Max Factor Lash Extension Effect Siyah Maskara Yorumları

Max Factor Lash Extension Effect Siyah Maskara yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    beğenmedim

    kızıma ihtiyacı olduğu için aldım. fakat ürünü kullandıktan sonra pişmanlığını belirti. bir ürünü alıken insanların iyi araştırma yapması gerekir diye düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    belirgin kirpikler için..

    kirpiklerim oldukça belirginleşti.. artı olarak geç saatlere kadar kirpiklerimde durmasına rağmen kaşıntı yapmıyor ve ağırlaştırmıyor.. sanırım bundan böyle kullanacağım rimel bu olacak :)

  • Trendyol aracılığıyla, 21.11.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Fırça çok ıyi fakat içindeki ürün hiç yok gibi kurumus🙄

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2019
    (Ürünü satın aldı)

    çok kötü sanki içi yok gibi. açtığım için geri de gönderemedim tamamen hayal kırıklığı.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.07.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Fırçası çok güzel ama içeriği kuru gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2012
    çok etkili ve doğal

    Ürünü kendim için almıştım ama 16 yaşındaki kızım denedi ve hemen el koydu :))Kirpikleri tek tek boyuyor, topaklanma, akma problemi hiç yok. Ürün hemen kargoya verildi ve ertesi gün elimdeydi, üstelik fiyatı da çok uygun. Herkese tavsiye ediyorum. Teşekkürler Hepsiburada !

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2012
    Günlük kullanıma uygun, kalıcı bir ürün

    Günlük kullanım için aldığım ve sabah evden çıkarken sürdüğüm, gün içinde tazelemediğim halde akmadan kalması beni oldukça memnun etti. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2012
    güzel

    böyle bir markanın bu fiyata olması bir fefa çok çok iyi ve uygun.yıllardan beri max factorun rimellerini kullanırım.memnunum,ayrıca herkese tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2012
    kısa kirpik için

    gerçekten kısa olan kirpiklerimi uzun ve hacimli gösterdi. 2 kat uygulamak kaydıyla tabii. tavsiyemdir. 2. gün elime ulaştı. indirimli fiyattan yararlanın bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2012
    Fiyatına göre güzel

    İndirimde olması sebebiyle aldım ve memnun kaldım. Kirpikleri güzel uzatıyor ancak dolgunluk sağlamıyor.Ayrıca ürün geldiğinde koruma bandı yoktu Bu da bende ürünün kullanılıp kullanılmadığı konusunda tereddüt oluşturdu. Bu konuda özen gösterilmesi ürünü alanlar ve satanlar için daha güzel ve problemsiz olur diye düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2012
    içi bitmiş gibi

    max factorün rimelini her zaman kullanıyorum ama bu ürününü ilk kez aldım.inanın bitmiş rimelim daha iyi diyebilirim.indirimde olduğu için mi böyle geldi anlamadım ama ben hiç beğenmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2012
    dolgunluk

    indirim diyerekten almıştık hakikatten sudan akmıyor ve dolgun bir görünüm ve etkileyici bir bakış. bayanlra tavsiyeye gerek yok çünkü onlar bilir erkekler hanımlarına almak isterlerse pişman olmazlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2012
    beklediğimin üstünde bir ürün..

    siparişi verirken tereddüt etmiştim ama fiyatının uygun olması ile denemekten ne çıkar diyerek almaya karar vermiştim. denediğimde oldukça memnun kaldım. kolay sürülüyor ve kirpikleri olduğundan uzun gösteriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2012
    doğal ve uzun kirpikler

    uygulaması kolay ve gerçekten tüm kirpiklere ulaşabilen ve çok uzun, doğal ve hoş görünümlü kirpikler yaratan bir maskara ,fiyat olarak da çok uygun

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2012
    Ürün beklentilerimi karşıladı

    Ürün hiç ummadığım anda karşıma çıktı ve tüm beklentilerimi karşıladı ayrıca ücretinin uygun olması da bonus oldu. Böyle bir fırsatın yaratılmasından dolayı çok mutlu oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2012
    yaa çok garip

    Nasıl yaptı bilmiyorum ama neredeyse yok gibi olan kirpiklerimi uzun ve dolgun göstermekle kalmadı, acayip de kıvırdı. :) çok memnun kaldım, indirimi de süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2012
    ambalaj

    ürün gayet güzel, fırçası tam istediğim gibi. bir sıkıntı yokta ürünü ambalajsız olarak göndermeleri oldukça ilginç. siteye olan güvenle ilgili sıkıntı yaratıyor. bu konuyla ilgili biraz daha dikkatli olunması gerekiyor bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2012
    Kesinlikle mükemmel

    Uzun ve tek tek ayrılmış hacimli kirpikler istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.Uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum.Fiyatı piyasanın yarısının da altında.Kaçırmayın derim...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Max Factor Lash Extension Effect Siyah Maskara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Max Factor Lash Extension Effect Siyah Maskara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat