Kumtel DXP-20 Ecoray 2000 W Infrared Isıtıcı Yorumları

Kumtel DXP-20 Ecoray 2000 W Infrared Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    "GÜZEL ISITMA"

    Olumlu yönleri: Bulunduğu ortamı ısıtıyor biz bahçeye koyduk kışında en azından bahçeye çıkıp hava alabiliyoruz. Yağmurlu havalarda rahatlıkla kullanabiliyorum. Yağmurlu havalar için kullanıma uygun. Fiyatı çok uygun fiyat performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.03.2020

    Olumsuz yönleri: Ürün kargodan flamentleri kırık bir şekilde de geldi.Gittigidiyor.coma yakışmayacak bir hareket

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.02.2019

    Olumsuz yönleri: Ürünle ilgili bilgi iletişimi sıfır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.02.2019

    Olumsuz yönleri: Ürünü ayaklı olarak satıyorlar ama ayak bu ısıtıcıya kesinlikle uyumlu değil. Bilseydim almazdım, insanları kandırmaktan başka bişey değil. Kullanım kulavuzunda ısıtıcı sadece duvara uyumludur, ayağa uyumlu değildir diye belirtmelerine rağmen bazıları ellerinde kalan ayakları ısıtıcıyla beraber millete satıyorlar. Böyle ve benzeri bir ürünü birdaha gittigidiyordan almayacağım.. gittigidiyor böyle ürünler sattıkça adını lekeleyecektir, sahsen güvenim sarsıldı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.02.2019
    "sağolun"

    Olumlu yönleri: teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2019
    "Memnunum..."

    Olumlu yönleri: Kumtel markasına çok güvendiğim için satın aldım, memnunum. 30 metrekare salonumu gayet güzel ısıtıyor. Olumsuz yönleri: Memnuniyetimin yanında bazı sıkıntılar da var. Ben Kuşadası'nda oturuyorum en yakın servis Aydın merkezde, üstelik küçük ev aletlerinin servisi yok. Yani bir sıkıntı olduğunda Aydın'a gitmek zorundayım. Diğer sorun ısıtıcı ayak üzerinde sabit durmuyor, sürekli aşağı doğru eğiliyor bu da yangın korkusu yaşatıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2019

    Olumsuz yönleri: Içinden ayak çıkıyor fakat, govde kısmında ayağın oturacagi bir yer yok. Yani ayak baska bir ürün ısıtıcı başka bir ürün. Isıtıcıyı ancak duvara monte kullanabilirsiniz. Bu şekilde tüketiciyi kandırmak çok ayıp.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.01.2019
    "hic bekledigim gibi cikmadi"

    Olumlu yönleri: Hiç bir olumlu yani yok begenmedim Olumsuz yönleri: Nasıl bir ayak kardeşim ayakta zar zor duruyor pişman oldum aldigima

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.12.2018
    "Randimanli kullanamiyoruz.."

    Olumsuz yönleri: Ürun iyi ama ayaklari çok basit ve kalitesiz..Plastik olan sıkma kismi çatladi.ayakta yamuk duruyo.Randimanli kullanamiyoruz..saglam ayak lazim...dolasmyisiyla ürunü randimanli hatta hic kullanamiyoruz... Memnun kalmadik..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2018

    Olumlu yönleri: süper

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.12.2018
    "soba ayağa bağlamaya uyumlu değil ama ayak hediyeli yazmislar ve insanlari kandiriyorlar!!!"

    Olumsuz yönleri: Ürün geldiğinde üzerinde ayakli kullanima uygun degildir yazdigini gorup şasirdim. Meger ayak hediyesi alıcıyı kandirmak içinmiş. Ayak kenarda duruyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.12.2018
    "beğenmedim "

    Olumsuz yönleri: Ürün sipariş ettiğim ürünle aynı degildi ayakları değişik vede çok ezilme vardı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2018
    "ürün faturasız geldi birde kırık şimdi ne yapmamız gerekiyor"

    Olumsuz yönleri: Ürün kırık geldi ve fatura göndermemişler firmayada ulaşamıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.10.2018
    "kirik urun"

    Olumsuz yönleri: Ürün kırık geldi ve bir haftadır iade yapilmiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.12.2017

    Olumlu yönleri: Bu üründen üçüncü alışım tavsiye ederek başkalarına da güzel isitiyor Olumsuz yönleri: Olumsuz olan kısmı ayak yanlış gönderilmiş montaj yapılamadı birde kargo paketlemesi daha iyi yapılmalı süreçle sarmak yeterli değil bu tarz ürünlerde

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.11.2017

    Olumlu yönleri: GÜZEL ISITIYOR

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.10.2017

    Olumsuz yönleri: Ürün elime ulaştı ancak ısıtma yapan seramik camda kırık vardı. Ürünün defolu olduğunu düşünüyorum. Kargoda kırılmış olsa bir kaç yerden daha kırılmış olması lazım. İhtiyacım olduğu için iade etmedim. Başka bir sıkıntı ile karşılaşmadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.10.2017
    "orjinal ayakmış"

    Olumsuz yönleri: bana orjinal ayak diye dandik plastik bir ayak gönderdiler.o ayakta arızalıydı.satıcı doğru dürüst ilgilenmedi. vaktim olmadığı için geri gönderemedim. mecbur kabul ettim. ama hiç memnun kalmadım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel DXP-20 Ecoray 2000 W Infrared Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel DXP-20 Ecoray 2000 W Infrared Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat