Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse Off Formula 100 Ml Peeling Yorumları

Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse Off Formula 100 Ml Peeling yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı gönderi ve güzel paketleme. Ürün son kullanma tarihi ileri tarihli.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    seve seve kullaniyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2019

    Clinique bır cok urununü denedım yanlızca peelıngınden memnun kaldım Yıllardır kullanıyorum kışın bu kremlı gunluk ç olanını yazında dıger yaglı karma cıltler ıcın olanını kullanıyorum memnun kaldıgım tek peelıng daha once sinde ve fıyatından dolayı bır cok baska peelıng denedım döndüm dolastım tekrar tekrar buna dondum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Yüzünüzü kurutmuyor, tahriş etmiyor. Temiz ve yumuşak bir cilt haline getiriyor. Kullandıktan sonra temizlendiğini hissediyorsunuz. Ayrıca yüzde gerginliğe neden olmuyor. Tanecikli ve kremsi yapısı sayesinde komedonları cildi kurutmadan ortadan kaldırıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    Beş Yıldız

    Uzun süreden bu yana kullanıyorum. Oldukça memnunum. Burun ve yüzdeki siyah noktalara çok iyi geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2017
    Temiz ve yumuşuşacık bir cilt için

    Uzun yıllardır beğenerek kullandığım ürün. Minicik tanecikleri resmen temizlik hissi veriyor. kremsi yapısı sayesinde kesinlikle peeling sonrası yaşanan kuruluğu yaşamıyorsun. Ben çok memnunum. aralarda yaptığım tüm başka ürün denemeri yeniden bu ürüne dönmemle sonuçlandı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2016
    hassas ciltler için mükemmel

    Cildim çok hassas ve kızarıklık problemi yaşıyorum. 10 yıldan fazladır Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse Off Formula kullanıyorum. Asla değiştimeyi düşünmüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2013
    Yumuşacık bir cilt için

    Ürünü uzun zamandır kullanıyorum.Haftada bir kez kullanmanız yetiyor.Yüzünüzü yıkayın.Kurulamadan üründen alacağınız az bir miktarla yüzünüzü köpürtün ve durulayın.Gözeneklerinizi temizliyor ve cildinizi parlatıyor, yağlandırmıyor veya kurutmuyor.Mutlu, stresten arınmış ve yumuşak bir cilt için tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse Off Formula 100 Ml Peeling kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse Off Formula 100 Ml Peeling yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat