Sunny SNY-182 Derin Dondurucu Yorumları

Sunny SNY-182 Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.09.2017
    "İtinasız ve Özensiz "

    Olumsuz yönleri: Alımş oluğum ürünü kargo elemanları yozgat iline gelerek başka bir nakliyeciye vererek bize teslim etmeden gittiğini söyledi.nakliyeci ürünü getirdi kontrol edilmeden ürünü bıraktı ve gitti ürünü katımıza kendi çabamızla çıkardık İlimizdeki yetkili sunny servisini aradığımda derin dondurucular için ücret karşılığında kurulumun yapılacağını söylediler bunun sonucunda ürünü kendimiz açtık ürünün özensiz ambalaçlandığını gördüm ve alt kısmı ve sağ kısmında boyasının taşıma sonucunda hasar gördüğünü farketik. ürünün resimleri istenilirse göndere bilirim Bu nedenle almış olduğum ürünü değiştirme imkanımızın olup olmadığının mağzaya bildiride bulunduğum halde kimse ilgilenmedi cevap bile verilmedi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.08.2017
    "Mağaza Sıkıntılı"

    Olumlu yönleri: Ürün güzel, Fiyatı uygun. Olumsuz yönleri: Firma kargo kullanmıyor.Ambar dedikleri sistemi kullanıyor.Ambarı arıyorum ürünün nerede olduğunu bilmediklerini söylüyorlar.Sıkıntılı bir bekleyişten 7 gün sonra ürün geldi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sunny SNY-182 Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sunny SNY-182 Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat