Uğur UED 380 E Sınıfı 323 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Uğur UED 380 E Sınıfı 323 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(76 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.07.2021
    çok iyi

    Olumlu yönleri: gayet güzel bir ürün tavsiye edilir

  • Trendyol aracılığıyla, 03.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bir ay boyunca bekletilip sonunda kendi istekleriyle iptal edilen ve paramın 10 güne kadar beklemem şartıyla iade edileceği söylenen ürün. Kimi kime şikayet edeceğimi şaşırdığım bir durum. Düşmanımın bile başına gelmesini istemeyeceğim belirsizlik hali. Bu arada gelmeyen ürünü nasıl puanlıyım ki yorum yayınlansın diye bir kere yıldıza basıyorum o kadar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    çok güzel bir urun tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: çok beğendim tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    Kesinlikle tavsiye ediyorum. Siparişim 2 gün içerisinde servis ile geldi.

    Olumlu yönleri: Beklediğimden daha hızlı bir servis hizmeti ile karşılaştım. Teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 23.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Her annenin ihtiyacı. Gönderim çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    f/p

    Olumlu yönleri: Cafe işletmemde dondurulmuş hazır yiyecekler kullandığımız için büyük ve işini iyi yapan bir dondurucuya ihtiyacım vardı. Uğur derin dondurucu bu konuda kendini en çok duyurmuş marka olduğu için direkt ordan araştırmaya başladım.Ürünüm içine cafedeki bütün dondurulmuş ürünleri koyduk.İnanılmaz şekilde yer tasarrufu yaptık.Aynı zamanda da bozulma yaşamadık gıdalarda.Fiyat performans olarak beklentimim fazlasını karşıladı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.05.2021
    uğur ued 380 A+++

    Olumlu yönleri: hızlı bir teslimat gerçekleşti.ilgi ve alaka için teşekkür ederim Olumsuz yönleri: derin dondurucu ile hediye nevresim takımı ayrı ayrı kargolar ile geldi..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    iyi değil

    Olumsuz yönleri: müthiş reklam repliği aklımızdan çıkmayan bu marka, tam bir felakete yol açtı. tatile gittik ebe geldiğimizde dondurucu bozulmuş ve tüm ev et kokuyordu. alalı daha 1 hafta olmuştu niye böyle oldu biilmiyoruz. sinirlendik şikayet ettik. tavsiye etmiyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 10.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün paketlemesi güzel ama ürün hasarlı kontrol edecekler yani hasarlı ürün yollanmış VEYİSOGLU böyle şeylere dikkat etmeniz lazım

  • Trendyol aracılığıyla, 25.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    çok güzel ürün uğur kalitesiyle ben baya bir beğendim sesi çok yüksek değil

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: Ben daha önce dikey dondurucu da kullanmıştım ancak bana yeterli gelmedi. O yüzden ben kasa tipi bir derin dondurucu almaya karar verdim. Asla karlanma ve buzlanma sorunu olmadı. Ayrıca elektrik faturasına neredeyse hiç yansıma olmadı. Dilediğim gibi alanı verimli bir şekilde kullanabiliyorum. Her aradigimi istediğim gibi buluyorum. Ürünleri muhafaza etmesi dondurması güzel. Ben zaten evde annemle beraber yaşadığım için hacim olarak bize fazlasıyla yetti çok memnunuz severek kullanıyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: uğur derin dondurucu markasına güvenim tam daha önce annemin evindeyken de bundan kullanıyorduk. Şimdi kendi evime geçince hemen uğur derin dondurucu aldım. Kapasitesi gayet büyük ve soğutması hızlı ben beğendim uzun yıllar kullancağımı düşünüyorum bu yüzden avsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.11.2020

    tek kelime ile harika ve ekonomik hem trendyol hemde ugur firmasina tesekkur ederim herkese tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Kantin işlettiğim için ürünü iş yerim için almıştım ve çok severek kullandım. Ürün sandık tipi olduğu için gayet güzel duruyor ve yiyecekleri içine rahat koyup rahat çıkartabiliyorsunuz tamamen kolaylık oluyor. Ürün 471 litre. Yani dondurucu içine çok fazla ürün, yiyecek alıyor. Biz bozulma, sulanma veya yiyecekleri bozma gibi hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zaten uğur kendini kanıtlamış bir marka olduğu için güvenerek aldım. Güvenimi hiç boşa çıkarmadı.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.11.2020

    ürün istediğimiz gibi geldi Teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 19.10.2020

    Ürün yeri olanlar icin gercekten cok güzel.herşeyi rahatca yerlestirebiliyorsunuz. 1 puanda satıcıya ulaşabileceğimiz bir numara olmadigindan kırdım. bunun dışında kargoya verilisi teslimati urunu.herseyiyle 4/4luk

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2020
    mükemmel

    çok güzel beğendim

  • NI1 aracılığıyla, 05.10.2020
    Ürün ve hizmet güvenilir güzelev

    Ürün sorunsuz ve işlevselliği harika

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2020
    "Güzel ürün"

    Olumlu yönleri: Yıllar önce televizyonda sürekli uğur derin dondurucu reklamları çıkardı ordan herkesin bilinç altına yerleşmiş bir üründür bu mutlaka. Ben de ihtiyacım olunca direkt bu markaya yöneldim ve satın aldığımdan beri en ufak sıkıntı yaşamadım. İç hacmi oldukça geniş ve çalışma açısından da sessiz ve kaliteli. İçindeki yiyecekler uzun süre tazeliğini koruyor, ki zaten bu dondurucunun amacı da bu. O yüzden başarılı ve aldığı parayı hak ediyor diyebilirim.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    uğur kalitesi tartişilmaz zaten çok hoş çok beğendik

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Uğur UED 380 E Sınıfı 323 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Uğur UED 380 E Sınıfı 323 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat