Samsung WW90J5475FW/AH A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Samsung WW90J5475FW/AH A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(2404 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet başarılı

    8 aydır kullanıyorum, tavsiyedir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    güzel bir ürün bir kaç kere kullandık ama iyi sonuç aldık

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnunuz

    Ürünü hepsiburada.com aracılığıyla aldık. Evlilik dolayısıyla kargonun hızlı olmasını rica ettik sağolsunlar yardımcı oldular. Ürüne gelicek olursanız 2 haftadır kullanıyoruz yıkamada gerçekten çok sessiz sıkmada ise birazcık ses oluyor haliylen her makinede sıkmada ses olur. Almayı düşünenler için de youtube da durgun project sayfasında detaylı olarak test ve incelememizi yaptık. Merak edenler oradan bakabilirler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 yıldız

    Temiz yıkaması bir kenara 9 kg olması çok iyi, tasarımı şık ve sade ve en önemlisi makineden ses çıkmıyor. Memnunum alacak arkadaşlar gönül rahatlığı ile tercihlerini yapabilirler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teknofish telefon numarasi sahte.

    Ürün fiyata gore mantıklı. ancak urun hakkinda bi kac soru sormak icin sozlesme kosullarinda bukunan Teknofish e ait numarayi aradığımda telefonu acan kisi "benim numaramı oraya yazmışlar kim niye yazmış bilmiyorum. Bu numara teknofishe ait değil" dedi. Makine suan yolda insallah bir sorunla karsılaşmam. Bu bağlamda teknofish'e zaten givenmiyorum ancak hepsiburadaya olan guvenim de sarsılmış durumda. Bekliyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla
    dijital olunca depikleyemiyon :)

    çamaşırları hakkaten daha temiz yıkıyor. koku vs bırakmıyor. servis kurulum kargo hepsi süperdi. satış sonrası hizmet konusunda da hem horoz nakliyat hem de samsung işi takip ediyor. kurulumun zamanında yapılıp yapılmadığını takip ediyor. valla siparişten 3 gün sonra antalyaya getirip kurdular. çalışırken sesi gayet düşük. pıt pıt çamaşırın tankın içinde aşağı düşüş sesini duyuyorsun. biterken şarkı çalıyor. haber veriyor. eşim gayet memnun. tavsiye ederiz. battaniye vs gibi şeyleri yıkarken servis uyardı. tankın denge merkezi değiştiğinden yıkama süresi değişebiliyornuş. mümkün mertebe depiklemeyin ve battaniye gibi şeyleri makinaya atmayın diye.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    MEMNUN

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    ürün gayet güzel beklentimi karşılıyor. horoz lojistik ile zamanında geldi servis ertesi günü geldi. sorunsuz çalışıyor hepsiburada ya ve satıcıya teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı.

    Ürün kısa sürede elime ulaştı, horoz lojistik eve kadar çıkardı. Servis aynı gün içinde gelip kurulumu yaptı. Ayrıca bunca sıfır ürün aldım ilk defa kuruluma gelen servis bukadar kibar ve konuya hakimdi. En ince ayrıntısına kadar makinayı tanıttı. Makina çok sessiz çalışıyor dedikleri gibi su alirken ses var ama bu da makinadan kaynaklı değil şu çok tazyikli olduğu için şu şırıltı sesi çok geliyor. Kuruluma gelen serviste en tutulan en az şikayet gelen ürün bu dedi. Daha yeni geldi ve şuan çok memnunum. Inşallah sonuna kadar böyle gider.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Öncelikle ürünü aldığım mağazaya erken kargoya verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Kısa sürede ürün bana ulaştı. Mağazadan yana hiç bir sıkıntı yok özenle çalışıyorlar güvenle alabilirsiniz. Ürün özelliklerine gelirsek fiyat performans müthiş👍🏻

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung WW90J5475FW/AH A+++ 1400 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi

    Makina daha bugun geldi ve kargo verilen tarihlerden daha hizli geldi Tesekkurler Horoz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Samsung beyaz eşyadan uzak durun hele çamaşır makinesi ise ulan her 6 ayda bir makine rezistansimi ykar

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok İyi

    Ürünü kullanmaya başladık. Şuan çok iyi umarım böyle devam eder. Servis, kargo ve hepsiburada grubuna teşekkürler hiç bir sorun yaşamadım. Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla
    teşekkürler

    edirnede samsung bayii olmadığı için hepsi buradadan sipariş verdim.17 aralıkta aldım 20 aralıkta yani üç günde teslim edildi.paketleme gayet iyiydi.Başlangıçta internetten beyazeşya alma konusu riskli geldi ama hiç pişman olmadım.Aynı gün içinde servis kurulum yptı.Makina gayet güzel yıkıyor.sessiz çalışıyo ama su alırken çıkardığı ses biraz fazla

  • HepsiB. aracılığıyla
    Nihayet

    Kargo hariç herşey yolunda. Teşekkürler Hebsiburada...

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye edilir.

    sessiz yıkama, bi ara durdumu dıye gıdıp baktım,bittiğinde melodi çalıyor.tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    firma sözünde duruyor.

    Horuz nakliyat işçiler iyi ve güler yüzlü çamaşır makinesi sağlam teslim ettiler teşekürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kısa süre önce aldım. Şu ana kadar memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel kargolama teşekkürler Hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yüksek sesin açıklaması

    Herkes ürünün sıkarken çok ses çıkardığından bahsetmiş ama 1400-1500 devir sıkan makinaların hangi marka yada model alırsanız alın devir yüksekliğinden dolayı çok ses çıkartacağını düşünememiş. Lütfen 1000-1200 devir sıkan makinalarla ses karşılaştırması yapmayınız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WW90J5475FW/AH A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WW90J5475FW/AH A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat