Kumtel TXP-28 2800 W 2 Kademeli Isıtıcı Yorumları

Kumtel TXP-28 2800 W 2 Kademeli Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2018
    Cihaz hiç yakmıyor

    arkadaşlar ürün çok tasarruflu. fiyatı biraz pahalı ama kumtel ürünlerinin içinde en tasarruflusu. tek çubuk bile yaptığınızda yetiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2015
    Güzel ürün

    Ürün özenli bir kutuda heldi, ayak hediyeli olması çok güzel sağlam kaliteli bir ayağa sahip montajı kolay, ayağın yükaekşik ayarlı olması ve sağlam duruşuyla çocuklu bir evde güven veriyor, düşmeye karşı korumalı olması da eksta bir güzellik, iki rezistanslı ister tek ister çiftini çalıştırabiliyorsunuz, tek kusuru kablosu biraz kısa ara kablo gerekli, ısıtması gayet güzel, ürün gri renk olarak gösterilmiş ama bize siyah geldi grisi daha şık, keşke renk seçeneği sunulsaydı, renk takıntısı yapmadım kullanıyorum tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.03.2015

    ben bu ısıtıcıdan aldım 20 gün sonra duman çıktı servise yolladım ayıplı ürün dediler değiştirin dedim elimizde başka bu üründen yok ızgara verelim dediler paramı iade edin dedim 15 gün içinde para iadesi oluyor dediler 175 tüketici haklarına telefon açtım para iadesi 6 ay süresi olduğunu öğrendim ve yasal işlemleri başlattım sakın bu üründen almayın hatta kumtel markasından uzak durun...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2013
    tek kelime ile harika

    ben kumtelden şaşmam,2 sene önce ısıtıcı aldım çok memnunum.ne ayaklarda nede baş kısmında bozulma kırılma olmadı. ısıtmasıda ilk açılışta hemen ısıtıtmıkta.tavsiye edirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2012
    kaliteli bir urun

    soguk kıs günlerine girerken salonumu ısıtmak icin bu urunu satın aldım öncelikle suanda indirimli ve 7 sene garantisi var hic cekinmeden alın kaliteli ve ekonomıik

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel TXP-28 2800 W 2 Kademeli Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel TXP-28 2800 W 2 Kademeli Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat