Toshiba Daiseikai RAS-10N3KVR A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Toshiba Daiseikai RAS-10N3KVR A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Gerçekten tasarruflu

    Mardin sıcağında günde 20 saat aralıksız çalışmasına rağmen 20m2 odada 25 derecede serinletmesi yeterli oluyor. Aylık 100 lira elekrik tüketiyor. Kışın ise 26 derece ısıtmada günde 12 saat çalışarak 150 lira civarı tüketti. Ben gerçekten çok çok mennunum uzun vadede parasını amorti etmesi garanti. Sessiz ve kokusuz çalışıyor 1.5 senedir. Odanız 20 m2 ve daha küçükse gözünüz kapalı alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2019
    Performanslı

    6 yıldır kullanıyorum 3 adet 9000 btu ve 1 adet 18000 btu kesinlikle tasarruflu 24 saat açık kalsa dahi kendini istenilen sıcaklığa geldikten sonra devrini düşürüyor sarfiyat konusunu düşünmeyin bile ses olayına gelince odayı ısıtana kadar biraz iç ünite ses yapabilir ancak ondan sonra düşürüyor kendisini soğutnada hiç fan sesi yok diyebilirim.birtek sıkıntı kumandası çok sade göstergeler küçük yaşlılar için sıkıntı yarata bilir yeni ürünlerde kumanda farklı sanırım bu ürün üst seviye bir cihaz daikinin shira modelleri ve mits.elec. İle kafa kafaya diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2018
    ben beğenmedim...

    Öncelikle satıcı Alarko firmasına, sattıkları ürünü montajına kadar takip ettikleri için... Antalya Toshiba servisine çok hızlı kurulum yaptıkları için... hepsiburadaya da en güvenli alışveriş sitesi olduğu için teşekkür ederim... ANCAK KLİMAYA GELİNCE.. Bi kere sessiz modda bile sesli çalışıyor... uyku moduna alınca ses kesiliyor ama bu defa da odayı soğutmuyor... ter içinde kalıyoruz... sonra nem dengeleyicisi yok... boğazlarımızı kuruttuğu için hepimiz de faranjit olduk... elektrik sarfiyatını henüz bilmiyorum... daha önceden mitsubishi electric kullanıyordum... keşke yine ondan alsaymışım. ikisinin arasında dağlar kadar fark var... mitsubishi electric gerçekten başka klimalarla kıyaslanmazmış.

  • HepsiB. aracılığıyla

    1- Sessiz modu bile gürültülü çalışıyor. 2- Uyku modu sessiz ama onda da kapalı gibi yani soğutamıyor(oda 15 m2 ve il Antalya) 3- Nem dengeleyicisi yok... aileboyu faranjit olduk. boğazları kurutuyor. 4- Diğer odamda Mitsubishi Electric var... bence Toshiba Mitsubishi den çooook daha geride.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2018
    Ben beğenmedim...

    1- Sessiz modu bile gürültülü çalışıyor. 2- Uyku modu sessiz ama onda da kapalı gibi yani soğutamıyor(oda 15 m2 ve il Antalya) 3- Nem dengeleyicisi yok... aileboyu faranjit olduk. boğazları kurutuyor. 4- Diğer odamda Mitsubishi Electric var... bence Toshiba Mitsubishi den çooook daha geride.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2017
    Hem konfor hem tasarruf

    3 yıllık Toshiba kullanıcıyım ve gerçekten ürün hakkını veriyor. İç ve Dış ünitelerde ortam sıcaklığını yakaladığında ses neredeyse sıfır seviyesine geliyor. Ben 15m2lik bir odada kullanıyorum. Gerçekten hem cebinize(günlük 10 saatlik kullanımda ayda ortalama 25liralık ek fatura geliyor) hem de konforunuza hitap eden bir ürün. Özellikle de uzun süreli kullanım için hiç düşünmeden alın derim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.12.2016
    Ürün süper

    İç ünite ufak olmasına rağmen 17m2 oda gayet iyi ısınıyor ve klima sesli çalışmıyor. Eco modunda daha az hava üflüyor ve dolayısıyla ses baya az geliyor. Toshiba alın kafanız rahat etsin derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Toshiba Daiseikai RAS-10N3KVR A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Toshiba Daiseikai RAS-10N3KVR A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat