Vaillant Eloblock VE-18KW 1 Kcal/H Kombi Yorumları

Vaillant Eloblock VE-18KW 1 Kcal/H Kombi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün hakkinda birsey yazamicam cünkü daha takilmadi waillant alman markasinin iyi pldugunu düsünüyor

    Olumlu yönleri: satici zamaninda gönderdi hersey bekledigim gibi gitti gidiyor sitesindeki bütün alisverislrim 10 numara .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: tam bir sıcak su müptelası olduğumdan evdeki kombinin ayarları her açtığımda sürekli düşüyordu ve bende sıcak suya bir süre de olsa hasret kalıyordum fakat artık buna bir son vermek için hemen kendime uygun fiyatlı bir kombi bakmaya başladım bu ürünü görünce yorumlarını da okuyunca sipariş verebileceğimi düşündüm gerçekten de doğru ve yerinde bir karar verdiğimi siparişim gelince anladım o yüzden tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Merhabalar Efendim gittigidiyor alışveriş sitesi üzerinden Vaillant kombi sipariş etmiştim ürün beklentilerimin de üzerinde bir ürün kesinlikle çok iyi ısıtıyor uzun zamandır kullanıyorum Ve henüz arıza vermedi Bir önceki kombi ısıtıcım dan hiçbir şekilde memnun kalmamıştım eve devamlı bakım servisi çağırmak zorunda kalıyordum fakat bu sefer öyle olmadı markaya Teşekkür ederim ürün çok kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    "KALİTELİ"

    Olumlu yönleri: Bizim kombimiz bundan. İki ış geçirdik bu kombiyle ve gayet memnunuz. Vaillant zaten kombi dünyasının en iyi markalarından. Yoğuşmalı olamsı yakıttan da tasarruf sağlıyor. Hiçbir sıkıntısı falan olmadı bu iki yıllık süreçte. Fiyatı da kalitesine göre uygun. Yani fiyat performans ürünü olduğunu rahatlıkla söyeleybiliriz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: kombi konusunda pek bilgili sayılmam. Özelliklerini internetten araştırdım hangi özellik ne işe yarar diye biraz da piyasa araştırması yaptım ve bu modelin iyi olduğuna karar verdim umarım pişman olacak bir karar vermemişimdir ilk defa kombi seçiyorum gerçi markası bilindik ve köklü bir marka ama bu işler biraz şnas işi işte bazısında sorun oluyor bazında hiç olmuyor aynı ürün aynı marka biraz şans işi. En azından teknik servis noktasında sıkıntı çekmem veillant her yerde servisi var neredeyse

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    "vaillant "

    Olumlu yönleri: vaillant zaten kombide dünya markası. Aldığımdan beri baya memnunuz. Babamın evindeki de aynı marka. Ondan da ailem oldukça memnun. Şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadık. Burada önemli olan zaten zamanında bakımlarını yaptırmak. Sonrasında sıkıntı yok zaten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2018
    Üç Yıldız

    kombi saat kaç kw elektrik yakıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vaillant Eloblock VE-18KW 1 Kcal/H Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vaillant Eloblock VE-18KW 1 Kcal/H Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat