Simfer S 4100 KV 2500W Quartz Isıtıcı Yorumları

Simfer S 4100 KV 2500W Quartz Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2020
    TAMAMLANDI YAZIYOR ÜRÜN NEREDE?

    Ptt kargo 3 gün önce tamamlandı olarak gösterdiği kargoyu hala teslim etmedi. Şimdi sorsan kargocu firmaya, firma kargoya suç atacak olan yine parası ile mağdur olan bize oluyor. Aynen böyle devam edin biz bekleriz işimiz ne?? Kimse acele etmesin zaten zevk için alıyoruz yoksa ihtiyacımız falan yok yani👏👏

  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2020
    Guzel. Fiyat performans ürunu

    Her ne kadar sitedeki resim yetersizse de ürün resimdeki gibi. Fiş kablosu tahminim 1 metre. Biraz daha uzun olsa iyi olurdu. Içeri verdigi sicaklik gayet iyi. Arkada derece düğmesi ve yanda açma kapama düğmesi var. Duvara montaj aparatları üzerinde duruyor ama ben her odada kullanmayi düşündüğüm için duvara monte etmeyeceğim. Devrilme vs durumunda hicbir yangin vs tehlike arz etmiyor. Bu sebeple quartz infrared vs tip sobalara karsi konvektör paneli tercih ettim. Bazi sirketlerin yaygin bir servis ağı yok. Merkezi garanti şeklinde çalışıyorlar. Fakat simfer in ilçede yetkili servisi olduğu için garanti konusunda muhatap bulma acisindan avantajlı.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.05.2019
    Enfes

    çok harika bir ürün hiç sorun yaşamdaım şimdiye kadar rahatlıklasatın ama işlemi yapabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2018
    Ok

    Okkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simfer S 4100 KV 2500W Quartz Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simfer S 4100 KV 2500W Quartz Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat