Termodinamik DEK-24 Modülasyonlu 24 Kw Elektrikli Kombi Yorumları

Termodinamik DEK-24 Modülasyonlu 24 Kw Elektrikli Kombi yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet sıkıntısız çalışıyor güneş enerjisinede entegre ediliyor kullanıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı çıkarmadı

  • Trendyol aracılığıyla, 21.04.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Süper ürün✌️🫡

  • Trendyol aracılığıyla, 28.03.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel….

  • Trendyol aracılığıyla, 02.03.2023
    (Ürünü satın aldı)

    ürün sorusnsuz bir şekilde elime ulaştı güzel görünüyor 2 tane sipariş vermiştim kullanışınıda deneyip görecez

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 01.12.2022

    Merhaba ben de termodinamik dek 30 kW elektrikli kombi almak istiyorum aylık ne kadar elektrik fatura ödüyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    yüksek memnuniyet

    Olumlu yönleri: Eşimle tam iki aydır araştırıyoruz bir tane bile olumsuz yorumla karşılaşmadık gerçekten alan herkes çok memnun hem görüntü itibari ile çok büyük bir ürün değil böylede kibar duruyor hem de hızlı ısıtma gücü ile sıcaklık dağılımı oldukça iyi yönetiyor. Ürünün yakıt ve elektrik kullnımında da bugüne kadar da gerçekten hiçbir sorunla karşılaşmadık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    çok kaliteli

    Olumlu yönleri: Klasik kombilerden diyip geçmemek lazım gerçekten günümüze göre tam bir fiyat performans ürünü termodinamiğin kombilerini uzun zamandır duyduk zaten babamda almak istiyordu en sonunda uzun araştırmalar sonucunda aldı zaten aldıktan sonra da tanıtım videolarını izledik öncesinde de zaten araştırmıştık gerçekten parasını hak eden bir ürün sigorta gücü de tam 40 amper .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    İyi

    Olumlu yönleri: Kombi alırken çok araştırma yaptım. Maliyetli bir ürün olduğu için kaliteli olması bizim için çok önemliydi. Kullanıcı yorumları ve ürün özellikleri bakımın gayet iyi bir ürün olarak gözüküyordu. Bu yüzden satın aldım. Kargo aşamasında ve kurulum aşamasında bir sorun yaşamadık. Satıcı tarafından güzel paketlenmiş olarak geldi. Fatura bakımından tasarruflu bir ürün olduğunu gördük. İyi ki almışız dedik. Almayı düşünenlere tavsiye edebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 23.05.2021
    Güvendiğim profesyonellerin tavsiyeleri bu üründe birleşti

    Yüksek kapasiteli bir ürün daha modern, şık ve derli toplu bir kasaya yerleştirilmiş. Kullanımı çok kolay, ekranı bilgilendirici, çift eşanjör kullanma suyu ve ısınma için avantaj sağlıyor. Enerji tasarrufu emsalsiz deniyor, ancak henüz ilk faturamı almadığım için bu konuda yorum yapamıyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 23.05.2021
    Güvendiğim profesyonellerin tavsiyeleri bu üründe birleşti

    Yüksek kapasiteli bir ürün daha modern, şık ve derli toplu bir kasaya yerleştirilmiş. Kullanımı çok kolay, ekranı bilgilendirici, çift eşanjör kullanma suyu ve ısınma için avantaj sağlıyor. Enerji tasarrufu emsalsiz deniyor, ancak henüz ilk faturamı almadığım için bu konuda yorum yapamıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Beğendim

    Olumlu yönleri: Kombimiz bozulunca yeni bir kombi arayışına girdik. Çevremizdeki birçok kişi bu kombiyi önerdi. Biz de araştırma yapıp bunu tercih ettik. İyi ki de etmişiz. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve çok yakmıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Almış olduğum termo dinamik kombi maalesef ekran farklı olarak geldi nedenini nasıl ve kime bildirmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.03.2021

    Termodinamik kombi mutahit takılmış vaziyete aldık binayı sistem heatıng tıp c12. C 42 gazlı kombi sıcak suda devre dışı arızaya geciyor devamlı hiç memnun deyiliz alıçı kişiler bir iyi düşünsünler

  • Trendyol aracılığıyla, 25.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    urunde sıkınti yok ama . elime gecene kadar anamdan emdigim sutu burnumdan getirdiler. trendyol asistan otomatik cevap veriyor. kargo firmasi hakkinda bilgi paylasmiyor. kargo firmasi hic ortada yok. takip no yok. musterim bana ustu kapali sovuyor. ben de aynen yansitiyorum. ozur diliyorlar ama hic fayda saglayacak islem yapmiyorlar. kimse kilini kipirdatmiyor. bi hevesle uye oldum . bikac biseyler aldim her sey cok guzel gidiyordu . ta ki kombi diye yazdiklari malzeme kazan cikana kadar. iki gunde adanadan geldi . iade ettim harika para hemen gecti hesabima. dogru urunu onayladik. tamam dedik. ama sonu malesef husran. kisacasi trendyol a guvenip yola cikmayin söz asla vermeyin. sözunuzu tutamazsiniz. ornek isterseniz mahsun sevdi google yazdinizmi beni bulabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2020
    "asla bu satıcıdan almayın"

    Olumlu yönleri: Satıcıya ulaşamıyoruz biz ulaşamadık giddgigiditor müşteri temsilcileri dahi ulaşamıyor ilgisiz satıcı Olumsuz yönleri: Satıcıya ulaşamıyoruz biz ulaşamadık giddgigiditor müşteri temsilcileri dahi ulaşamıyor ilgisiz satıcı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.12.2019
    "kumanda"

    Olumlu yönleri: Kutudan Bluetooth kumanda cikmadi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2019
    "Elektrikli kombi sarfiyatı hakkında... "

    Olumlu yönleri: Merhaba; Bu elektrikli kombilerin 24 saatte ne kadar elektrik harcadığı hakkında bilgi verebilirmisiniz???

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    "güzel"

    Olumlu yönleri: fiyatı biraz pahalı olsa da kombi riskli bir ürün. Kaliteli olması lazım ki uzun yıllar gitsin. Biz de eşimle çok araştırdık almadan, kullanıcı yorumlarından ve kendi sitesinden baya iyi özelliklere sahip olduğunu öğrenerek aldık. Yoğuşmalı olması az enerji tüketimine sebebiyet vermesi de güzel.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 22.12.2017
    dikkat

    2 ay önce aldım, kasım 20 si itibariyle 10 gün oda termostat ı olmadan çalıştırdım. 1 aralıkta kesilen fatura 903,87 tl. ayda 2700 tl civarı fatura eder. 2 aralık ta termostat lı çalıştırmaya başladım. tam 20 gün sonra sayaca baktım 2520 kw yakmış.buda 1010 tl falan yapıo. kısaca oda termostat ı olmadan asla çalıştırmayın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Termodinamik DEK-24 Modülasyonlu 24 Kw Elektrikli Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Termodinamik DEK-24 Modülasyonlu 24 Kw Elektrikli Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat