Sinbo SFH-3368 2500 W Infrared Isıtıcı Yorumları

Sinbo SFH-3368 2500 W Infrared Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2017
    Çok güzel

    Güzel...............

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2016
    İki Yıldız

    2500W olmasına rağmen ısı yeterli değil ve arka kısmıda ısınıyor pek kaliteli bulmadım.

  • NI1 aracılığıyla, 14.10.2016
    Satıcıdan Alışveriş Yapmadan Mutlaka Okuyun!

    Ürün için soru cevap bölümünden 'ayak dahil olup olmadığı' şeklinde soru sorarak 'ayak dahil' cevabıyla ürünü sipariş ettim. Ürün geldiğinde ayak olmadığını gördüm ve iade talebi oluşturarak ürünü iade için kargoya verdim. Kargo daha yola çıkmadan Satıcı tarafından gönderilen mailde peşinen ürünün iade kabul edilmeyeceği bildirildi ben sorarak almama rağmen. Ellerine ürün ulaştığında 'ürün kutusu deforme olmuş' şeklinde yalan beyanla iade reddedildi. Daha kendilerine ürün gelmeden iade kabul etmeyeceklerini bildirmeleri kurdukları tezgahı gösteriyor zaten. Şimdi ürünün geri gelmesini ve tüketici hakem heyetinden dava açmayı bekliyorum. Burası muz cumhuriyeti değil, parasını söke söke geri alacağım. Böyle dolandırıcılara pabuç bırakacak değiliz. Satıcıdan alış veriş yaparken yorumu gözden geçirirseniz sizler mağdur olmazsınız. ha birde satın aldığınız ürünlerde 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız olduğunu unutmayın..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2014
    Harika

    Ucuz ve kaliteli alışverişi çarşı pazar gezmeye mecbur kalmamak hoş bir duygu. Hızlı gönderi için hepsiburadaya tekrar teşekkürler. Açıklamalarda tereddüte uğramıştım, duvar askı aparatı var mıdır acaba diye, dübeli vidası herşeyiyle geliyor. Ben balkonda sigara içerken üşümemek için kapalı balkonuma aldım. Gerçekten iş görüyor, tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SFH-3368 2500 W Infrared Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SFH-3368 2500 W Infrared Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat