Ariston Genus 24 FF 24KW 20000 Kcal/H Konvansiyonel Hermetik Kombi Yorumları

Ariston Genus 24 FF 24KW 20000 Kcal/H Konvansiyonel Hermetik Kombi yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2021
    Güzel ürün

    Dijital ev eşyalarını seven biri olarak uzun araştırmalar sonunda aldım. Beklentilerimi kesinlikle karşıladı. Sadece otomatik tuş kilidi gereksiz bence, ayarlardan devre dışı bıraktım. Özellikleri fazlasıyla yeter...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.12.2021
    4 yıl

    Olumlu yönleri: 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum 5 adet daha alacağım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Yüksek enerji tasarruflu olması benim için çok önemliydi o yüzden böyle bir kombi bulduğum için çok mutluyum. Hızlı ısıtma sistemi var bu yüzden de boş yere çalışmıyor. Çalışmaya başladığında da hemen kısa sürede ısınıyor ev bu yüzden de faturada da yüksek meblalar görmüyorum. Bu özellikleriyle ben kombiden baya memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Hızlı kargo, paketlemesi özenli! Güvenebilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: İlk taşındığımızda aldığımız kombi artık kullanılmaz bir hale geldi bunu aldık. Sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürününü sipariş ettikten sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu ürüne ihtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: İlk defa bir kombi kullanacağız kullanmak için bunu tercih ettik. Sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürününü sipariş ettikten sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu ürüne ihtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Teknik olarak özelliklerini pek anlayan birisi değilim. Araştırma ve tavsiye üzerine evimize aldık. Isıtma konusunda çok iyi bir ürün. 5 aydır tek bir sorun yaşatmadı. Sesi gayet düşük. Hiç rahatsız etmiyor. Gayet şık tasarlanmış. Her peteği en iyi şekilde ısıtıyor. Evimiz büyük olduğu için yoğuşmalı aldık, bütün peteklere ulaşıyor. Fiyatı biraz yüksek gelmişti ancak sağladığı tasarruf ile bunu kapatacaktır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: yakın zamanda evim için ismini sıklıkla duyduğhm Ariston Clas One 24 FF kombi cihazını piyasaya oranla oldukça uygun fiyatlara satın aldım. Satıcıya ait montaj işlemi ve garanti kapsamında olması ile gönlümde büyük bir yer edindi diyebilirim. Bence kesinlikke verdiğim tüm paraya değdi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Hiç bildiğim bir kombi değil. Ürün ilk başta iyiydi, ayarlaması ve özellikleri gayet güzel geliyordu. Ancak bu yorumu uzun süre sonra yapıyorum. Ürün bozuldu ve serviste bir ton zorluk çıkardı. İlk başta çalışma performansı gayet iyiydi ancak ilerleyen zamanlarda gücü düştü. Boşuna uğraşmaya gerek yok almanızı tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.02.2021
    sevmedim

    Olumsuz yönleri: Maalesef güzel ve olumlu bi yorum yazamıyorum ürün garip bir ses çıkarıyor rahatsız oldum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.12.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Evdeki kombin bozulunca apar topar yeni bir tane kombi almam gerekti bir araştırma yapmadım Sadece Usta'nın söylediği tavsiye ettiğim arkaya baktım o da bu markaydı zaten fiyatı bana uygun geldi o yüzden hemen aldım iyi ki almışım diyorum çok memnunum evin ısınması kombi ile alakalı değil diyorlar ama hiç alakası yok kombi ne kadar iyi olursa evde o kadar iyi ısınıyor Üstelik doğalgazda buna bağlı olarak az geliyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2020
    harika

    Olumlu yönleri: ürün güzel iyi ki almışım diyebilirim. Isıtma değerleri olsun ısıtması soğutması güzel ve hızlı. kullanımı da kibar yani istediğiniz yere monteletebilirsiniz. Kaba ve büyük değil. Bir aydır kullanıyorum elektirik faturasına baktım özellikle bekledim faturayı yani aşağı yukarı aynı geldi çok bi elektrik yakmıyor. Önceki kombim sürekli şartel attırıyordu çok sıkıntısı çekmişim keşke daha önce alsaymışım biraz pişman oldum ama en azından aldım ve keyifli bir şekilde kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    "kötü"

    Olumsuz yönleri: O kadar çok arızalandı ki gerçekten. Ana kartı yandı bir kere aldıktan üç ay sonra. Sonra ekran kartı yandı. Yani anlamsız bir şekilde sürekli bozuldu. Su sıcaklık seviyesi en sıcağa çevirseniz bile ılık akıyo. Kışın banyoda donuyoruz ciddi manada. Dokunmatik kısmı bozuldu şimdi de. Yani zaten ürünü alalı yaklaşık 2 sene oluyor. 2 senede bu kadar arızayla pek de ömürlük olacağını düşünmüyorum. Hiç memnun değilim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Suyu ısıtması çok hızlı ve doğalgaz faturam çok aşırı gelmiyor. Fiyat olarak pahalı olsa da ilerisi için uzun ömürlü ve kaliteli bir ürün. Ayrıca daha güvenilir ve korumalı bir kombi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2020
    "başarılı"

    Olumlu yönleri: Bu kombiyi ev sahibimizin tavsiyesiyle satın aldık ve elimize sağlam bir şekilde kısa süre içerisinde geldi. Ürünün montajını falan gerçekleştirdikten sonra kullanmaya başladık ve hiçbir kusuru olmadığını gördükten sonra da içimiz baya rahatladı. Sağlam ürün, başarılı kargo ve kusursuz performans için tavsiye ederiz.

  • NI1 aracılığıyla, 04.09.2020
    Faturalı garantili ve güvenilir alışveriş

    Ürün düzgün paketlenmiş. Faturalı garantili ürün ve güvenilir alışveriş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.09.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: bu tarz ürünleri internbetten alma taraftarıyım. Çünkü dışarıda bu fiyatlara bulmak imkansız. Arada n az tl fark oluyor. Bu siteye de çok güveniyorum ne zaman sipariş versem ürünlerim hızlıca ve sapasağlam teslim ediliyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.08.2020
    "BAŞARILI"

    Olumlu yönleri: Biz bu eve taşınalı 3 yıl oldu ve bu kombi takılıydı biz geldiğimizde. Gayet de memnunuz. Üç kış geçirdik hiç de bir sıkıntı falan yaşamadık. Küçük ve ergonomik mbir kombi. Fiyat performans anlamında da oldukça başarılı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    "ÇOK SESSİZ"

    Olumlu yönleri: Çok sessiz çalışıyor, ısıtma ve sıcak su performansından çok memnunum kombiyi çalıştırmaya başaldığım ana ev anından ısınmaya başlıyor ve ısı dağılımı her odaya eşit dağılıyor, sıcak su musluğu açtığım an hazır yüksek performans gösteren başarılı ve kaliteli bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Geniş ve dokunmatik ekranı var. Ekrandan ısı derecelerini kolayca ayarlayabiliyorum. A sınıfı olduğu için enerji tüketimi az. Ürünün performansı güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston Genus 24 FF 24KW 20000 Kcal/H Konvansiyonel Hermetik Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston Genus 24 FF 24KW 20000 Kcal/H Konvansiyonel Hermetik Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat