Kumtel LX-2822 1200 W Infrared Isıtıcı Yorumları

Kumtel LX-2822 1200 W Infrared Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2018
    Ürün Beklenen Kumtel Kalitesini Karşılamadı.

    Ürünü bebek beklediğimiz için havalar soğursa kullanırız diye almıştım. Bebek doğana kadar kutusunda bekledi. Bu günlerde havalar soğuduğu için çıkartıp kullanayım dedim. Ancak yaklaşık 1,5 gün kullanılan ürünün rezistans teli kesti. Tamir için içinden çıkan servis kağıtta yazan servis noktasına gittim ancak Kocaeli/Gölcük'te bulunan servis noktası "abi biz Kumtel markasının servisini 3 yıl önce bıraktık" demesiyle servisinin değiştiğinden haberi olmayan firmanın servisini aramak boşa çaba olacağı için servisten vazgeçip verdiğim 50-60 liraya da lanet olsun diyerek elektrikçiye tamir ettirmek istedim. Ürün demonte edildiğinde camın arkasında da çatlak olduğu için tamir de astarı yüzünden pahalı hale geldi. Tavsiyem bu tarz ürünlere kimsenin para vermemesi. 50-60 lira da olsa kolay kazanılmıyor. Benim gibi bebek için alacaklar galiba en mantıklı seçim yağlı radyatör olacaktır.

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2017
    Kesinlikle tavsiye etmiyorum! sakinnn!

    kırık gönderilen ürünün neyini begenecem

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2016
    cok ıyı

    ürün kalıtelı ve ısıtma olarak mükemmel,fakat resistansı yokmus.yakıp uyuyakalırsanız yandınız.bu yuzden gerı ıade ettım.alacak olanlar bunu degerlendırsın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2016
    Güzel

    Gerçekten fiyatına göre güzel bir ürün ben memnun kaldım tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2015
    kumtel ısıtıcı

    almış olduğum ısıtıcı çok güzel ve iyi ısıttığını söyleye bilirim almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2015
    İdare eder

    Fiyatına göre ısıtması iyi.Oda büyük değil ise kesinlikle ısınmada sorun yaşamazsınız.Kablosu kısa ve plastik aksamı çok basit,gelişi güzel yapılmış gibi görünüyor.Havalar daha çok soğumadığından sadece akşamları iki saat kullandığım dolayı fatura üzerindeki etkisini tam olarak anlamadığım için şimdilik birşey yazamıyorum.Ama ben, memnunum, tavsiye ederim.Hepsiburadacoma da ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2015
    güzel

    öncelikle hb com teşekkür seçim yaptığım ürünlerin aynısını gönderdiği için. ısıtıcı fiyatına göre çok kullanışlı elime ulaşınca hemen kullandım çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2015
    ısıtıcı

    Ürün fena sayılmaz tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2014
    güzel

    küçük odalar için yeterli..600 watt ile masa üstünde bile kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2014
    hesaplı

    fiyatına göre iyi bir ürün 10-15 metrekarelik alanların ısıtılmasında ideal

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2014
    çok kullanışlı ve iyi ısıtıyor

    ürün küçük görünüyordu o yüzden ısıtacağından emin değildim, ama ürün çok hafifi pratik ve çok iyi ısıtıyor, hiç kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2013
    küçük ama pratik

    güzel bir ürün ve pratik heryere rahatlıkla taşıyabilirsiniz yer kaplamıyor ısısı fena değil kordununu biraz daha uzun yapsalarmış daha iyi olurdu yinede memnun kaldım benim beklentilerim uyan bir ısıtıcı teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2013
    kırık

    urunu teslim aldığımda ısıtıcı cam kısmı kırıktı iade etmeye uğraşıyorum...kargoyla da zaten bu yuzdn kaga ettim. yurt içi kargo malesef eksik hizmet

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2013
    Pratik ve kulanışlı

    Kışın evde kombi yanmasına rağmen evin her yeri aynı sıcaklıkta olamıyordu. Serin yeri ısıtmak için kombi ayarını arttırmak ta çok maliyetli oluyor. Geçici ısınma aracı olarak aldığım bu ısıtıcı; hafif, sağlam, kademeli düğmesi olan, emniyetli, tutma kolu olan ve markalı ürün. Kendi fazla ısınmıyor. Isıtıcının yanan kısmı da dayanıklı. Cihaz sönükken istemeyerek birkaç kez düşürdüm bir şey olmadı. Siz denemeyin. Bu benim aynı ürünün üçüncüsü. Birini akrabama birini işyerime diğerinde eve aldım. Tavsiye ederim. Teşekkürler HB.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2013
    İnfrared Isıtıcı Rahatlığı

    İnanılmaz rahat ve ergonomik. İşyeri için aldığım bu ısıtıcıyı evde kullanmaya başladım. Harika ısıtıyor. 2 tane ayar düğmesi ile istediğiniz ayarda kullanma rahatlığı vermesi güzel. Ayrıca tutma kolu ile istediğiniz yere taşıma kolaylığıda sunuyor. Bence ısınmak için ekonomik bir soba.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2013
    Küçük metrekare ortamlar için hesaplı ve iyi bir çözüm

    Ofisim ısınmadığı için direkt yanıma alıp kendimi ısıtacağım bir ürün arıyordum. Kumtel LX-2825 aldım bir haftadr kullanıyorum ve gayet memnunum .

  • HepsiB. aracılığıyla

    ürün kısa zamanda elime ulaştı. iki kademeli ve infrared ıstıcı.. ben ayağımın altında ısıtması için kullanıyorum ve çokta memnunum. ayrıca 2. kademeyi açmıyorum, o zaman sıcaktan bunaltıyor, performansı fiyatına göre iyi.. ama elektrik faturasına nasıl yansır onu bilmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2012
    iş görüyor..

    ürün kısa zamanda elime ulaştı. iki kademeli ve infrared ıstıcı.. ben ayağımın altında ısıtması için kullanıyorum ve çokta memnunum. ayrıca 2. kademeyi açmıyorum, o zaman sıcaktan bunaltıyor, performansı fiyatına göre iyi.. ama elektrik faturasına nasıl yansır onu bilmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2012
    çok uygun

    resimde küçük görünüyordu çekindim başta acaba ısıtır mı diye ama çok güzel ısıtıyor çok beğendim fiyatıda oldukça uygun bu fiyata bu kadar iyi ısıtan soba kaçmaz bence :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2012
    gerçekten iyi

    daha önce aynısından almıştım.malesef küçük kızım kırdı .memnun kaldığım için ikincisini alıyorum.annemede almıştım.küçük alanlarda kurtarıcımız oldu.o da memnun.kısaca tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel LX-2822 1200 W Infrared Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel LX-2822 1200 W Infrared Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat