Delonghi PACAN97 A Enerji Sınıfı 12000 BTU Mobil Klima Yorumları

Delonghi PACAN97 A Enerji Sınıfı 12000 BTU Mobil Klima yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 17.05.2019
    başarılı mağazası

    kaliteli ürün,iyi fiyat

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2017
    soğuk ortalama,sıcak inanılmaz derecede soğuk

    ısıtma beklemeyin,kesinlikle ısıtmıyor aksine 32 dereceye ayarlı iken 20 dereceden fazla üflemiyor.soğutmada içeriden aldığı havayı dışarı vermek zorunda olduğu için evin biryerinden odaya tekrar hava girişi olmak zorunda bunuda soğuttuğu odaya sıcak hava sokarak yaptığını düşününce soğuk verimliliği çok çok iyi değil fakat kendi yöntemimle bant bir poşet mutfak aspratörlerinde kullandığımız bir boru ve bir naylon sayesinde soğutacağı havayıda dışarıdan çekmesini sağladım.böylelikle hem soğuma oranımız hemde klimanın çalışma oranı doğru orantıya geldi.çift çıkışlıları var soğutacağı havayı dışarıdan çekip sıcağı dışarıya atan onlar çok daha verimli gibi duruyor fakat ben türkiyede bulamadım.14m2 bir odada yazın çok sıcaklarda bütün bu eksilerine rağmen serinledik ve elektrik tüketimi oldukça düşük.fakat üzerindeki gösterge 32 dereceye kadar çıkmasına rağmen kesinlikle 20 dereceden fazla sıcak üflemiyor.markaya tavsiyem o 32 yi kaldırıp üzerine sadece soğutma içindir diye yazması.hepsiburadaya çabuk gönderi için teşekkürler herzaman tüketicinin arkasında oldukları için ekstra bir teşekkür daha.

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2017

    soğutma kapasitesi gerçekten çok iyi tavsiye edilecek bir klima. eğer dış ünite yeriniz yoksa ve bircok alanda kullanmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi PACAN97 A Enerji Sınıfı 12000 BTU Mobil Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi PACAN97 A Enerji Sınıfı 12000 BTU Mobil Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat