Siemens GS29VVW31N 217 Lt A++ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Yorumları

Siemens GS29VVW31N 217 Lt A++ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.01.2022

    5 ay önce aldım derin dondurucu Derin Dondurucu bozuldu içindekileri bozuldu Çağrı merkezini aradım Hiç yardımcı olmadılar ilgilenmediler hep yalan konuştular geri dönüş yapacağız geri dönüş yapacağız Hiçbir şekilde bana geri dönüş yapılmadı hiç memnun değilim

  • NI1 aracılığıyla, 13.03.2021
    Bravo gerçekten..

    Ürün orjinal kutusunda ve sağlam getirildi. Almadan önce çok araştırdım. Fiyatlar sürekli artmaya başlayınca daha fazla artmadan alayım dedim. Keşke bu kadar pahalılanmadan önce alabilseydim.

  • NI1 aracılığıyla, 16.12.2020

    Ürün beklediğim gibi çıktı taşıma özenliydi firma çok ilgili çok hızlı sipariş onaylanmadan mağaza sahibi Fikret bey beni aradı satış tamamlandıktan hemen sonra kargoyla faturam geldi satış sonrası Fikret bey beni memnuniyet için tekrar aradı teşekkür ediyorum kendilerine

  • Trendyol aracılığıyla, 09.09.2020

    ürün çok güzel belirtilen tarihte elimize ulaştı performans çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.08.2020
    "gayet iyi gorunuyir ici oldukca genis ...cok uzun arastirmalardan sonra bunu aldim......"

    Olumlu yönleri: urun cok cok basarili uzun arastirmalardan sonra aldim simdilik cok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 19.08.2020
    Hayal kırıklığı

    Ürün beklentimin oldukça altında çıktı. Adeta plastik çocuk oyuncağı gibi. O kadar hafif ki, kapıyı açmak için kolunu çekince kapı açılacağına ürün çekiliyor. İçini doldurunca biraz fark etti ama kolu çekince hala buzluk yerinden oynuyor. Eski buzluğum Bosch markaydı, 19 yıl kullandım, sadece bundan 9 cm uzundu, en, derinlik aynı, ona rağmen bunun iç kapasitesi çok daha düşük. Sanırım bu ürünler her geçen yıl daha uyduruk ve bir an önce bozulmaya endeksli yapılıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.08.2020

    Güvenilir satıcı ürünün boyutları çok ideal tavsiye ederim👍🏻

  • Trendyol aracılığıyla, 21.07.2020

    çekmeceler güzel ama buzlanma yapiyo sadece ben bu özelliğine dikkat etmemiştim

  • Trendyol aracılığıyla, 30.06.2020

    Ürün çok güzel dondurması hazneleri geniş ses yapmıyor tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 18.06.2020

    Kırmızı elmaya teşekkür ederim, teslimat sürecinin başında teslim edildi. Ürün güzel, yeterli, sessiz. Tüm beyaz eşyalarım gri olduğu için renginin çok çiğ görünmesi dışında bir problemim yok fakat onu sa boyayarak halledicem 😊

  • Trendyol aracılığıyla, 31.05.2020

    Çok hızlı geldi ve dolap gayet güzel teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2019
    Olması gerekdiği gibi

    Evet istediğm gibi geldi

  • NI1 aracılığıyla, 21.10.2019
    çok iyi bir magaza tanıdım

    evet guzel bir ürün zaten bilerek siemens sectik

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bence çekmeceli dondurucular kesinlikle daha kullanışlı. Düz dondurucularda her şey üst üste tıka basa dolduruluyor. Bunun kapak mesafesi de kısa dar alanlara da koyabilirsiniz. Ben iyi ki almışım diyorum. Yazdan kışlık yiyecekleri hazırlıyorum ve dolduruyorum içine. Çekmece mesafesi de çok iyi. Büyük kolaylık sağladı bana bu dondurucu. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Siemens kalitesine girişi derin dondurucu ile yapmış oldum. Değiştireceğim ilk beyaz eşyamda da ilk bakacağım marka Siemens olacak artık. Muadili ürünlere göre yüksek kalitede bir dondurucu. Yıllık enerji tüketim düzeyi çok memnun edici.Dondurucu bölümünde ısının yükselmesi halinde haber veren bir özelliği var. Elektrik kesintisi yaşandığında 25 saate kadar bozulmadan saklama özelliği mevcut. Kapı yönünün değiştirebilmesi de uygun yer bulmada işinizi kolaylaştırıyor.Hızlı dondurma özelliği de çok iyi çalışıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 13.09.2019
    Güzel ürün ilgili satıcı

    Güzel ürün ilgili satıcı hızlı kargo

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Derin dondurucu da fark 6 çekmecelli 300 lt kapasiteli haraika bir derin dornuducu çok beğendim a+++ özellikli elektirk tasarfullu mükemmel 2 günde geldi 5 yıl garanti sözü veridler harika hızlı ve güvenilir adres güvenilir alışveriş, hızlı ve güven veren kargo sayesinde mutlu yüzler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.09.2019
    "gayet iyi"

    Olumlu yönleri: Hızlı teslimat

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Evde çamaşır makinesi olarak da aynı markayı kullandığım ve memnun olduğum için başka markaya bakmayıp modeller arasından bu ürüne karar verdim. Enerji tasarrufu açısından çok iyi. Çok sessiz çalışıyor ve iç hacmi gayet iyi. Çekmece sayısı ve derinlikleri yeterli düzeyde.Kurulunda ve teslimatında herhangi bir sorun yaşatmadılar.Yer kaplıyor biraz tabi ama ona uygun bir yer ayarlayıp satın almakta fayda var. Sandık tipi modellerin hiç işlevsel olduğunu düşünmüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019

    Olumlu yönleri: Çok iyi harika fiyat da iyiydi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens GS29VVW31N 217 Lt A++ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens GS29VVW31N 217 Lt A++ 6 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat