Fakir TH 2000 2000 W 4 Kademeli Seramik Isıtıcı Yorumları

Fakir TH 2000 2000 W 4 Kademeli Seramik Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Biraz sesli çalışıyor onun dışında gayet güzel ısıtan parasını hak eden bir ürün

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.12.2022

    Biz 3 yıl önce almıştık, bugün bir tane daha alsak mı diye baktım fiyat tavan olmuş. 3 yıl önce tamı tamına 420 tl almışız, fatura duruyor. Çok memnunum Antalya gibi doğal gaz olmayan klima ile ısıtılan evlere birebir çözüm. Orta büyüklükteki odaları kısa sürede ısıtıyor ve sıcağı koruyor, zamanlayıcı sayesinde belirli dereceye ulaştıktan sonra kapanıyor bu yüzden çocuk odası için çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    25 m² alanın tam kapasiteyle çalışmada bir saate kalmadan ısındığını hissettiriyor. Ortam ısıtmak için iyi ama kapasitenin yarısında kullandığınızda sıcaklığı sabit tutmakta zorlanıyor. Daha fazlası da bu elektrik fiyatlarında epey pahalıya geliyor. Direkt ısınmayı sevenleri ise hayal kırıklığına uğratacak bir ısıtıcı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Değişik ve zor bi kullanım ama gayet iyi ısıtıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Beklentileri karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Öncelikle yorumlara bakarak almayı düsünen arkadaşlar için bu cihaz 2000 watt bir ısıtıcı ne kadar ısıtması gerekiyorsa bir o kadar ısıtıyor yorumlarda ısıtmıyor diyenleri anlayamıyorum dünyada hiç bir elektirikli ürün ne fazlası nede eksiği ısıtamaz her neyse cihaza gelirsek 25 metre kare odayı oda sıcaklığı 10 dereceyken 17 dakikkada 24 dereceye getirip bana göre muazzam bir iş gördü ayrıca 4 kademe oluşu değişik kış şarlarında 4 ayrı varyasyon ayarlamanıza yardımcı oluyor buna ek olarak seramik ısıtıcı olduğundan dolayı toz yakıp kötü koku oluşması yok bu önemli bir artı hava emiş pervaneleri filtre ile korunuyor baktım işlevini yerine getiriyor filtreler süs değil yani uzaktan kumanda salınımlı çalışma dijital gösterge bunlara artı katmış sonuç olarak almak isteyen bence düşünmeden alabilir(flavel seramik ısıtıcıda kullanıyorum oda bir alternatif alman fakir ile ingiliz flavel bu konuda yarışmışlar tercih sizin

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) malesef

    Olumsuz yönleri: Ilk kargo yanlis olarak geldi ikincisi dun teslim edildi malesef tingir tingir bir urun. Zaten fakir fanli isiticimiz vardi bunda seramik on yuzey falan yazinca daha farkli bir urun bekledim. Yazik verdigim onca para bosa gitti 4/1 fiyatina muadili cok. Tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: bizzat kullanmadım fakat arkaşımın çalıştığı ofiste odasında var. Kışın bazı günlerde kullandığını görmüştüm seramik ısıtıcı. Şık duruyor. Göze batmıyor aksesuar gibi. Dikey. Uzaktan kumandalı 4 kademeli. Salınım özelliği bulunuyor ve zamanlayıcısı var. ben beğendim ihtiyacı olanlar alabilirler kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bu kule tipi ısıtıcıyı geçen sene aldım. Tasarımı kesinlikle çok şık çok modern. Ayrıca çokta iyi ısıtıyor. Bizim kuzey cephe biraz soğuk oluyor. Bir de binanın dış yalıtımı olmadığı için ısınması zor oluyor. Kayınvalidemlerin binası. Evlenirken kira vermemek adına bu eve yerleştik. Ama kışın ısınma problemi oluyor. Bu kule tipi ısıtıcıdan çok memnun kaldık. Kesinlikle çok iyi ısıtıyor. Elektrik faturasında da abartı farklar olmadı. Eğer ihtiyacınız varsa almayı düşünüyorsanız ben rahtlıkla tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok beğendim. Farklı güçlerde düşük ve yüksek ayarda çalışabiliyor. Üst ve alt olmak üzere 2 ayrı ısı gözü var. Ayrı ayrı veya ikisini birden kullanabiliyorsunuz. Uzaktan kumandası ile her özelliğine müdahele ediliyor. Isı derecesini yükselttikçe çok güzel ısıtıyor. Ayrıca çok şık. Yalnız Sürat kargo felaket. Deve sırtında gelse daha çabuk ulaşırdı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Mekanı çok iyi ısıtıyor. Kullanışlı, tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) şık bir dizayn

    Olumlu yönleri: Şık Olumsuz yönleri: Umduğum kadar güçlü değildi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Kaliteli Olumsuz yönleri: _

  • NI1 aracılığıyla, 07.03.2018
    Yeterli derecede ısıtmıyor

    Hızlı hizmet teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2018
    Ürün Gayet İyi

    Ürün bugün elime ulaştı kurulumu gayet basit ve şık üst alt ayrı ayrı çalıştırılabiliyor ayrıca bi tuşa bastığınızda sağa ve sola kendisi otomatik dönüyor hızlı kargo için teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 07.02.2018
    Fakir TH 2000

    Çok şık ve ısı performansı iyi

  • NI1 aracılığıyla, 01.02.2018
    Isıtmasıda güzel ise deneyeceğim. 10 numara teşekkürler

    Isıtmasıda güzel ise deneyeceğim. 10 numara teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2018
    Tatminkar

    Guzel hos urun, tuketim konusunda fikrik yok dun basladik kullanmaya ama isitmasi guzel gibi cabuk isitiyor, sicak havayi ust ve alttan ayri ayri vermesi iyi olmus. Kapaninca sicak hava ne kadar dayanir bilmiyorum artik genel itibariyle guzel urun

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2017

    güzel urun kullanışlı be avantajlı fiyat

  • NI1 aracılığıyla, 09.11.2017
    İşlevi orta

    20m2 lik bir alanı yarım saat içerisinde ısıtıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir TH 2000 2000 W 4 Kademeli Seramik Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir TH 2000 2000 W 4 Kademeli Seramik Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat