güvenli ve konforlu bir ortam sağlayan bu markayı almak isteyen herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2022
    Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Kendi kendini temizleme özelliğinin olması son derece kolay kullanım imkanı veriyor. Bu da hijyenik bir hava salımını gerçekleştirdiğini gösteriyor. Bunun dışında uyku modu ve nem giderici özellikleri de oldukça konforlu bir kullanım sağlıyor. Birden fazla ayarlanabilir kapasiteye sahip olan bu ürünü ihtiyacımız olan seviyeye göre ayarlayarak rahat bir ortam yaratabiliyoruz. Biz çok beğenerek kullanıyoruz özellikle bu ürünü almak için tereddüt eden herkese şidettle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürün alırken hem uygun hem kaliteli olsun isterim. Ama sadece uygun diye alıp her sene yeni bir sorun yaşamak istemem bu yüzden bir ürün alıyorsam uzun ömürlü olması çok önemli. Bu yüzden de klima almak isteyip araştırdım ve Mitsubishi SRK 71 ZR-S aldım. Ürün gayet şık ve kullanışlı. Almak isteyenlere tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Her geçen gün hava sıcaklıklar artınca eve klima almaya karar verdik. Eşimle reklamlarını hep gördüğümüz Mitsubishi klimalarına bakıyorduk. Gitti gidiyor sitesinde aradığımız özelliklere uygun olan ürünü bulduk. Klima sağlam bir halde paketlenmiş şekilde geldi. Üründe hiçbir sıkıntı yok. Sessiz çalışması ve kendini temizleyebilme özelliğinin olması kullanım bakımından rahatlık sağladı. Bu yüzden almanızı tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Gayet İyi

    Olumlu yönleri: Kolay bir şekilde ayarlanıyor olması ve sessiz çalışması nedeniyle beni mest etti. Fiyatını karşılayan özelliklere sahip. Görüntü olarak da oldukça estetik duruyor. Farklı ayarlarıyla her sıcaklığa uygun kullanıma sahip. Ben çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Son yıllarda artan sıcaklıklardan dolayı ailemi ikna edip aldık bu ürünü. Salona, balkon kapısının hemen yanına taktırttı babam. Evin bütün kapılarını açtı, inanır mısınız bütün odaları 1 saate soğutuyor. Eskiden o kavurucu yaz sıcaklarında oda oda dolaşıp uyuyamayan biz şimdi rahat bir şekilde yatıyoruz yatağımızda.. Klima gerçekten çok iyi bir şeymiş evinde olunca anlıyor insan..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Klima diyince akla ilk gelen marka gerçekten Mitsubishi olmalı çünkü adamlar gerçekten hem servis konusunda iyi hem de ürünleri çok kaliteli ve uzun ömürlü. Paraya gelince kaliteli olduğu için ne isteseler verilir bence yeter ki iş görsün. Ben bu ürünü aldığıma hiç pişman değilim kalitesini bildiğim için. Klimanın soğutması gayet başarılı ve geniş salonumuzu kısa bir sürede soğutuyor. Gerçekten performansı baya etkileyici bir klima ve sessiz çalışıyor. Ben baya memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.09.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Kaliteli bir ürün arıyordum ve Mitsubishiyi araştırdığımda klima alanında baya başarılı olduğunu gördüm servisleri de baya başarılıymış. Satın aldım ve üründen baya memnun kaldım soğutma hızı ve kalıcılığı oldukca başarılı bir klima. Ses seviyesi oldukca düşük hiç rahatsız etmiyor. Paraya kıyıp kaliteli ürün almayı seven biriyim çünkü sık sık servisle uğraşacak biri değilim. Bir kere vereyim uzun süre kullanayım dediğim için benim açımdan güzel bir ürün oldu. Enerji tasarrufu olduğu için de baya memnun oldum. Benim gibi düşünenler için tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: İş yerinde kullanıyoruz kalitesi zaten markasından belli harika bir soğutma ve ısıtma performansına sahip üstün özellikleri ile dikkat çeken yüsek performans gösteren mükemmel bir ürün, başarı ve muhteşemlik bir arada çok memnunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2020
    mutsibushi klima şişli bayi muhtesem ilgi.

    Siparisi vermeden önce iletisim icin mesaj attim hemen dönüş yapildı. Telefondaki yetkilinin ilgisi alakası beni gercekten etkiledi. Tam esnaf kişilik. alkıslıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2018
    "MITSİBUSHİ KLİMA SON DERECE KALİTELİ VE KULLANIŞLI."

    Olumlu yönleri: KLİMA ALACAKLARA KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.

  • NI1 aracılığıyla, 21.07.2017
    FARKLI ÜRÜN GÖNDERDİLER

    ÜRÜN GÜZEL OLABİLİR AMA İSTEDİĞİM MODEL DEĞİLDE ALT MODEL GELİNCE HİÇ GÜZEL OLMUYOR.

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2017
    Çok Harika mükemmel kilima

    Mükemmel bir şekilde yapılmış Harika herkese tavsiye ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 15.01.2016

    İstediğim gibi geldi

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2015
    Süper fiyat , kaliteli ürün

    40 küsür mt kare salonu hemen sıcacık yapıyor. Gayet memnunum henüz elektrik faturası gelmedi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Mitsubishi SRK71ZR-S A+ Sınıf 24000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Mitsubishi SRK71ZR-S A+ Sınıf 24000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat