Hotpoint UH4-1T W.1 A + Sınıfı 5 Çekmeceli 185 lt Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Hotpoint UH4-1T W.1 A + Sınıfı 5 Çekmeceli 185 lt Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 02.09.2020
    Urun Güzel amma

    ürünümü Bugün teslim aldım köylere getirmedikleri için şehir merkezine gittim paketi açmadan teslim aldım ancak ürünün altında ezik var indirirken düşürmüş gibi bir köşesi biraz yamulmuş fotoğrafta görüldüğü gibi firma sorunumla ilgilenirse tekrar bilgi vereceğim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.08.2020
    Biraz küçük göründü gözüme

    Güzel ürün çalışıyor işini yapıyor ekonomik

  • NI1 aracılığıyla, 25.08.2020
    kalite tesadüf değildir

    Ürün güzel kargo hızlı ve ürüne zarar vermeden getirildi 👌

  • NI1 aracılığıyla, 21.08.2020
    Beğendik.

    Memnun kaldık. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 18.08.2020
    Ürün güzel KARGO DEĞİL!

    6 ağustosta verdiğim sipariş 18 ağustosta ulaştı hala kapalı kutuda servis gelecek ve kuracak daha kullanmaya başlamadık. Satıcı iyi aradı ilgilendi ben aradım anlattı ama Kargo firması yüzünden oda çaresiz kaldı şehrime gelen kargoyu 6 gün içinde teslim ettiler. En son sisteme teslim oldu girdiler ama hala alamamıştım ürünü. Sonuç olarak satıcının malın iyi olması beni rezil etmekten alıkoyamadı. Eğer yüreğiniz varsa 15-20 gün bekleyecek öyle sipariş verin. Satıcıya da tavsiyem acilen Kargo firmasını değiştirsin. Horoz lojistik defalarca büyük Kargo getirdi evime hiç sorun yaşamadım. Kargo firmasına ulaşamadık asla. Mesaj atıyorlar gün içinde geleceğiz ses Seda yok 5 gün evden çıkamadım misafirime rezil oldum. Ürün evde ama hala kutusunu açıp kullanamadık şimdi de 18-20 arası bugün gelecek olan Vestel bayi gelmedi bakalım o kaç gün zorlayacak.

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2020
    GÜZEL

    ÜRÜN GAYET GÜZEL ÇALIŞIYOR

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2020
    Her şey 10 numara ,çok ilgili mağaza.Her şey için teşekkür ederim.

    Her şey 10 numara ,çok ilgili mağaza.Her şey için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2019
    Beş Yıldız

    ürün gerçekten kaliteli ben beğendim

  • Teknosa aracılığıyla, 16.06.2019
    Teknosaygılar

    Teknosa beyaz eşyalarda teslimat süresinin uzayabileceği uyarısını yaptığı halde; ürün sipariş verdiğim andan 30 saat sonra adresime teslim edildi. Hafta sonuna denk geldiği için henüz servis montaj ve ilk çalıştırma işlemini gerçekleştirmedi ancak ambalajın dışından gördüğüm kadarıyla son derece sık, zarif ve oldukça kaliteli bir duruşu var. Hem marka hem de satıcı konusunda seçimimin doğru olduğundan eminim. Teknosaya, Horoz Lojisti;e ve tabii ki Vestel servis güvencesindeki Hotpoint Aristona teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2019
    Tsk ederim zamaninda teslimat

    Ürünü zamanında ve özenli olarak kargolandi arkasindaki uzgara gorunmese ve alt cekmece daha genis olabilirdi.kullandikca ve zamanla daha iyi anliyacam Hotpoint ariston derin dondurucu hakkındaki tecrubemizi

  • NI1 aracılığıyla, 31.12.2018

    Çok iyi bir mağaza. Teşekkür ederiz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hotpoint UH4-1T W.1 A + Sınıfı 5 Çekmeceli 185 lt Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hotpoint UH4-1T W.1 A + Sınıfı 5 Çekmeceli 185 lt Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat