FAKİR RF-07 DİLİM FANLI YAĞLI RADYATÖR ISITICI Yorumları

FAKİR RF-07 DİLİM FANLI YAĞLI RADYATÖR ISITICI yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016
    hızlı kargo teşekkürler

    hızlı kargo teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2016
    Yalnızca hafif bir koku

    Daha yeni aldım 1 saat oldu. Zaten havalar soğumaya başlamıştı. Ürünü almamam için çok fazla yorum aldım özellikle yağlı radyatörler ısıtmaz çok yakar diye matematiksel olarak daha az yakacağını düşünüyorum ve 1 saatte bütün oda ısındı. Ben memnun kaldım kaç gündür üşüyordum daha büyüğüne gerek yokmuş çelişkide kalmıştım. 15 m2 oda için yeterli bu tavsiye ederim. Fanı tek taraftan üflüyor sadece ve üzerine takmalık aparatı var küçük şeyler asılabilir ve ortasında kışın bi bardağı koyup suyu ısıtabilecek kadar yer var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2016
    Ben de tavsiye ediyorum

    Geçen sene arkadaşım hepsiburadan.comdan fakir radyatör almış ve bana tavsiye etti bende hemen sipariş verdim.Estetik ve tavsiye ettiği kadar varmış bende tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2012
    Mükemmel bir ürün. Herkese tavsiye ederim.

    Ben Fakirin 11 dilimli yağlı radyatörünü aldım. Çok memnun kaldım. Eşim çok üşüyen birisi olduğu için kolay kolay her şeyi beğenmez. Ama bu ürüne bayıldı. Kemiklerinin ısındığını söylüyor. Herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
FAKİR RF-07 DİLİM FANLI YAĞLI RADYATÖR ISITICI kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. FAKİR RF-07 DİLİM FANLI YAĞLI RADYATÖR ISITICI yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat