Indesit UI41 W.1 185 Lt A+ 5 Çekmeceli Derin Dondurucu Yorumları

Indesit UI41 W.1 185 Lt A+ 5 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Ürünü teslim aldım. Herşeyiyle eksiksiz bir ürün. Paketlemeye özen gösterilmiş. Güvenle alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyat performans konusunda 5 yıldız veririm , almayı düşünenlere tavsiye ederim . tek problem daha önce yaşamamıştım ama sanıyorum teslimatçı arkadaşın densizliği bize acıdığı için teslimatı sağlamış , teslimat sırasında aynen böyle söylemiş bu beni üzdü ve çok kızdırdı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı teslimat için teşekkürler. Ürünün boyutları gayet kullanışlı, ayrıca çekmece genişlikleri çok güzel. Bu fiyata en iyi ürün diyebilirim. kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İş görür bir kaç sene kullanılır...

    ürün bir kaç gün içerisinde teslim alınıp kurulumu yapıldı. Piyasada bula bılecegınız A+ serisinde yıllık enerji tuketimine göre yılda bu gun kı parayla çok fazla bır elektrık gıderı olmayacak bır dondurucu benım işimi gördü. 3 kişilik aileler için ideal denebilir...

  • NI1 aracılığıyla, 14.05.2019
    Rezalet

    Urunu gunlerdir teslim alamadim kargo sirketi berbat firma ilgisiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2018
    çok hızlı, kaliteli ve güzel paketleme

    Bu mevsime göre (kurban Bayramı) en hızlı teslimat. Bir hafta geçmeden "ürününüz dağıtıma çıkmıştır" dediğinde inanamadım. ürünün kendisine gelince, Ariston güvencesi, gayet kaliteli ve ekonomik. Hacim olarak 6 çekmecelileri aratmaz, hatta çoğundan yüksek hacim (net hacim). Tek kırdığım puan, yıllık tüketimidir. Beş aşağı beş yukarı hepsi aynı tüketir, yazılanlara pek inanmam. Bunun dışında, gözü kapalı alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2018
    Beş Yıldız

    Ürün sorunsuz geldi. Olumlu tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2018
    Beş Yıldız

    Uygun fiyatlı iyi bir ürün sessiz çalışma hızlı teslimat kısacası memnunum Teşekkürler HB

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Indesit UI41 W.1 185 Lt A+ 5 Çekmeceli Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Indesit UI41 W.1 185 Lt A+ 5 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat