Dermokil Xtreme 200 ml Makyaj Temizleme Sütü Yorumları

Dermokil Xtreme 200 ml Makyaj Temizleme Sütü yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    SÜPERR

    GOZLERIMI YAKMAYAN TEK URUN DİYEBILIRIM..HERKESE TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR...KİLLERİDE ÇOK GÜZEL GÖZENEKLERİ ZAMANLAN SIKILAŞTIRYOR.CİLTTE YANMA HİSSİDE YAPMIYOR.DEVAMINI ALAYIYORUM ZATEN BENDE.HERKSE TAVİSYE EDEBİLİRM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2017
    Çok memnunum.

    eczaneden temin edip kullandığım ürün. gayet memnunum cilde herhangi bir zararı yok. siyah nokta ve gözenek problemimi aşıyorum sayesinde. kullanım sonrası yumuşacık tertemiz cilde sahip oluyorum. eczaneden 20liraya alıyorum ben. burada da indirim olursa hemen alacağım. kullanmak isteyenlere tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2013
    ınternette gorundugu gıbıydı.

    Güzel İnternet te göründüğü gibiydi memnunum. sitenizi kullanmaktan memnunum ürünleriniz kaliteli. Müşterilere karsı anlayışlı nazik ve sorunlarını çözmek için yardımcı oluyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dermokil Xtreme 200 ml Makyaj Temizleme Sütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dermokil Xtreme 200 ml Makyaj Temizleme Sütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat