Indesit TZAA 1.1 78 Lt A+ 3 Çekmeceli Derin Dondurucu Yorumları

Indesit TZAA 1.1 78 Lt A+ 3 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(43 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.08.2018

    Indesit dondurumdan ıslık sesi gibi rahatsız edici ses çıkıyor neden olabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    Gayet güzel

    çok sessiz bir ürün mini olmasına rağmen geniş çekmeceleri.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    Dört Yıldız

    ürünü sorunsuz teslim aldık güzel bir ürün teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2016
    FİYAT İYİ - SES KÖTÜ

    Ürünün fiyatı piyasaya göre oldukça uygun. Kurulumu servisi yaptı. Eğer dolabı fazla vakit geçirdiğiniz yere kurmayı düşünüyorsanız bir daha düşünün. Çünkü ses seviyesi sizi rahatsız edebilir. Bizim kilere benzer çamaşır odamız var, oraya koyduk, kapısını kapatınca rahatız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2016
    Yeterli

    Kargo ertesi gün geldi.Servis 1 saat içinde gelip kurdu.Alttaki çekmecenin arkasında sanırım motor var o yüzden biraz daha dar.Diğer iki çekmecesi oldukça derin.Fiyat performans uyumu iyi bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2016
    Ses

    Makineyi aldım iki günde geldi ama traktör gibi çalışıyor mutfağın kapısını kapatmak sonunda kalıyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2016
    Çook güzel teşekkürler

    Çok güzel bi ürün tavsiye ederim. Üstelik 1 haftada teslim aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2016
    Hızlı Kargo

    Siparişim beklediğimden hızlı geldi,çok teşekkür ederim. Yarın da yetkili servis gelip kuracak. Hepsiburadaya hızlı sorunsuz kargo için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2016
    süper

    kesinlikle tavsiye ediyorum. aksam 5 te siparis verdik. oglen eve geldi. hb ye yakisir kalitede yani. urune gelince cok memnunuz. tam bir kurtarici. her dondurucuda oldugu gibi en alt yarim cekmece ama o bile genis.tezgah boyunda oda avantaj. en onemlisi fiyati neredeyse piyasadakilerin 3/4 fiyatina.kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2016
    Hızlı kargo

    İki günde oturdugum kucuk ilceye kadar geldi ve üçüncü günde servis gelip kurulumu yaptı.bu hız için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2015
    Kötü değil

    Ürün 3 gün sonra elime ulaştı. Yetkili servis söylediği saatte geldi. Ürünün iç hacmi 2-3 kişilik bir aile için ideal. Soğutma konusunda da sıkıntısı yok gibi duruyor. Besleme kablosu çok kısa, bu da ürünü koyacağımız yeri düşünürken bizi baya bir yordu. Kompressor devrede olduğu zamanlarda horuldama tarzında bir ses var, yatak odasına koyulmaya uygun bir ürün değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2015
    Güzel ürün

    ürün tedarikinde yaklaşık bir haftalık gecikme yaşanmasına karşın sorunsuz bir teslimat oldu. Yetkili servis gelip kurulumunu yaptı ve kullanmaya başladık. Ürün özellikle küçük aileler için yeterli.sogutma işlemini de asgari düzeyde yapıyor.simdilik memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2015
    bunları bilin

    ürünü inceleyerek aldım. fiyatı ve kapasitesi oldukça iyi fakat sitenin söylediği gibi ürünün kurulumunu servis değil kendiniz yapıyorsunuz. birde ürünün kötü tarafı ayar düğmesini elle çevirmek mümkün değil. tornavida veya benzeri şeylerle bunu yapabiliyorsunuz. kullanma kılavuzunda cihazı çalıştırdıktan sonra alarm düğmesinin sönmesini bekleyin söndükten sonrada hızlı soğutma düğmesine basın diyor fakat öyle bir düğme yok.yine de fiyatı makul çok beklentisi olmayanlar için uygun bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2015
    Harika

    Evimize çok yakıştı, fiyat olarak çok uygun olduğu gibi bir o kadar da işlevsel

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2015
    Çok Güzel

    Aklımda ,daha pahalı olan başka bir marka vardı . Ürünü, kulllanıcı yorumlarına bakarak HepsiBurada dan seçtim açıkçası ve fiyatı da çok cazip geldi. Bir kaç yorumda horultulu bir sesle çalıştığı yaZılmış fakat son derece sessiz çalışıyor, iç hacmi gayet geniş. 2-3 kişilik bir aile için kışlık erzak hazırlama gereksinimini fazlasıyla karşılar.En alt çekmecesi , arkasında motor olduğu için daha küçük. Ama başka bi markanın ürününde de durum aynıydı. .Hızlı soğutma çekmecesi var.Aksesuar olarak da 1 tane buzluk çıkıyor içinden..Ariston servisi hizmet veriyor ve gayet hızlıydı kurulumda. İyiki İndesit almışım dedirtti. Pırıl pırıl, çok şık da duruyor. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2014
    Kullanışlı ve Ekonomik

    Özellikle kışlık yiyecek hazırlanan dönemlerde ve kurban bayramında tam bir kurtarıcı. Normal buzdolaların dondurucuları yetersiz kaldığı dönemlerde kullanıyorum. Dışı küçük içi geniş ve gayet başarılı bir ürün. Çok iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum hepsiburadaya teşekkür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2014
    sadece geç ulaştı

    ürün fiyatına göre güzel sessiz ve kullanışlı 4 kişilik bi aile için çok ideal çekmeceleri sağlam malzemeden yapılmış hoşuma gitti iç hacmide göründüğünden büyük bundan iyisini bulamazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2014
    Dürüst hizmet anlayışı

    Ürünü belirttikleri tarihde sevk etmeleri ve gerçekten fiyat olarak piyasanın en düşük fiyatı verdiklerinden dolayı hepsi burada. com sitesine teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2014
    beklentilerimi tam olarak karşıladı.

    Indesit TZAA 1.1 (TK) 3 Çekmeceli Derin Dondurucuyu aldım. ürün söylenildiği gibi 24 saat içerisinde kargoya verildi. üründen çok memnun kaldım , teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2014
    çabuk geldi

    evet 2 günde geldi sadece horlama sesi gibi bi ses geliyor...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Indesit TZAA 1.1 78 Lt A+ 3 Çekmeceli Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Indesit TZAA 1.1 78 Lt A+ 3 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat