Sigma SGM18INVDME A Sınıfı 18000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima Yorumları

Sigma SGM18INVDME A Sınıfı 18000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla
    "Çok iyi"

    Olumlu yönleri: Duvar tipi bir klima olmasından dolayı güzel geldi. Dış ünitesini nereye koyabileceğime kadar düşünerek aldım ve hakikaten de iyi bir soğutması var klimanın. Rahat ve etkili. Ben salonda bunu açarak uzanıyorum çok tatlı oluyor. Hiç de öyle çarpma vs sorunu yaşamadık. Bir de bazen bilgisayarımı götürüyorum salonda çalışıyorum çok güzel oluyor onun altında çalışmak bilgisayar da baya hızlanıyor soğuktan. Evin kokusunu ve yemek kokularını falan iyi bir şekilde tahliye ediyor, nemi emiyor ve dışarı doğru tahliye ediyor. Bu açılardan çok başarılı geldi bana. Verdiğim paraya kesinlikle değdiğini söylemek lazım. İhtiyacım olan soğukluğu sağlaması benim için birinci koşuldu enerji olarak çok da öyle bir derdim yoktu, ancak A++ olması da güzel geldi bir yandan bana.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 05.01.2020

    Merhaba hayırlı akşamlar ben klima Alaçam aklımda açıkçası kararsız kaldım Demir döküm a+++ yeni çıkan seri baymak iklimsa sigma plus var 18 BTU düşünüyorum sizler kulanici olarak ısıtma olarak hangisini tavsiye eder birde elektrik tasarrufu olan benim için herşeyden önemlisi elektrik sarfiyatı en az yakan maksimum az yakan en düşük yakan hangisi veya bunların dışında marka varsa diyorlar günde iki to yakan klimada var az olan hangisi bilgilendirseniz çok sevinirim

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2019

    Ürün elime istediğim gibi ve kısa zamanda ulaştı. Kurulumu daha sonra yapacağım ama firmaya ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 02.01.2019

    ürün ve mağaza çok iyi fakat kargo firması rezalet

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2018
    Beklentiyi fazlasıyla karşılıyor.

    Mağaza ilgiliydi. Ürün 2 gün içinde elime(İzmir) ulaştı. Montaj için randevuyu da aldı.

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2018
    Bir dahaki sefere görüşmek üzere

    Ürün kalitesi fiyatın üzerinde

  • NI1 aracılığıyla, 09.12.2018
    Mağaza Îlgli Hızlı kargo Sorunsuz teslimat

    Çok verimli ısıtıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2018
    "iyi fiyat"

    Olumlu yönleri: Muhteşem bir klima gerçekten uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum aslında bu markayı daha önce hiç duymamıştım ama klima almaya karar verdiğim zaman çok araştırma yaptım ve bunu gördüm. Özellikleri güzel fiyatı gayet uygun hemen aldım çok da memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.11.2018
    "Başarıı"

    Olumlu yönleri: Çok güzel bir klima hem uygun fiyatlı hem de enerji tasarruflu. Çok severek almıştım çok da memnun kaldım ısıtma ve soğutma konusunda hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar başarılı bir klima bence

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.11.2018
    "Gözüm kapalı aldım"

    Olumlu yönleri: Ben bu klimayı çok severek aldım aslında alalı çok olmadı ama şimdiye kadar hiçbir sorun çıkartmadı. Zaten uygun fiyatlı markayı da biliyorum güvendiğim bir marka olduğu için gözüm kapalı aldım diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    " "

    Olumlu yönleri: Sigma bildiğim kadarıyla Toshiba bünyesinde üretilen bir marka bu yüzden çok kaliteli gerçekten ki bunu evde kullandığımda da rahatlıkla anlayabiliyorum fiyatı biraz yüksek gelebilir ilk bakışta ancak kullandığınızda çok az enerji harcayarak harika bir performans alabiliyorsunuz ben çok severek kullanıyorum arkadaşlara da öneriyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    " "

    Olumlu yönleri: Enerji tasarrufu yapan güzel bir klima. Zaten daha fazlasını da beklememek lazım klimalar genelde çok fazla enerji tüketirler ve bunun da faturaya yansıması olur, bunun pek öyle olmadı ama çevreye baya duyarlı cüzdanlara da duyarlı. Öte yandan rahat bir performans veriyor güzel bir şekilde kullanıyorum klimayı, açıyorum yarım saatliğine ve evi buz gibi yapıyor uyku moduna alıyorum. Servisi de bir kaç öneri verdi özellikle evin tipiyle de alakalı güzel tavsiyelerde bulundular. Genel olarak kullanırken direkt vurmaması benim için önemliydi güzel bir yere kurdurdum. Soğuktan etkilenen kişiler varsa fazla açmamak gerek eşim biraz öyle maalesef. Evin havasını temiz tutması ve yaz aylarındaki lanet nemden bizi kurtarması çok iyi oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "ürün iyi"

    Olumlu yönleri: Sigma gerçekten çok hoşuma giden bir klima markası İklim Sa ile piyasaya girdiler ve gerçekten sağlam bir şekilde yer edindiler kendilerine gerçekten kaliteli bir marka olduğunu evimde bu modeli kullanmaya başladığımda fark ettim inverter özelliğinden dolayı oda yeterli soğukluğa ulaştığında kendini uyku moduna alıp çok az enerji harcıyor bu nedenle çok az fatura geliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    " "

    Olumlu yönleri: o kadar çok ürün yer alıyor ki satılanlar arasında düzgün olanını bulabilmek gerçekten çok zor bir hal almış durumda, ben bu klimayı almadan önce işlevselliği üzerinde çok durdum diyebilirim, araştırmalarım sonrasında markasını ile bütünleşen ve çalışma durumu açısından herhangi bir olumsuz yanı olmayacağını fark ettiğim için almaya karar vermiştim ki kesinlikle yanıltmadı

  • NI1 aracılığıyla, 02.11.2018
    guvenle alabilirsiniz

    urunu begendik cok guzel.tesekkurler.

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2018
    Her şey zamanında gerçekleşti.

    Ürünü kullanamadığım için yorum yapamıyorum. Ama ürün kaliteli görünüyor sadece kumandası birazcık büyük daha ergonomik olabilirdi diye düşünüyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 05.10.2018
    SIGMA PLUS 18000 BTU

    ÜRÜNÜMÜZ HARIKA SOĞUTMA ISITMA HERŞEY 10 NUMARA.... GERÇEK 18000 BTU BU ÜRÜN

  • NI1 aracılığıyla, 21.09.2018
    satıcı 10 numara

    ürünü bilen biliyor zaten.

  • NI1 aracılığıyla, 27.01.2018
    klima ge satici iyi

    urun ve klika sorunsuz. kargo gec teslimat yaptigindan magduriyet yasadim. surat kargo cok kalitesiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2017
    "Servis ve kargo rezalet..."

    Olumsuz yönleri: kargo ürünü 1 haftaya teslim ediyor kendi imkanlarımızla 200 km yol sonrası aldık servis deseniz rezalet ürün f/p olarak sınıfta kalıyor ha vestel ha bu fark yok inanın pişmanım aldığıma...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sigma SGM18INVDME A Sınıfı 18000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sigma SGM18INVDME A Sınıfı 18000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat