Bosch GSN51VW30N 286 Lt A++ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Yorumları

Bosch GSN51VW30N 286 Lt A++ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2019
    Beş Yıldız

    Diğer satıcı veya sitelere göre çok ucuza aldım, evde istediğim yere kadar koydular, servis hemen gelip kurulum yaptı, zaten çok iyi bir ürün ve marka anlatmaya gerek yok .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Merhaba, öncelikle verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz. Dondurucu bölümünde sıcaklık yükselmesi durumunda sinyal veriyor. Ben yaşadım bu durumu eğer bu uayrı sistemi olmasaydı belki de ürünlerin hepsini çöpe atacaktık. Eşim farkında olmadan ayarıyla oynamışız uzun bir tatile gidecektik apar topar evdeki ekmekleri falan yerleştirmiştik. bozulmasınlar diye. Sanırım o zamanda oldu. eğer sinyal vermeseydi cidden hüsrana uğrardık. Kapı açık sinyali de var ayrıca. Sandık tipi ürünlerdense bu dikey dondurucular daha kullanışlı hem yer tasarufuda oluyor. Çok yer kaplamıyor olmasına rağmen içi bayağı geniş rafları ayarlanabiliyor yada çıkabiliyor bu durumda da ektra kullanım alanı elde edebiliyorsunuz. Kapıda sağ yada sol olarak ayarlanabiliyor yerinizin durumuna göre ben sağ yönünü kullanıyorum. Cam raflı 1 dondurucu bölümü var. daha birçok özelliğini burda yazmadım. Bence bütçesi olanlar için çok kaliteli bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2019
    Teslimat ve ilgi için teşekkürler.

    Kargonun belirtilen günden önce teslim edilmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Yılmaz ticaretin telefonla arayarak merkezden kurulum için servis yönlendirmesi çok güzeldi. Ürün hakkında yorum yazmak için erken. İnşallah bir sorun çıkmaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch GSN51VW30N 286 Lt A++ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch GSN51VW30N 286 Lt A++ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat