Hoover HVTUS-544IWH Derin Dondurucu Yorumları

Hoover HVTUS-544IWH Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 08.03.2019
    güzel dondurucu

    Çok güzel ürün hemen elimize geçti mağaza çalışanlarına teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2018
    Problemler Zinciri

    Ürünü Sürat kargo Çayırönü şubesi getirdi. Beni arayıp araçları arızalı olduğu için el arabası ile getireceklerini ve kapıdan almam gerektiğini söylediler. Yeterli personel olmadığı için kata çıkaramayız dediler. Tam bir rezillik. Bu şube hep böyle problemli. Ama bu konuda el arabası ile kargoyu getiren kargo personelini suçlamak istemem. Yukarı çıkarırken yardımcı oldu. Koliyi açtık. Sağ üst köşede ufak bir ezilme vardı. Çok umursamadık. Daha sonra kontrol panelinde setting tuşunun çalışmadığını farkettik. Kullanılmış cihaz göndermişler diye düşündüm. Bana kalsa iade edecektim ama hem acil ihtiyacımız olduğu için hem de eşim beğendiği için iade etmedik. Yetkili servisten destek istedik. Yaklaşık 1 ay oldu. Dünkü görüşmemde servis parça beklediğini ve önümüzdeki hafta yeni kontrol paneli takacaklarını söylediler. Bu süreçte cihazı kullanabildiğimiz için beklemek çok sorun olmuyor. Şunu belirtmek istiyorum. Hoover ın genel müdürlüğü ve müşteri hizmetleri tek kelime ile berbat. Umursamaz çalışanlarla dolu. Yetkili servisi ilgili gibi görünüyor ama bir parça için 1 ay beklemek çok saçma. Bekleyip sonucu göreceğiz.

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2017
    normal

    defolu ürün. kargolama sorunlarından dolayı ürün kabul edildi

  • Evidea aracılığıyla, 22.07.2017
    kullanıslı urun

    ofisimize aldık memnunuz sogutma acısından baya iyi görselde kucuk görünsede ici genis

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat ve özellikleri çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2016
    Beğendim.

    Son yapılan olumsuz yoruma aldanmayın. Siparişim 2 gün içinde elime geçti. Servisi aradım ürünü kendiniz açabilirsiniz, sorun çıkarsa bizi garanti kapsamında çağırabilirsiniz dediler. Ürünü açtık herhangi bir sorun ile karşılaşmadık. Kitapçığında, kuracağımız yere kurup 4 saat sonra fişini takın diyor. Aynen uyguladık hiç bir sorun ile karşılaşmadık. Gayet sessiz güzel çalışıp donduruyor. Burada olumsuz yorum yapanların beklentileri ne anlayamadım. Sen bütün kurbanı derin dondurucuya koyup kitabında yazdığı gibi Mod ayar tuşuna basıp "süper freezing / hızlı dondurma" konumunda 26 saat çalıştırmazsan sorun yaşarsın tabi ki.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2016
    Bunları da düşünün

    Buradaki yorumlara göre ve A++ enerji sınıfı en uygun fiyatlı derin dondurucu diye aldım. Ürün monte edilmiş olarak geldi. Sadece kapak kulpunu taktım. Servisi aradım, 4-5 saat bekleyip fişe takabilirsiniz dedi (gaz durağan hale geçsin diyeymiş). Malzeme kalitesi vasat. Üst kapağı 2 vida tutuyor, biri boşa döndüğü için kapak yerinden oynuyor. Çekmecelerin arasındaki soğutucu ızgaralar "ben kalitesizim" diyor. Çin malı fason üretim bir cihaz. Üzerine Hoover markasını öyle uyduruk yapıştırmışlar ki, H harfi, üzerindeki jelatini çekerken düştü. Güneş almayan cam balkonumda kullanmak istemiştim, servisi aradım, uygun olmadığını söyledi. Kullanma talimatında da uygun çalışma aralığının (cihaz T iklim sınıfı olarak geliyor) +18 derece ile +43 derece olduğunu söylüyor. Anadolu'da bir kentte bu dondurucuyu balkonda kullanmayı unutun. Satın almadan önce bir mağazada yakından incelemenizi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2016
    Gayet başarılı

    Ürün sapasağlam geldi. Garanti için servis çağırmanıza gerek yok ürün faturası garanti belgesi yerine geçiyormuş. Sadece kapı kolu demonte geliyor onu da 2 dk da takıyorsunuz. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2016
    fiyat kalite oranı süper

    fiyat kalite ve performansı çok iyi üstelik A++ elektrik sarfiyatı çok az

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2016
    Çok Verimli Değil

    -18 dereceye getirdikten sonra kurbanlık etlerini koyduk. Sıcaklık +8 dereceye yükselip orada sabit kaldı ve High Temperature ikazı verip uzunca süre soğutamadı ; Power Cool modda olmasına rağmen. Kitapçıkta da 3 saatten uzun süre çalışırsa böyle hata verir diyor, çözüm yok. Gece vakti uyarı sinyalini kapatmak için kalktık 2 defa. Servis de sadece kutuyu açıp kurulum yapıp aceleyle hiçbirşey anlatmadan gitti. Hoover markasını ilk denememde beklediğimden aşağıda bir verim aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2016
    Kaliteli A++ Derin Dondurucu

    İlk olarak hepsiburada kalitesi ile ürün tam zamanında/eksiksiz elimize ulaştı. Hoover, önceden kullanmadığımız bir marka ancak kullanan eş/dost tan sürekli olumlu yorumlar alınca bizde derin dondurucuda tercih ettik. Oldukça kaliteli bir ürün, daha yeni kullanmaya başladık ama ilk izlenimlerimiz çok iyi. Teşekürler Hoover!, teşekkürler hepsiburada!

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2015
    COK EKONOMIK VE SESSIZ

    Hacminin biraz kucuk olması haric, herhangi bir eksisi yok. Cok sessiz ve fonksiyonel. Dusuk sıcaklık uyarısı, hızlı dondurma, ekonomik mod ve sıcaklık ayarını gosteren led gostergesi var. Azar azar urun donduracaksanız 4 cekmece size cok kolaylık saglayacak. Arka kısmı duz ve ısınmıyor. Yan yuzeyler cok az ısınıyor. Yan yuzeyleri herhangi bir yere tam dayamayın. Arka yuzeyden cok yan yuzeylerin hava alması faydalı olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2015
    Çok beğendim

    Ürün çok sessiz. Şık. Soğutması çok iyi. Ayrıca kesinlikle aynı ölçüdeki derin dondurucularla kıyaslandığında daha geniş iç hacimli. 4 Çekmecesi çekilebiliyor. Diğer dondurucular gibi sadece bölme kapağı yapıp bırakmamışlar. Onlarla kapağı açıp ürünleri metalin üzerine koyuyorsunuz. A++ enerjisi ise cabası. Yer kaplamıyor. Buzluktaki ürünleri buraya koyunca buzdolabı çok rahatladı ve daha soğutmaya başladı. İhtiyacınız varsa bu boy derin dondurucular arasında bu ürünü tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2015
    ihtiyacımızı karşıladı.

    En kısa zamanda elimize ulaştı hemen kurulum için servisi aradık. bize verdikleri cevap kurulumu kendiniz yapın, bizde kendimiz yaptık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2015
    Tezgahaltı dondurucular arasında A++ tek seçenek

    Fiyatının karşılığı olan, düşük sarfiyatlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2015
    güzel bi ürün

    Boyutlarına göre baya bi geniş.. Elektrik tüketimi çok az yılda 140 whatt kadar..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover HVTUS-544IWH Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover HVTUS-544IWH Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat