Bosch WAT20480TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Bosch WAT20480TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(73 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla
    "ürün güzel beğendim "

    Olumlu yönleri: Kaliteli bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla
    "iyi marka uygun fiyat"

    Olumlu yönleri: Mevcut kullandığım çamaşır makinesi de Bosch markaydı ve 9 yıl boyunca hiç sorun çıkartmadı ve yazlıkta kullanmaya devam ediyorum. Umarım bu ürünü de aynı şekilde kullanabilirim. Birkaç haftadır kullanıyoruz oldukça sessiz bir makine. Fiyat performans olarak çok çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Bu makineyi başka bir yerden aldım, bu yüzden sadece ürünle ilgili yorum yapacağım. Makinenin ses düzeyi makul düzeyde, yıkaması iyi ve çamaşırları hırpalamıyor. Olumsuz yönü ise sıkması yetersiz. 1200 devirli olanını almanızı öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çok araştırdım, önceki de Bosch idi , gayet kullanışlı, sessiz, programları bana uygun, 15 dk hızlı yıkaması artı değer. Tertemiz yıkıyor. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Bu makineyi alırken çok düşündüm acaba bu fiyatlara çamaşı makinesi almak mantıklı mı diye öğrenci evimden sonra ilk defa çamaşır makinesi alacağım için çok da bilgim yoktu ama biraz araştırma yaptıktan sonra aldım ve gerçekten muazzam kaliteli bir ürün neredeyse yok denecek kadar sessiz çalışıyor ve sıkma işlemini de çok sessiz yapıyor üstelik çok fonksiyonlu olması çok güzel hızlı yıkama yapıp kurutmayı da hızlı seçtikten sonra yarım saatte çamaşırlarınız tertemiz oluyor diyebilirim parasını hak eden kaliteli bir makine kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: 3 aydır kullanıyorum o kadar memnunum ki. Çok temiz yıkıyor. Asla küflenme koku olayları olmadı. Önceki makinemde maalesef olmuştu. Haznesi çok büyük. O kadar çok çamaşırı aynı aynda yıkıyor ki. Çok mennunum. Sesi çok fazla çıkmıyor. Sıkarken sadece biraz sesli ama o kadar çok değil rahatsız etmiyor. Tertemiz yıkıyor kendisinide temizliyor makine. Herkese tavsiye ediyorum. Bosch marka üzmer yarı yolda bırakmaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Bosch hem en beğendiğim ve en kaliteli ürünlerden. A+++ özelliği sayesinde elektriği ve suyu oldukça tasarruflu bir biçimde kullanıyor. Çamaşırlarım sıkışmadan rahat rahat yıkanıyor ve tertemizoluyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Bosch ürünleri oldukça kaliteli ürünler olduğu için çamaşır makinesinde de boschu tercih edelim dedik ve hiç pişman olmadığımız bir karar oldu gerçekten. Ürün hiç sıkıntısız bir şekilde çalışıyor ve elimize de kusursuz bir şekilde ulaştı. Bunun haricinde ürün çok çok sesli de sayılmaz bu da ayrı bi güzel özellik bizim için. Akşam bile rahatlıkla çalıştırabiliyoruz alt komşu falan rahatsız olmayacağı için. Yıkama kapasitesi de gayet iyi olduğundan kolaylıkla çoğu çamaşırımızı içine atabiliyoruz. Bence alınabilir bir makine ve uzun sürede dayanacağını düşündüğüm bir ürün tavsiye ediyorum bu yüzden.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.08.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: çamaşır makinası çok güzel su sızdırmıyor çamaşırlara koku vermiyor deterjanlı bırakmıyor çamaşırları ön yıkamayı çok güzel yapıyor 9 kilo çamaşır kaldırabiliyor uzun süreli kullanılıyor içerisi kirlendiği zaman durma aksama yapmıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    MEMNUN KALMADIM

    Olumsuz yönleri: İlk evlendiğimizde çok sık çamaşır yıkamamı yorduk haftada 3 ya da 4 kere yıkasak Zaten 2 kişi olduğumuz için yeterli oluyordu ancak bebek olduktan sonra çok daha sık çamaşır yıkamaya başladık Çamaşır makinesini sık kullanmadığımızda Herhangi bir problem yaşamamıştım Ama özellikle son 6-7 aydır sık sık kullandığımız için Çamaşır makinesi sıkma moduna geçtiğinde fazlasıyla sallanmaya başladı ve sıkma modundayken çamaşırları iyice sıkmaya başladı daha yeni bir makine olmasına rağmen alalı yaklaşık iki sene olmasına rağmen bu kadar çabuk performans düşüklüğü göstermesini beklemiyordum başka markalarda 10 sene 15 sene kullandığımızda dahi böyle problemler olmuyor o nedenle biraz hayal kırıklığına uğradım Neyse ki hala garantisi geçerli O yüzden servise vermeyi ya da servis çağırmayı düşünüyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Bir çamaşır makinesi almamız gerekiyordu. Çünkü evde kullandığımız çamaşır makinesi artık ömrünü tüketmişti. Bende yaptığım araştırmalardan sonra Bosch marka bu çamaşır makinesini buldum. Hemen sipariş ettim ve şu anda evde kullanmaya başladık gerçekten çok iyi bir kullanımı var. Bosch markasından şamayın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Sessiz çalışma özelliğine sahip, temiz yıkama yapıyor ve üründe leke kalmıyor, Bosch marka güvencesi gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.04.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: 1200 devir makine dokuz kilo kapasitesi var ben memnunum geleli üç hafta oldu kullandım beş kez sessiz sakin bir makine bazen unutuyorum bile çalıştırdıımı çok memnun kaldık satıcıya da teşekkürler bu fiuyata çok iyi bir makine herkes gözü kapalı alabilir zaten bosch kaliyesinden sual olmaz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2020

    Olumlu yönleri: Ürünü henüz kullanmadım. Satıcı başarılı hızlı güvenilir iletişime açık. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.01.2020

    Ürün çok iyi. Bosch kaliteli ürünler yapıyor. Bundan önce bizim gene Bosch'un WFO2061 model çamaşır makinemiz vardı 13 sene dayandı. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    İyi Değil

    Olumsuz yönleri: buhar özelliği için bu kadar pahalı ve öne çıkan bi üründü ancak ben buhar verme özelliğinden hiç ama hiç memnun kalmadım hem çoks esli çalışıyor buhar olayı hem de kuru bi sistem olması gerekirken çamaşırı ıslatmasa da nem lendiryor bu da oldukça rahatsız etti beni. iade şansım var 5 gün için de belki iade bile düşünebilirim bilmiyorujm

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2019
    .

    Olumlu yönleri: Her şeyden önce fiyatının biraz fazla olduğunu söylemek isterim ha performansı iyi mi evet oldukça iyi ama külfetli bir ürün yine de çok iyi özellikleri var 9 kiloya kadar yıkatabiliyor çok iyi devir hızı da çok yüksek eğer durumunuz el veriyorsa bunu alın derim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: A+++ enerji sınıfı içerisinde ki bu çamaşır makinesi gerçekten çok güzel bir makine olmuş. Benim gibi titizlik hastası olan herkesin tercih edebileceği bir makine gerçekten. İçerisindeki çeşitli programlar sayesinde attığınız çamaşırlarınız herhangi bir tahribat almadan rahatça yıkanmış oluyor. 9kg olması ise gayet iyi olmuş 4 kişilik bir ailenin çamaşırlarını rahatça alabiliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    "Kargo geç geliyor HOROZ LOJİSTİK"

    Olumsuz yönleri: 8 ekimde gündüz saat 3 gibi sipariş verdim aynı gün kargolanmadı, sonraki gün akşam saat 6 da kargolandı. Ankaradan kırıkkaleye bugün ayın 12 si ve halen gelmedi tahmini teslim tarihi 14 ekim olarak gözüküyor. 2-3 gün içinde kargo yazmaları satıcının kargoya teslimi. Kargonun ne kadar sürede size teslim edeceği net değil yani kargo geç geliyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    "yanii"

    Olumsuz yönleri: şimdi ki işimden önce bir süre beyaz eşya mağazasında çalıştım ve tecrübe ettim ki bayanlar için çamaşır makinelerinde öncelik kesinlikle yıkama kapasitesi ve sıkma devridir.o yüzden bu ürün artık biraz daha az tutuluyor. 9 kilo yıkama kapasiteli ve 1000 devirlik sıkma gücü vardır. bütçesine uygun gelenler yine tercih etmektedir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch WAT20480TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch WAT20480TR A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat